20 עובדות על עצמך

ooOMoRoShOoo

New member
../images/Emo12.gif

אני עליתי על השולחן עם שמיכה גדולה נפלתי על הסנטר ירד לי דם זה היה יום שבת הלכנו במונית לבית החולים ושמו לי פלסטר!!! גרר..

TuTyBoP15

New member
אני גם נפלתי פעם על הסנטר

יש לי צלקת אפילו.. רצתי בבית ועליתי במדרגות בריצה והחלקתי ונפלתי על הסוף של המדרגה והסנטר שלי פשוט נזל דם.. לא עשו לי תפרים או משהו..לא היה צריך..

ooOMoRoShOoo

New member
גם לי היה צלקת היא נעלמה

אם זה לא כל כך חמור זה יעלם במשך הזמן

netaleone

New member
עובדות עליי!!!../images/Emo34.gif

1.אני לא מפחדת מכלום חוץ מכלבים חחחח..! 2.אני מתאהבת מהר!--תכמו עכשיו יש לי חבר בונבון!! 3.אני שונאת ללמוד! 4.אני אוהבת בגדים והרבה בגדים! 5.אני שונאת לקרוא! 6.אני חולה על שוקולד!!! 7.אני רוקדת היפ-הופ.. 8.אני חולה על לרקוד בלי זה אני לא יכולה בחיים!!! 9.יש לי חבר שלוש שנים כבר ואני רק בת 12 וחצי! 10.אני לוקחת הכל ללב....(כל מה שאומרים לי) 11.שונאת כלבים! 12.חולה על ארנבות 13.אני חולה על מחשבים!!! 14.אני כותבת שירים אבל למגירה!!! 15.אני רוקדת ריקודי בטן! 16.מה שאני חולמת תמיד מתגשם לי חחחחחח..... 17.אין לי אחים רק אחיות 4 אחיות.. 18.חולה שרופה מתה על אנהי החיים שליייייי!! 19.מתה על רבלדההההה אין עליכםםם! 20.יש לי שיער ארוך כאילו עד הברך קצת אחריי... 2!2י שלי אני א!ה2ת א!תתךך הכי הר2ה בע!לם ח**ם *פ*ם ש5* מ!אההה..!!

20 עובדות עלי!!

1.יש לי משקפיי ראיה מרחוק.. 2.העניים שלי בצבע ירוק אפור והשיער היה בלנודיני ועם הזמן התכהה ועכשיו הוא רובו שתני.. 3.הנשיקה הראשונה שלי הייתה לפני חצי שנה באיזה יום שכמה חברים באו לבית של מישהו מהכיתה שלי..ח 4.הלהקה האהובה עלי היא rbd וגריין דיי!! 5.אנטי לומדת לנגן על תופים כבר שנה!! 6.יש לי אח קטן ומוד בן שנתיים ואחות בת 20 והיא החברה הכי טובה שלי בכל העולם!! 7.יש פחד רציני מגבהים הפחד הכי גדול שלי זה ליפול למוות!! 8.אני שונאת לריב עם אנשים אני רבה איתם ומשלימה אחרי שעה. 9.אני במגמת דרמה! 10.על חולה על רבלדה וthe o.c!!אובססיבית לגבי 2 הסדרות!! 11.אני רוצה ללמוד משחק בבית צבי 12.אני תמיד רציתי להיות עם שיער שחור וכולם אמרו לי שזה לא יהיה לי יפה אז מתישהו הלכתי וקניתי צבע שיער שיורד בחפיפה צבעתי וזה יצא מזעסזע אבא שלי כמעט חטף חום 13.יש לי 3 חורים באוזן שמאל ו2 באוזן השניה 14.אני בשבט דיזנגוף השולט כבר מכיתה ד'! 15.אני מעריצה את אנהי ופונצ'ו ברמות!!! 16.הפלאפון שלי נפל לי לביוב שנה שעברה בטיול השנתי..חח 17.אני די ביישנית 18.כל האמהות של חברות שלי תמיד מתחברות עם אמא שלי ואוהבות אותי ואומרת שאני מנומסת..חח 19.פעם אחת הייתה לי מורה חולת נפש לאנגלית והיא קיללה את התלמידים פעם אחת היא קראה לי מטומטמת והייתי ממש עצבנית בכללית אז קראתי לה חולת נפש ומאז יותר לא חזרתי לשיעורי אנגלית עד סוף השנה{ביקשתי פטור..ולמדתי עם מורה פרטית.חח} 20.המקצוע האהוב עלי הוא תנ"ך ודרמה

