../images/Emo79.gif "תני לי לדעת לחבק אותך.." ../images/Emo79.gif
וואי זה מעניין... 1.יש לי עיניים אפורות-ירוקות-כחולות והן משתנות כל הזמן 2.סבא מצד אבא שלי רוסי 3.סבתא מצד אבא איטלקייה 4.סבא מצד אמא ז"ל אמריקאי 5.סבתא מצד אמא משוויץ 6.יש לי 2 אחיות קטנות (12, ושנה) ו2 אחים גדולים (19, 17 וחצי) 7. יש לי 8 חדרים בבית (לא כולל שירותים מקלחות מחסן ומרתף...) 8.השיעור הכי שנוא עליי זה לשון (חח למרות שאני טובה בזה... תרתי משמע.. חח) 9.השיעור הכי אהוב עליי אנגלית/ביולוגיה 10.הגובה שלי זה 1.65-1.63 זה תמיד שונה אני לא יודעת למה 11.אני שוקלת 43-44 12. הנשיקה הראשונה שלי הייתי בתחילת גיל 14 13. יש לי שיער חום, מדורג, ופעם צבעתי 5 ס"מ מהקצוות בשיער בצבע ורוד ויצא מהמם כי זה מדורג, ןמאחורה זה נראה כמו V 14.אני חולה/נושמת/חיה מוזיקה 15.יש לי 14 ג'ינסים וכולם מחמותגים (אובססיה) 16.יש לי אובססיה לנעליים (מאמא נדבקתי) 17.יש לי נטייה לאחר לכל מקום 18.הכי הרבה זמן שהיה לי חבר היה חודשיים 19.כל החדר שלי כחול. הקירות, המיטה, המנורות, הלונגים, המצעים, הכל פשוט הכלל 20. אני שומעת את כל סוגי המוזיקה: פופ,רוק, פאנק, שחורה (כל הסוגים), האוס,דאנס, טראנס, ישראלי,רוסי הכל חוץ מדיכאון זהוו תגיבווו אם קראתםםם