20 עובדות על עצמך

Pollitaaaaaaa

New member
עוד קצת עובדות עלי =)

21.עשיתי פירסינג בטבור לא מזמן וההורים שלי לא ידעו אבל הם למדו לחיות עם זה! 22.אני ילדההההההה ממש מופרעת ואין לי בעיה עם אנשים משוגעים! 23.פעם אחד חבר טוב שלי הציע לי להצתרפת איתו אבל אל הסכמתי כי החברה שלו היא חברה טובה שלי =) 24.אני נורא אוהבת את כריסטופר אוקרמן -->עוד לפני רבלדה....ואני חושבת שהוא בנאדם מדהים! מבחוץ ומבפנים (ולא מתוך הערצה אלה מתוך אהבה) 25.אני בכלל לא בישנית ואני מתחברת בקלותתתתתתת 26.בחיים שלי לא בכיתי על בנים כי בחיים שלי לא זרקו אותי!!!!!

eveligne406

New member
20 סיבות, למה כל כך קשה להיות א*נ*י

נאמבר1!!!!!!! יש לי אח , הוא יותר דומה לקוף, אבל לא משנה, והוא סופר קרצייההה...והוא עושה לי את החיים הרבה יותר קשים ממה שהם יכלו להיות אם הוא היה מתנהג יותר יפה.. 2!
אני נורא בררנית, לא יכולהל היות חברה של כל אחת, וזה גם בנוגע לבנים, אם פעם ב- מיליון שנה מישהו מוצא חן בעיני אז הוא תפוס\לא מוכן למחוייבות\הומו. 3!
אף פעם לא היו לי אובססיות לשוקולד\קולה\צ'יפס\עוגות\מתוקים\ או כל דבר משמין אחר, טוב לי עם האוכל הבריא שלי, השלמתי עם זה , ולא קשה לי לשמור על גזרה או דברים כאלה.. 4!
אני חולה על המשפחה שליי..:]] 5!
אני אלרגית לחתולים וכלבים...:[[ 6! אני אוהבת מתה על צילום... 7! הלהקה האהוב עליי היא RBD 8! אני שונאת שמעתיקים ממני את הסטייל האישי שלי.. חחח... 9! אף פעם לא נפגשתי עם מישהו שאני לא מכירה.. עד אתמווווווול 10! אתמול נפגשתי עם סוניהההההה חהחה נענע בנענע לכםם ואתם לאאאא חהחהחהחחחח 11! אבא שלי הוא ממש עקשן ומגביל אותי במאה אלף דברים.. אבל מצד שני הוא הבנאדם הכי מתוק בעולם שגורם לי להרגיש ילדה של דאדייייי!!!!!!!! 12! אאמ..אני שונאאת מתמטקיה.. 13! אני אוהבת לשיר..ולכתוב שירים. 14! החלום שלי הוא להיות שחקית ב\וזמרת... (חלומה של כל נערה בגיל שלי בד"כ..) 16! עוד 4 דקות מתחיל רבלדה אז אני אמשיך אחר כךך...חח.. אבל בכולופן, רק שתדעו שהדבר העיקרי אצלי זה שאני חולהה אובססיבית על אנהייייייי ואני מתהה עלייההה היא אהבת חיי לתמייד ולא הייתה, ואין ולא תהיה עוד מישהי כמוהה בחיים שלי שהשפיעה עליי כמוהה ואני ארחיב על זה אחר כך...חחח

eveligne406

New member
אוקיי הנה אני ממשיכהה..