O u R u S h

New member
../images/Emo79.gif "תני לי לדעת לחבק אותך.." ../images/Emo79.gif

וואי זה מעניין... 1.יש לי עיניים אפורות-ירוקות-כחולות והן משתנות כל הזמן 2.סבא מצד אבא שלי רוסי 3.סבתא מצד אבא איטלקייה 4.סבא מצד אמא ז"ל אמריקאי 5.סבתא מצד אמא משוויץ 6.יש לי 2 אחיות קטנות (12, ושנה) ו2 אחים גדולים (19, 17 וחצי) 7. יש לי 8 חדרים בבית (לא כולל שירותים מקלחות מחסן ומרתף...) 8.השיעור הכי שנוא עליי זה לשון (חח למרות שאני טובה בזה... תרתי משמע.. חח) 9.השיעור הכי אהוב עליי אנגלית/ביולוגיה 10.הגובה שלי זה 1.65-1.63 זה תמיד שונה אני לא יודעת למה 11.אני שוקלת 43-44 12. הנשיקה הראשונה שלי הייתי בתחילת גיל 14 13. יש לי שיער חום, מדורג, ופעם צבעתי 5 ס"מ מהקצוות בשיער בצבע ורוד ויצא מהמם כי זה מדורג, ןמאחורה זה נראה כמו V 14.אני חולה/נושמת/חיה מוזיקה 15.יש לי 14 ג'ינסים וכולם מחמותגים (אובססיה) 16.יש לי אובססיה לנעליים (מאמא נדבקתי) 17.יש לי נטייה לאחר לכל מקום 18.הכי הרבה זמן שהיה לי חבר היה חודשיים 19.כל החדר שלי כחול. הקירות, המיטה, המנורות, הלונגים, המצעים, הכל פשוט הכלל 20. אני שומעת את כל סוגי המוזיקה: פופ,רוק, פאנק, שחורה (כל הסוגים), האוס,דאנס, טראנס, ישראלי,רוסי הכל חוץ מדיכאון זהוו תגיבווו אם קראתםםם

TuTyBoP15

New member
כנסייי

את רזה מדי ואת חייבת להשמין..זה לא בריא וזה (סליחה!) מגעיל.. את אמורה לשקול 53 בערך ואת שוקלת 10 קילו פחות.. או שאת לא 1.63-1.65...

shucina

New member
חחח גמאני חשבתי על זה...

מה זה 45 על 1.63 ? את נורמלית את שחיפה מה קרה ???? את צריכה לשקול בערך 50... לפחווות !!! (רוית שמתי לב שבזמן האחרון אני מסכימה איתך יותר ויותר אני אומרת לך הכיתה יא הזאת גורמת לכולם לחשוב אותו זבל ..)

O u R u S h

New member
חחחח כולם אומרים לי את זה

לפני שהם רואים את זה.... תראי בתמונה (ישנה) אבל בכל זאת המשקל שלי פשוט לא פרופורציונלי לגוף

