202 - שאלות\דיון

aviGODFATHER

New member
../images/Emo58.gif מעל + תגובה

לדעתי הוא היה צריך להשיג חצי הרדמה כאלה... ירייה אחת בכתף והוא היה מנוטרל והם היו מוציאים את LJ בקלות. האמת שגם אם הם היו מצליחים להעלות אותו לפתח הזה, היה להם קשה לצאת משם אם מהון לא היה מנוטרל.

babylon_a1

New member
../images/Emo58.gif נו זה הרעיון...

הוא היה משחר אותו, מצליח להגיע ליוטה וחי באושר ועושר, איפה הסרט ?!?!? נמלטים אולי קצת מוגזמת אבל הבמאי משתדל להרוג את הפתרון בכל פרק, ורק בסוף לפתור את הבעיה

miss_t

New member
../images/Emo58.gif תגובה

הוא לא ממש יכל, זה לא היה בטווח שלו והוא פחד לסכן את אל.גיי

miss_t

New member
נצל"ש- שאלה על פרק 1 עונה 2../images/Emo58.gif

שמתם לב שהחוקר הזה היה בבית של מייקל והבין שהוא תכנן הכל, ואז הזמין צוללנים לאגם? (רואים את מייקל זורק לאגם חלק של מחשב) אתם חושבים שנראה משהו מהגילויים שלו על האגם בפרק השלישי???

miss_t

New member
ועוד שאלה..... |ספיולר|

השוטרים הבינו מהכרטיס אשראי של מייקל שהוא נמצא באוסוויגו- שומר את הדברים שלו במקום לשמירת חפצים, אז הם הלכו לחכות לו שם- איך זה שהם לפחות לא נפגשו בדרך לאוסוויגו?

aviGODFATHER

New member
תשובות לשתי השאלות

אני מאוד מקווה בשביל הסדרה שהם לא ימצאו את ההארד דיסק שמייקל זרק וישתמשו בו - אולי למצוא את זה לא יהיה כ"כ קשה (בסה"כ מדובר חודש-חודש וחצי אחרי שהוא זרק את זה), אבל פשוט אין מצב שהמידע על ההארד דיסק יישאר אחרי חודש שהוא נמצא בתוך מים. בקשר לאוסווגו - הם לא שמו מחסומים, ואני בטוח שיש עוד אנשים שנוסעים בכיוון, זה לא שכולם נמצאים על אותו קו אוטובוס...

Freemee

New member
לידיעתך

אפשר במציאות לשחזר הארד דיסק שהיה חודש וחצי במים תמורת סכום נאה של 5000 דולר. יש אפילו חברות ישראליות שעושות את זה כגון מיטסי. אפשר גם לשחזר הארד דיסק שנשרף בשריפה בחום של 4000 מעלות צלזיוס.

miss_t

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

4000 מעלות??זו טמפרטורה ממש גבוהה

TUCG

New member
שים לב שזה בערבון מוגבל.

אף אחד לא מבטיח לך שהשחזור יצליח וברוב המקרים לא מצליחים לשחזר את כל המידע או אפילו את רובו. זה בכלל טיפשי להיפטר ממידע על דיסק קשיח על ידי זריקתו על אגם. יש דרכים פשוטות יותר ויעילות יותר. יש מכשירים זולים יחסית שמשתמשים באלקטרומגנט קטן (קטן קטן, אבל יש כאלו שהם כל כך חזקים שיכולים לשתק חצי ממכשירי החשמל בבית ממוצע). הם הורסים לחלוטין את הדיסק הקשיח (לא רק את המידע שכתוב עליו וגם לא רק דיסקים קשיחים) בתוך 3-4 שניות ופועלים על כמה סוללות של 12 וולט... בעיקרון הדרכים היעילות יותר ובטוחות יותר מאשר לזרוק לאגם: טיפול כימיקלי שממיס את הדיסק לרמה כמעט מולקולרית, במפעלים גדוליםיש מגרסות מיוחדות לדיסקים קשיחים (סודות תעשייתיים וכו'), משרפה (מספיק אפילו 2500 מעלות צלציוס שלא כמו שאמרו כאן), הקפאה בטמפ' נמוכות מאוד, ומחיקה מגנטית כאמור לעיל. הכי פשוט לקחת פטיש מקבת ולהכות בדיסק הקשיח. כל מה שישאר זה רסיסים וגם אם מישהו יוכל לשחזר מזה משהו זה יקח לו כמה חודשים טובים...

Gilliana

New member
להיפך - רואים שלא

בודאי שלא ניתן לשחזר נתונים משום דיסק קשיח שנשרף ב-4000 מעלות, גם לא מדיסק שנשרף ב-400 מעלות למען האמת וגם לא מדיסק ששהה חודש מתחת למים וחטף קורוזיה. אלו סיפורי מעשיות.

אליהו1919

New member
לא יודע.. אנלא מבין במחשבים..

אבל אני מקווה שלא ניתן לשחזר תזיכרון

TUCG

New member
אז קבל עוד עצה בהזדמנות:

להיפטר מגופות על ידי קבירתן בחולות ראשל"צ היא *לא* הדרך הטובה ביותר להיפטר מהן. היא אחת מהדרכים הגרועות יותר...

aviGODFATHER

New member
../images/Emo45.gif

את הקורבנות שלי אני שורף עד שנשאר רק אפר - אף אחד לא מוצא גופה ככה שהחקירה תהיה ממש ממש מסובכת, וגם - השיר Dust In The Wind מקבל משמעות חדשה.

למעלה