אין לי כוח לספור אני פשוט אספר על עצמי.. אני יכולה לשחק את הביישנית התמימה שאני רוצה אבל יש פעמים שאני ממש לא כזאת..אם מישהו לא מוצא חן בעיניי אני דואגת שהוא ידע מזה...ובד"כ זה קורה מהרגע הראשון שאני רואה אותו.. כשאני רוצתה משהו, אני משיגה אותו, איכשהו, ולא אכפת לי איך, אני משיגה אותו. חוץ מבנים וכאלה..באמת, אני לא נוהגת לריב על בנים אני חושבת שזה פטתי. קרו לי מאה אלף ואחת פאדיחוות... לי בניגוד לכולן פה.. חח יש שיער חום , כמו של אנהי (הטבעי) אבל הוא די קצר, עד הכתפיים, והוא הולך כזה מסולסל כמו בשנות השמונים..חח.. ויש לי עיניים חום דבש..ולא כחולות ירוקות, בדכ אני לא אוהבת את הצבע הזה אבל רק בגלל אנהי ...חח.. אף פעם לא התנשקתי.. אני נגד עישון
יש לי אובססיה לריסים .. חח.. אני שונאת מותגים, כאילו יש לי ג'ינס או שניים של לי קופר, זה לא בגלל כסף או משו כזה פשוט לא בא לי ללכת לבצפר או לכל מקום אחר ולגלות שאת הג'ינס שאני לובשת יש לעוד מאה אלף איש...
טוב אאאמ... אני שונאת אנשים (נערים) חח בגיל שלי בערך שלפעמים שכשיוצאים אז הם שותים אלכוהול רק כי זה גורם להם להרגיש גבוהים יותר, המבין יבין... ו..זהו...חחברור שלא זהו יש מלא דברים עליי רקת שאלו..

natali61

New member
חח... יש לנו הברבה דברים במשותף

גם לי יש שער חום מתולתל אבל עד התחת גם לי יש אובססיה לריסים שלי (אני חולה עליהן) ויש לי עניים חומות דבש ואני גם לא מתה על מותגים

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifמנסה...

1-אני שמיניסטיתתתתתתתתתתתתת
(תמיד חיכיתי להגיד את זה
) 2-אני לא אוהבת חיות... רק בתמונות לפעמים..
3-אני לומדת נהיגה
4-אני דתיה, ולומדת באולפנא..
5-יש לי משקפיים מכיתה ג' בערך, היו לי עדשות מגע רכות לחודשיים בערך וזה עשה לי אלרגיה... ועכשיו כבר חצי שנה בערך יש לי עדשות מגע קשות... (מעניין,נכון?) 6-אני דיי ביישנית, ושקטה... 7-יש לי עניים ושיער בצבע חום כהה.. 8-אני גבוהה 9-אני שונאת שונאת ובאמת ששונאת ללמוד!!
10-אני לא יכולה בלי מחשב... 11-אני אוהבת לראות "ג'ואן מארקדיה" בכל יום רביעי (היוםםם) בשעה 9 ורבע בערוץ 3...
(וזאת לא פרסומת סמויה
) 12-אני חולה על ג'סי מקרטני המושלמי שלי!!
13-קניתי היום יומן... חח של ילדות כזה.. אבל הוא חמוד
14-אני מתכוונת לעשות שירות לאומי ב"ה.. ולא צבא... 15-אני חושבת שההתנתקות זה פשוט אסון לכל עם ישראל...
16-אני אוהבת את המשפחה שלי יותר מכל דבר בעולם!
17-אני אוהבת לצאת, במיוחד לקולנוע ולקניון.. ולהופעות!... 18-כשאני הולכת לקניות אני בדר"כ יודעת מה אני רוצה לפני זה.. ואם אני לא מוצאת מה שחיפשתי בדר"כ אני פשוט חוזרת בלי כלום
19-אני עקשנית.. לפעמים טו מאצ'... 20-איי לאב יוו אללל
21- עשיתי בלי לספור ויצא בדיוק 20 (לא כולל זה).. חחח
איזה מגניבי לי...