חניניתה

New member
עונההההה

1. אני אוהבת בעלי חיים בעיקר כלבים וחתולים. 2. יש לי כלב (הוא בן שלושה חודשים).. היה לי כלב שהוא בת בגיל 14 האו היה אצלי עוד לפני שנולדתי... ושהוא מת היה לי ממש קשה אני היתי יותר משבוע ממש בדכאון 3. אני שונאת ירקות!!!1 4. אני מתה על שוקולד 5. אני מאוד מאוד ביישנית 6. עדיין לא התנשקתי..
7. יש לי עיניים ירוק-תכלת (קצת יותר ירוקות).. זה הדבר היחיד אני אוהבת אצלי.. (אני ממש ביקורתית לגבי עצמי) 8. אני רוצה להיות שחקנית 9. אני חולה על פונצ'ו ובנחמין (לא הערצתי אף אחד כמו שאני מעריצה אותם) 10. אני אוהבת גם את עפר שכטר, קוקו מחיו, רן דנקר, שי גבסו, הראל סקעת 11. אני שונאת בית ספרררררר 12. אני שונאת פקאצות, ערסים וצבועים!!!!! 13. אני שונאת להתאפר (אני אף פעם לא מתאפרת.. רק בחתונה של אחותי כי היא הכריחה אותי..חח) 14. יש לי אחות ואח שניהם יותר גדולים ממני 15. אמממממ אין לי יותר רעיונות ואני חייבת ללכת אז אני ימשיך אחר כך

אני...אני.... ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

1.יש לי חתול שקוראים לו קיאנו(על שם קיאנו רבס אבל רק שהחתול שלי יפה!) יש לי חתולה שקוראים לה נלה ועוד גורה קטה שקוראים לה גורה חחחעע... ויש לי גם כלבה יפה וחמודה ומושלת שקוראים לה שונאי!(אני בקרוב ישים תמונות שלי עם שונאי והחתולים היפים שלי!) 2.אני שונאת שאנשים מחקים אותי! הסבר: שהם מחילים לאהוב את אותם אנשים שאני אוהבת והם לפני זה שנאו אותם! זה מוצאי אותי מהכלים! 3.אני ןמדת בבצפר שיצחק רבין ז"ל יגאל אלון ז"ל(אני בטוחה שמעטים יודעים מיזה!) ויצפאן למדו... בית ספר חקלאי כדורי! ואני בכיתה ז'4! 4.אני חולה אבל פשוט חולה על כריטסינה אגילרההההההה
5.וגם אני חולה על בנחמין רוחאסססססס
ומילה בורדונבה!
6.אני חושבת שאני היחידה בפורום שלא מתה כל כך על רבלדה! ושאני אוהבת הרבה יותר את המורדים! 7.אני חולה על ארוואי ויש לי את 3 הדיסקים שלהם והם מקוריים! 8.אני חושבת שהצ'רקסיים די שווים! רק חבל שהם צ'רקסים!(אני גרה קרוב לכפר קמא מי שמכיר!) 9.אני ואור(מהפורום) גלינו שיש לנו אותו טעם בהרבה דברים! 10.המספר אייסי שלי הוא: 291-258-842 תוסיפו אותי אם בא לכם! אבל תגידו לי שאתם מפורום רבלדה! 11.אני שונאת את המוסיקה הישראלית העכשוית! כי אני חושבת שזאת חרא(סליחה על המילה!)של מוסיקה למעט כמה אמנים! ואני טותר אוהבת מוסיקה לועזית! 12.אנני עכשיו עם חולצת בצפר ירוקה...
13.יש רק מישהו אחד שאני באמת שונאת וזאת ילדה מהכיתה שלי! 14.יש לי 3 אחים 2 בנים ובת אחת.... 15.ואני הכי קטנההההההה 16.יש לי חדר ממש קטן והוא צבוע בצבע אפרסק ויש עליו רק פוסטרים של המודים וכריסטינה.. 17.תמיד כולם אומרים בפרק היומי איך רובר הצחיקה אותי וואי איזה מצחיקה היא וגכו'... ואני תמיד אומרת לעצמי זה בכללל לא היה מצחיק! אני צחקתי רק בפעמיים ייחידות מרוברטה! 18.אני בפורומים:כריסטינה אגילרה,קלי קלארקסון ורבלדה... 19.יש מלא ילדים מפורומים באייסי! 20.ככה אני ניראת(מי שבצד זאת חברה שלי..)ואני ניראת קצת מסוממת פה! כי זה היה בטיול שנתי ולא ישנתי טוב וזה היה בבוקר!!

