20 עובדות על עצמך

20 עובדות על עצמך

לקוח מהרבה פורומים אחרים חחחח כל אחד כותב על עצמו 20 עובדות שלא ידענו

20???????????????

מאיפה אני יפליץ לך 20? חחח סתם.. ננסה 1.אני נראת אחת עם ביטחון אבל אני ביישנית בטירוף 2.יש לי כלבה
3.אני שונאת מדעים וערבית! 4.החלום שלי זה להיות שחקנית(ועם קצת פיתוח קול זמרת) 5.עליתי לארץ בגיל 4 6.אני זוכרת את עצמי מגיל 3 7.עברתי פעם ניתוח באף(לא פלסטי) 8.אני ילדה עצבנית ולא מרוקאית חחח 9.אני מתה על הצבע צהוב למרות שהרבה שונאים אותו 10.האהבה הראשונה שלי היא פליפה(קולומבו חח) 11.בחיים לא הייתי בפורום לפניי(חוץ מזה וטלנובלות) 12.אני שונאת חגורות(המבין יבין חחח) 13.אני תלמידה די מצטיינת עד עכשיו(חוץ מהתנהגות וספורט..היה לי מורה מעפן! נמשיך מחר לילה טוף

pablo111

New member
20 עובדות עליי

1.אני מכורה לקולה ולשוקולד מזל שאין לי נטיה להשמנה אחרת הייתי נראית כמו סלינה 2.אני לא כל כך אוהבת חיות ונגד התעללות בהם 3.אין לי רשיון אבל אני יודעת לנהוג גם על אוטו וגם על טוסטוס 4.יש לי חבר שקוראים לו ברק ואני חולה עליו אנחנו שנתיים יחד והוא מושלם 5.אני מעשנת ושותה קצת אלכוהול מידי פעם בעיקר כשאני יוצאת 6.יש לי 78 זוגות נעליים ו34 תיקים ופול בגדים שאפילו לא הספקתי ללבוש 7.יש לי שתי אחים בנים גדולים ממני ואנחנו החברים הכי טובים למרות הבדל הגילאים 8.אף פעם לא הערצתי מישהו כל כך כמו את דולסה מריה 9.הייתי בחול 6 פעמים והפעם האחרונה הכי נהנתי כי הייתי עם החבר שלי 10.אני תלמידה די טובה יותר הומנית מריאלית 11.הציעו לי לדגמן וכבר הייתה לי פגישה עם סוכן אבל זה לא יצא לאור כי חליתי אולי בהמשך אני יחזור לזה 12.יש לי עניים ירוקות שיער חום כהה אני ארוהבת את הגובה שלי אבל לא אוהבת את הסנטר 13.יש לי ג'קוזי בחדר ואני מבלה בו שעות במיוחד בשיחות נפש עם חברות 14.בגיל 3 כמעט מתתי כי נחנקתי והיו בטוחים שאני אמות.תודה לאל יצאתי ממזה 15.אני לא דתייה לא שומרת שבת אבל שומרת חגים בקיצור מסורתית 16.אני הילדה של אבא כי אני בת יחידה ואין דבר שהוא לא עושה למעני 17.אני אוהבת בעיקר מוסיקה שחורה לא כבדה וגם רוק לא כבד פופ ולא כל כך מתחברת למוסיקה מזרחית אבל אין לי בעיה לשמוע עם השיר יפה 18.אני אוהבת לאכול הכל בעיקר פחמימות חולה על בצקים בורקסים פםטות וכו 19.אני אוהבת מתנות במיוחד מאנשים שאני אוהבת כי גם אני נותנת וזה גם כייף לקבל אצלי ואצל החברות שלי יש מנהג שכל חודש אנחנו קונות משהו חמוד וקטן אחת לשנייה 20.אני אוהבת את החיים וחושבת שצריך להנות מהם כמה שאפשר ונצל כל רגע בחיים ותאמינו לי שכל הדברים הם לטובה אוהבת אור

O u R u S h

New member
את כל כך דומה לי גם בדברים שלא כתבת

כתבתי פה.... את ממש דומה לי!!

