חחחח אויש... ראש כחול קטן שכמותך
M Moria Love RL Moyal New member 21/6/05 #25 חחחח זה בלתי אפשרי..../images/Emo3.gif כי הסינגל של הראלושש עתיד לצאת בתחילת יולי..
ש שמיינס New member 20/6/05 #12 אהההההה הממוצע שלי 85!!! לא רוצים לעלות את חברה שלי כיתה!!! יש לה 5 נכשלים! ויש לי לעשות מכינת קיץ בבצפר!!!! באנגלית!!! חודש לראוטת את הבצפר ל3 שעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוףףףף
אהההההה הממוצע שלי 85!!! לא רוצים לעלות את חברה שלי כיתה!!! יש לה 5 נכשלים! ויש לי לעשות מכינת קיץ בבצפר!!!! באנגלית!!! חודש לראוטת את הבצפר ל3 שעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוףףףף
M Moria Love RL Moyal New member 21/6/05 #26 אוי מסכנה..../images/Emo4.gif ו-85 כל הכבודדד מאמי!! באיזו כיתה אית??
ה הילושלוש New member 21/6/05 #19 הללויה סוף סוף אין לימודים אין מורים איו מסחנים אין מורים אין צעקות אין מריבות יש רק חופש חופש חופש חופש בילויים אינ סופיים יוו איזה כייף חחחחחחחחחחחחחחחח אני מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת +אני סימתי היום ... . . . .... . . . . . . . . . . . . . .
הללויה סוף סוף אין לימודים אין מורים איו מסחנים אין מורים אין צעקות אין מריבות יש רק חופש חופש חופש חופש בילויים אינ סופיים יוו איזה כייף חחחחחחחחחחחחחחחח אני מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת +אני סימתי היום ... . . . .... . . . . . . . . . . . . . .
M Moria Love RL Moyal New member 21/6/05 #22 אולי את סיימת....../images/Emo3.gif לי נשארו עוד 2 בגרויות.. בכל אופן.. שתיהיה לכולנו חופשה נעימה..
M Moria Love RL Moyal New member 22/6/05 #39 חחחח אזרחות זו לא ממש בגרות... זו יחידת מיזם ראשונה שאנחנו עושים השנה, אבל זה לא עם טופס בחינה וזה.. חחחח זו עבודת הגשה.. ומקבלים יחידה!! ונשארו לי עוד 2 בגרויות, במתמטיקה והסטוריה..
חחחח אזרחות זו לא ממש בגרות... זו יחידת מיזם ראשונה שאנחנו עושים השנה, אבל זה לא עם טופס בחינה וזה.. חחחח זו עבודת הגשה.. ומקבלים יחידה!! ונשארו לי עוד 2 בגרויות, במתמטיקה והסטוריה..