סוכריה16

New member
אין לי הרבה..

טוב אנ אגיש כמה ואמשיך יופ אחד חח כי אני ממהרת וואי זה מעניין... 1.אני מרוקאית שלמה- (כאילו סבא וסבתא משני צדדים) ואני יותר נראית אשכנזייה חח אני שטינית עם עיניים ירוקות.. 2. אני שונאת מתמטיקה.. 3.אני מתה על אנשים ארגנטינאים .. יותצא לי לפגוש מלא ואני מדברת ופשוט נהניתתתת לדבר איתם 4. בנים שאני נדלקת עליהם רובם אבל ממש רובם בעלי עיניים חומות ושיער חום. 5. אני מפחדת מכלבים בטירוףףףףףףף1 יש כלב קטן קשור למשל, ואני הולכת לבד אני יעשה עיקוף שלם כדי לא להפגש איתו 6. בחיים שלי לא עישנתי- זה מגעיל אותי אפילו 7. הייתי בים המלח לפני 3 שנים ושמה הפסקתי עם קולה- והייתי מכורה לזהQ!! המשקאות האהובים עליי עכשיו זה קולה ומנגו 8. אני לא אוהבת ללמוד כלום אבל ספרות כן חחח 9. אני דיי בעלת דיעות קדומות- אני יודעת שזה רע אבל אם אני לא אוהבת מישוו אני אראה לו את זה בדיבור ובריחוק.. 10. אני ממש ]אדחניתתתת! ממש .. אם אני אתחיל לספר לכן שטויות שלי הן לא יגמרו 11.אני שוקלת 54 ופעם שהייתי קטנה חשבתי שכשאני אהיה גדולה אני אהיה מקל וגבוהה אבל מאז התנפחתי והגובה שלי 1.66 שזה לא נורא מבחינתי אבל הלוואי והיה לי 1.70 12. אני דיי ביישנית לפעמים. 13. כאשני רוצה משוו אני חייבת שיהיה לי אותו ואז אם אין לי אני בוכה.. בסוף יש לי חח 14.הפחד הכי גדול שלי זה שמי שאני אוהבת יקרה לו משוו רע, כלבים וריעדות אדמה 15. אני חולה על פונצ'ו ממש.. כל החברות שלי וכל מי שבסיבתי מודע לזה חח 16.אני שונאת לעשות קניות. כאילו אני כן אוהבת שיש לי בגדים וכאלה אבל כבר מתחיל לכאוב לי הראש שאני יותר זמן בקניות, במיוחד כשאני לא מוצאת כלום. 17. אני גרה בנתניה.. אבל באמת שאן פה ערסים וכ"ו וכ"ו.. כאילו הדגגזימו !! אנשים ששומעיפם נתניה "נבהלים" חחח .. 18. חברות שלי אומרות לי שאני אדם קצת שמנצל חח אבל אני לא חושבת ככה 19. הנדבר שאני הכי אוהבת בבית זה החדר שלי והוא נורא מסודר חח אני מסודרת איתו וזהו לא עם שופם מקום אחר בבית שלי 20. אולי זה חך נוראי אבל אני לא ממש יודעת שירים באנגלית0 רק שומעת ואומרת "כן כן איזה ענק הזמר הזה" חח שבעצם הרבה מהם אני לא מכירה, שירים בעברית אני אוהבת, אני שונאת מזרחית ואוהבת ספרדית.. במיוחד לדבר תשפה

סוכריה16

New member
ספריט ומנגו**

21. אני שונאת להתאפר.. הכי הרבה אצלי זה שחור בעיניים.. ואם אני מתאפרת זה לא יחזיק מעמד להרבה זמן

למעלה