ilana blumin

New member
20 עובדות על בלומין

1) אני מאוד ביישנית ...מאוד..ונחמדה אבל מגלים את זה רק כשמכירים אותי..כי אני מאוד מופנמת... 2) המוצא שלי מברית המועצות...השם המקורי שלי לא ניתן לביטוי ע"י הישראלים ובגלל זה עיברתנו אותו לאילנה 3) אני מאוד מאוד אוהבת לנסוע לחופשות בים המלח.... 4) אני אוהבת לטוס לחו"ל..אני אוהבת ליראות מקומות היסטורים בעינניים שלי..ולבקר במוזאונים חשובים ובגלריות נחשבות 5)אני אוהבת היסטוריה במיוחד את מה שקשור במלחה"ע ה2 6) אני אוהבת מאוד לשחות ...ואני יודעת לשחות טוב מאוד .. 7) אני אוהבת ירקות... 8) הראייה שלי לא משהו....לא משהו בכלל 9) אני אוהבת מותגים... 10) אני ניפגעת בקלות.... 11)יש לי שיער ארוך בצבע חום..ועיניים בצבע חום... 12) אני טיפוס רוחני...(קראמה ...קריסטלים...פנג שוואי וכו') 13)יש לי אובססיה קטנטנה ומינימליסטית לפונצ'ו......יעידו על כך המחברות שלי שמהצד הפנימי הן עים תמונות של פונצ'ו....אני בוהה בהן בשעות האחרונות של ימי הלימודים.....(כול יום אני מסיימת ב4 ויום ראשון בחמש...) 14) כשמשעמם לי בשיעורים וכשיש שיעורים לא מעניינים אני מזמזמת את השירים של רבלדה ... 15) אני מאוד מאוד אוהבת את המחשב שלי ...אני קשורה אילייו מאוד 16)אני ניתקלת הרבה פעמים החוסר צדק וצביעות ואני נורא נורא מתעצבנת מזה 17) אני אוהבת אסטיקה ..כול הדברים שקשורים בעיצוב פנים ואכלו.. ..אני צרכה לזוז להתכונן ליראות שידור חוזר של רבלדה....

blondi rebelde

New member
עונה

1. יש לי שיער בלונדיני אבל אני שונאת ללכת עם פזור ולרוב הולכת עם קוקו (הכי הרבה קליפס) ותמיד חברות לוקחות לי תגומיה שיהיה פזור ואני מתעצבנת בטירוף!! 2. יש לי עיניים כחולות ואני שונאת שאומרים לי שיש לי עיניים י]פות. 3. תמיד שרואים אותי חושבים שאני רוסייה אבל אני ממש לא (אני אשכנזיה) ומלא פעמים יצא לי שפנו אליי ברחוב ברוסית. 4. יש לי ילדה בכיתה עם אותו שם משפחה כמו שלי והיא גם בלונדינית עיניים כחולות בהירה ואחריי ברשימה ותמיד שיש מורה חדש/ה שואלים אם אנחנו תאומות או משפחה וכבר נמאס להגיד שלא. 5. הצבע עור שלי ממש בהיר אפילו המחנכת שלי אמרה לנו בכיתה שאני הבנאדם עם העור הכי לבן שהיא ראתה אי פעם... 6. אני תלמידה טובה ומוציאה מאיות בקלות בעיקר במתמטיקה שזה המקצוע האהוב עליי בגלל המורה. 7. אני הולכת בשבוע מלא פעמים לקניון (זה רבע שעה ברגל מהבית שלי) ודווקא היום ששירי מימון באה לחתום בצליל על דיסקים לא הלכתי (וזה בגלל שהיא רק באה לחתום על דיסקים ולא מעניין אותי סתם לראות אותה) 8. אני גרה בבת-ים ולומדת בת"א וכל יום זה שעה נסיעה הלוך שעה חזור אבל כבר התרגלתי 9. אני שונאת להתאפררררר שחור בעיניים אמא שלי שמה לי רק בפורים לתחפושת ושעה עד שהצלחתי לא למצמץ חחח אני ממש לא אוהבת את זה 10. אני אוהדת של מכבי ת"א ויש לי מלא דברים שלהם בחדר אפילו שנתיים היה לי תיק שלהם ותמיד מתפלאים שאני מבינה בכדורגל 11. אני רוצה כלב אבל אמא שלי אנטי חיות והרשתה לנו רק אקווריום לשים בבית 12. אני חולה על הצבע כחולללל 13. אני חולה על שחקנים מסדרות סרטים נובלות 14. אני בן הקטנות בכיתה... עוד חודש וכמה ימים אני בת 14 סוף כל סוף ואני בכיתה ט' 15. אני מרבה להתלונן והרבה על שטויות כמו למשל שאת המערכת מתחילת הלימודים שזה שבוע בערך כבר החליפו 4 פעמים בגלל תלונות שלי ושל חברות 16. אני שונאת שההורים שלי לא מרשים לי דברים וכמעט תמיד הם מרשים לי הכול 17. אני שונאת ללכת לקנות בגדים!!! אני מעדיפה שאמא שלי תקנה לי בגדים וזהו אני לא אוהבת ללכת ולבחור לי בגדים 18. אני נורא ביישנית 19. אני צוחקת מלא וכמעט מכל דבר 20. לקח לי מלא זמן לרשום את כל הדבר הזה

למעלה