טוב מתחילה
1. אני ביום שישי בת 14 סוף סוף 2. יש לי עיניים ירוק חום, והם הדבר האהוב עליי בגוף, בכלל עיניים זה הדבר שהכי חשוב לי מבחינת מראה אצל אנשים. 3. בעקבות זה אני יהיה רופאת עיניים כשאני יהיה גדולה. 4. בתקופות לימודים אני הולכת לישון בין 10 וחצי לבין 11 וחצי. 5. אין לי שום עגיל בכל הגוף. 6. אני גרה במכבים שזה יישוב ליד מודיעין מהיום שנולדתי, ואני חולה על המקום הזה. 7. אני הכי קטנה בבית ויש לי שתי אחיות גדולות. 8. שני ההורים שלי רופאי שיניים. 9. כשהייתי קטנה אז עד גיל חמש היה לי שיער בלונדיני ועיניים כחולות ים, מאז שניהם יתכהו לאט לאט
, עכשיו השיער שטני כהה. 10. לא מזמן ידיד של אחותי שהוא דוגמן בסוכנות look (סוכנות ניצבים) הציע לי להצטרף לסוכנות אבל החוזה היה גרוע אז העדפתי שלא, כי לא היה שם אפילו סעיף אחד לטובתי, וזה גם יכול להיות 12 שעות עבודה ביום והשכר הוא לא לפי שעות, אז ויתרתי. 11. הצבע האהוב עליי הוא תכלת. 12. רק לפני חצי שנה למדתי להכין חביתה, חחח אני לא בשלנית דגולה. 13. אני מכנה את השכבה שלי "שפו הנסיונות של משרד החינוך" בגלל שכל שנה מנסים עלינו משהו חדש ובלי צחוק, כשהגעתי לחטיבה זה היה התלבושת, כשעליתי ל-ח המציאו מבחן 100 מושגים מטומטם לשכבת ח, ועכשיו כשהגיע הזמן לעבור למבואה השווה של טטניקים, הבצפר המטומטם החליף את המבואות עם חטניקים. 14. השנה אני מרוצה מכל המורים שלי חוץ ממתמטיקה וספורט
15.יש לי בכיתה ילד שבחנוכה עשה ניתוח ראש והיה סיבוכים, הוא עדיין לא חזר לבצפר אבל הוא ישתקם והוא כבר מתחיל להגיע בימים לבית שלו, כי הוא עדיין ישן בבית חולים, ומאז שזה קרה זה שינה אותי המון. 16.אני שונאת להתאפר, אני שמה רק עיפרון שחור בעיניים וגם זה לפעמים, אלא אם כן זאת מסיבה. 17. סבתא שלי באה ממשפחה ממש דתייה, יש לה 11 אחים ואחיות ואבא שלה היה רב, ואני אפילו בשר חלב לא מפרידה חחח. 18. אני חולה על השחקנים: בנחמין רוחאס, ידידיה ויטל, עפר שכטר, ניקולס קברה, קוקו מאחיו, RBD, מישל בראון ועוד הרבה חתיכים עם עיניים כחולות
19. כשהייתי קטנה הייתי ממש טומבוי, הייתי כל הזמן מסתובבת עם בנים, הייתי בקרטה, כדורסל, טניס, ורציתי להיות בן. 20. אני שונאת חיות ויש לי סיבות טובות, חתולים בגלל שלסבתא שלי יש 11 כאלה, וכלבים כי כשהייתי בת 3 הכלב של השכן נשך לי את הטוסיק, כלב דלמטי ענק. וואי היה קשה ומעייף, אני זזה לישון למה אני גמורה, לילה טוב שיהיה לכם