20,000 כניסות לאתר שלי

motyka

New member
20,000 כניסות לאתר שלי

מגיע לי מזל טוב באתר שלי נספרו 20,000 כניסות אז הקמתו (12/5/02) אפילו אם נאמר ש500 הן כניסות שלי, עדיין זה יפה. מצורף דף עם גרף הכניסות על פי חודשים, והיסטוריה של התפתחות הכניסות

shirlya27

New member
אבל מה הכתובת?

אולי תצרף את הכתובת בכדי שגולשים חדשים יוכלו לצפות בתופעה העל מימדית שנקראת האתר שלך. תודה, שירלי

shirlya27

New member
היי מוטי

אני מכירה את אתרך. נעזרתי בו רבות בבניית הרציונל. מה שאני רוצה לשאול: אתה כותב שיש הסבר לשימוש והמרת קבצי וורד ולגבי עבודה בפרונט פייג'. לא מצאתי הסבר כזה. אולי תוכל לדעת, אני נתקלת בבעיה מאד מוזרה בבית הספר: אני כותבת בפרונט פייג' אקספרס וכך גם בבית הספר אך בבית הספר הפרונט פייג' מראה כתב ראי. כלומר לא ניתן לתקן טעויות. למה אני מתכוונת...לדוגמא כאשר אני כותבת את המשפט הבא: "היה היה פעם ילד שהיתה לו אינציקלופדיה" אני מנסה לסמן את אינציקלופדיה אך הסמן מסמן לי את "היה". הוא כאילו מתייחס לכתב הפוך. ואם אני מוחקת הוא מוחק לי את המילה המקבילה כפי שכתבתי למעלה. חשבתי שמדובר בהתקנה של הוינדוס, עברית או אנגלית, כי אצלי בבית זה באנגלית ובבית ספר זה באנגלית, אך לא פתרתי את הבעיה כאשר התקנתי בבית הספר את הוינדוס באנגלית. אולי אתה מכיר את הבעיה? אולי תוכל לעזור? אולי תוכל לשאול מי שיודע? אני זקוקה לעזרה נואשות. תודה מראש, שירלי

motyka

New member
dir=rtl

יש פתרון שמורכב משני חלקים האחד לוודא שאכן בתוך ה HEAD מופיעה השורה שמגדירה את העברית כ 1255 והשני - אם הפתרון הראשון לא עוזר, להוסיף שורה בתוך ה BODY מייד אחרי פקודת הBODY
<div dir=rtl>​
צריך לשם כך לפתוח את הקובץ בדפדפן, לבחור ב"הצג מקור" להוסיף ולסגור תוך כדי שמירה

shirlya27

New member
מוטי - אולי תוכל..

לשלוח לי קובץ טקסט עם הפקודות. אני לא מבינה מה זה 1255 ואיפה מכניסים את זה. אני גם לא מבינה למה לפתוח מתוך הדפדפן. הרי הבעיה העיקרית היא בזמן העבודה על הפרונט פייג'. אולי תוכל להסביר שוב למה התכוונת. אני מבינה שיש לכם ניסיון גדול בבניית אתרים אבל השפה המקוצרת שלך ושל שלומי לא מספיק עוזרת לאנשים הבלתי מנוסים. בברכה, שירלי

motyka

New member
1255

מצורף קובץ את השורה הכתובה בו יש להכניס ל HEAD של המסמך.

shirlya27

New member
היי מוטי אולי תוכל...

לשלוח לי קובץ טקסט עם הפקודות. אני לא מבינה מה זה 1255 ואיפה מכניסים את זה. אני גם לא מבינה למה לפתוח מתוך הדפדפן. הרי הבעיה העיקרית היא בזמן העבודה על הפרונט פייג'. אולי תוכל להסביר שוב למה התכוונת. אני מבינה שיש לכם ניסיון גדול בבניית אתרים אבל השפה המקוצרת שלך ושל שלומי לא מספיק עוזרת לאנשים הבלתי מנוסים. בברכה, שירלי

motyka

New member
RTL

אם הפקודה הקודמת לא עזרה יש להכניס את השורה הזו בשורה שמתחת לתגית ה BODY

shirlya27

New member
מוטי - לא משתנה!

הכנסתי את מה שביקשת אבל כאשר אני יוצאת ממצב תצוגת html זה חוזר למצב הקודם ללא תגית div דרך פנקס הרשימות זה עובד אבל משם אני לא יכולה לעבוד. למעשה, הבעיה היא המורים כאן בבית ספר שלא יודעים לעבוד עם התוכנה ומתסבכים עם הקטע הזה. יש לך המלצה מה לעשות או למי לפנות בכדי לנסות לקבל תשובה? תודה מראש שוב, שירלי

motyka

New member
מצטער

חוץ מאשר להעביר להם הדרכה בארכנופליה, אין לי רעיון

shirlya27

New member
אני זקוקה לקוד של 1255 עברית

אני לא יודעת איך לכתוב את פקודת ה meta תוכל לשלוח קובץ עם הפקודה? תודה
שירלי

למעלה