20.6.05 ג-מ-ר-נ-ו- כל החוויות, הציונים, לכאן
נ נ ר ו ש New member 20/6/05 #1 20.6.05 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo32.gif ג-מ-ר-נ-ו- כל החוויות, הציונים, לכאן
20.6.05 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo32.gif ג-מ-ר-נ-ו- כל החוויות, הציונים, לכאן
ב בר2י New member 20/6/05 #2 חח לא ממש גמרנו... יש לי עוד 3 בגרויות..(מחר..יום חמישי ויום שלישי הבא..) בעע בכל מקרה,אני מקווה שהתעודות של כולכם טובות,תהנו כמה שאפשר בחופש הגדול ותשמרו על עצמכם..
חח לא ממש גמרנו... יש לי עוד 3 בגרויות..(מחר..יום חמישי ויום שלישי הבא..) בעע בכל מקרה,אני מקווה שהתעודות של כולכם טובות,תהנו כמה שאפשר בחופש הגדול ותשמרו על עצמכם..
1 1 shiran 1 New member 20/6/05 #3 וווואייי איזה כיף שגמרנו!!!! עכשיו אפשר ללכת להופעות של הראלוש בלי להתחשבן בגלל הלימודים והתעודה שלי דווקא יצא בסדר
וווואייי איזה כיף שגמרנו!!!! עכשיו אפשר ללכת להופעות של הראלוש בלי להתחשבן בגלל הלימודים והתעודה שלי דווקא יצא בסדר
ב בר2י New member 20/6/05 #4 אם כבר אוף טופיק..סתם שאלה מהו הפורום הראשון שאליו אתם נכנסים? (הפורומים מתפוז כמובן..)
ב בר2י New member 20/6/05 #9 חח הסבר.. תפוז זה הדף בית שלך? לא משנה חח..שאת נכנסת לתפוז לאיזה פורום את נכנסת? יש הרבה פורומים-לההראל,כוכב נולד,מלאא לאיזה את נכנסת ראשון?
חח הסבר.. תפוז זה הדף בית שלך? לא משנה חח..שאת נכנסת לתפוז לאיזה פורום את נכנסת? יש הרבה פורומים-לההראל,כוכב נולד,מלאא לאיזה את נכנסת ראשון?
ב בר2י New member 22/6/05 #36 שלי בדרך כלל כוכב נולד (אל תסקלו אותי חח) ואח"כ הראל מויאל..ואח"כ כל השאר..
נ נ ר ו ש New member 20/6/05 #7 אותו דבר../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif העיקר שהיום הזה מושלם.. והוא יהיה הכי מושלם אם עמרי יזכה היום ואם הראלי יוציא ת'סינגל היום
אותו דבר../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif העיקר שהיום הזה מושלם.. והוא יהיה הכי מושלם אם עמרי יזכה היום ואם הראלי יוציא ת'סינגל היום
• •°•נטלילוש•°• New member 20/6/05 #10 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בעזרת השם עומרי יזכה חח וזה לא אותו דבר...חחחח
נ נ ר ו ש New member 20/6/05 #16 מה, ממתי../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif זה כן אותו דבר מה ההבדל?
• •°•נטלילוש•°• New member 21/6/05 #20 כי לגמור זה.. חחחחחחחח נו באמת אני צריכה להגיד את זה?? חח כפרה נרי..