2010 עלק...

86Dman86

New member
2010 עלק...

שלום במוסד האקדמי בו אני לומד תקשורת, אי שם בישראל, בשנת 2010, במאה ה21, במילניום ה3, בסדנת האינטרנט שמתקיימת במשך שעתיים אחת לשבוע, בעידן בו 1.6 ביליון אנשים בעולם גולשים באינטרנט אני לומד איך להוריד קובץ, איך מחפשים בגוגל, מה זה פורום, מה זה בלוג, מה זה eBay, איך מעלים סרטונים ל YouTube וכדומה. זה נראה לכם הגיוני?! כתבתי על זה משהו קצר, אשמח מאוד אם תביעו דעתכם בבלוג שלי - 2010 עלק... תודה

gabiclub9

New member
אולי זה יפתיע אותך

אבל יש עדיין כמה "אנשי מערות " כאלה , הדורות הקצת יותר מבוגרים מאיתנו. מה לעשות שהטכנולוגיה מתקדמת בצורה מטאורית ועבור אנשים מעט מבוגרים יותר (שרגילים לצורת חיים מסויימת) כבר קשה ללמוד דברים חדשים . בקשר לאם זה זה הגיוני שילמדו את זה בלימודי תקשורת זה כבר נתון לויכוח

86Dman86

New member
לא דברתי על אנשים מבוגרים

אני לגמרי מסכים ואין בי שום ביקורת כלפי הדור המבוגר יותר. אבל אני לחלוטין מלא בביקורת כלפי הדור שלי. אני בן 23 וכך גם רוב חברי ואתה יכול להסכים איתי שלא יכול להתקיים אדם בעידן שלנו ללא ידעיה בסיסית של הטכנולוגיה. בנוסף עליו תמיד לשאוף לדעת ולהתעדכן במה שקורה.

gabiclub9

New member
ואם אני אגיד לך

שאני אמן ולדעתי כולם צריכים להיות מעודכנים בכל השינויים שקורים באמנות ולהיות מעודכנים בטכניקות ציור ופיסול האחרונות כל הזמן . לדעתי אין אדם שלא יכול לחיות בלי ידיעה בסיסית של פיסול וציור. מה ההבדל ?

86Dman86

New member
ההבדל הוא...

שפיסול וציור קצת לא קשורים למה שאמרתי. אתה מסכים איתי שזה מגוחח שתלמיד תקשורת לא יודע להוריד קובץ ולא מכיר את eBay. זה מגוחח באותה מידה שחיל לא יודע להפעיל M16 זה מגוחח באותה מידה שצייר ופסל לא מכיר את פיקאסו. אבל בגדול, כשהטכנולוגיה, היא חלק בלתי נפרד מהיום יום המעשי שלנו, זוהי בושה וחרפה לא להתעניין ולא לדעת.

gabiclub9

New member
גם אוכל

הוא חלק בתי נפרד מחיי היום יום שלנו ועם זאת יש אנשים שלא יודעים איך להכין חביתה אפילו. ובאשר לכמה שטכנולוגיה היא חלק מחיי היום יום של כולם - אני לא מסכים עם זה (ואני לא מדבר על מי שלומד תקשורת)

למעלה