ליran

New member
אור 78 זוגות נעליים מה ניסגר איתך

חחחחח ממש מריה קארי אני ארשום יותר מאוחר אין לי כח עכשיו

pablo111

New member
חחח כן אני חולת נעליים יש לי את

כל הצבעים והסוגים וחבר שלי תמיד צוחק עליי שחסר לי נעליים

טוב מתחילה

1. אני ביום שישי בת 14 סוף סוף 2. יש לי עיניים ירוק חום, והם הדבר האהוב עליי בגוף, בכלל עיניים זה הדבר שהכי חשוב לי מבחינת מראה אצל אנשים. 3. בעקבות זה אני יהיה רופאת עיניים כשאני יהיה גדולה. 4. בתקופות לימודים אני הולכת לישון בין 10 וחצי לבין 11 וחצי. 5. אין לי שום עגיל בכל הגוף. 6. אני גרה במכבים שזה יישוב ליד מודיעין מהיום שנולדתי, ואני חולה על המקום הזה. 7. אני הכי קטנה בבית ויש לי שתי אחיות גדולות. 8. שני ההורים שלי רופאי שיניים. 9. כשהייתי קטנה אז עד גיל חמש היה לי שיער בלונדיני ועיניים כחולות ים, מאז שניהם יתכהו לאט לאט
, עכשיו השיער שטני כהה. 10. לא מזמן ידיד של אחותי שהוא דוגמן בסוכנות look (סוכנות ניצבים) הציע לי להצטרף לסוכנות אבל החוזה היה גרוע אז העדפתי שלא, כי לא היה שם אפילו סעיף אחד לטובתי, וזה גם יכול להיות 12 שעות עבודה ביום והשכר הוא לא לפי שעות, אז ויתרתי. 11. הצבע האהוב עליי הוא תכלת. 12. רק לפני חצי שנה למדתי להכין חביתה, חחח אני לא בשלנית דגולה. 13. אני מכנה את השכבה שלי "שפו הנסיונות של משרד החינוך" בגלל שכל שנה מנסים עלינו משהו חדש ובלי צחוק, כשהגעתי לחטיבה זה היה התלבושת, כשעליתי ל-ח המציאו מבחן 100 מושגים מטומטם לשכבת ח, ועכשיו כשהגיע הזמן לעבור למבואה השווה של טטניקים, הבצפר המטומטם החליף את המבואות עם חטניקים. 14. השנה אני מרוצה מכל המורים שלי חוץ ממתמטיקה וספורט
15.יש לי בכיתה ילד שבחנוכה עשה ניתוח ראש והיה סיבוכים, הוא עדיין לא חזר לבצפר אבל הוא ישתקם והוא כבר מתחיל להגיע בימים לבית שלו, כי הוא עדיין ישן בבית חולים, ומאז שזה קרה זה שינה אותי המון. 16.אני שונאת להתאפר, אני שמה רק עיפרון שחור בעיניים וגם זה לפעמים, אלא אם כן זאת מסיבה. 17. סבתא שלי באה ממשפחה ממש דתייה, יש לה 11 אחים ואחיות ואבא שלה היה רב, ואני אפילו בשר חלב לא מפרידה חחח. 18. אני חולה על השחקנים: בנחמין רוחאס, ידידיה ויטל, עפר שכטר, ניקולס קברה, קוקו מאחיו, RBD, מישל בראון ועוד הרבה חתיכים עם עיניים כחולות
19. כשהייתי קטנה הייתי ממש טומבוי, הייתי כל הזמן מסתובבת עם בנים, הייתי בקרטה, כדורסל, טניס, ורציתי להיות בן. 20. אני שונאת חיות ויש לי סיבות טובות, חתולים בגלל שלסבתא שלי יש 11 כאלה, וכלבים כי כשהייתי בת 3 הכלב של השכן נשך לי את הטוסיק, כלב דלמטי ענק. וואי היה קשה ומעייף, אני זזה לישון למה אני גמורה, לילה טוב שיהיה לכם

TuTyBoP15

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

בסוף צחקתי חחחחח בגלל הכלב שנשך לך ת'טוסיק חחחחחח גם אותי כלב נשך פעם בגלל שהוא התבלבל ביני לבין חברה שלי שאותה הוא לא מכיר ואותי ברור שכן..חחחחח ואת לא אוהבת להתאפר
זה הכי כיף שבעולם אויי

חחחח

אני אוהבת לשים איפור בעיניים, אבל אחרי זה אני תמיד מורחת את זה כי יש לי נטיעה לגרד בעיניים אז אני אף פעם לא שמה

TuTyBoP15

New member
20 עובדות עליי../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

אם נצליח חחחחחח 1. לא קוראים לי תותי כמו שכולם חושבים חהחהחהחהחה שמי הוא רוית 2. אני ילדה נורא נורא נורא ביישנית גם אם זה נראה בדיוק ההפך 3. נולדתי עם רגליים עקומות
4. יש לי אוסף נרות 5. היו לי המון אוספים כגון: מדבקות, מחקים וכו' 6. אין לי כלב/ה כי אני פוחדת להיקשר לחיות למרות שאני מתה לכלב/ה 7. החלום שלי זה להיות דוגמנית וב"ה אם ירצה ה' ואני ארצה עדיין כשאהיה גדולה אני אגשים את זה 8. אני מאוד מאמינה בקב"ה ובניסים שלו אבל לא שומרת שבת והולכת מכנסיים..זתומרת מאמינה בדרך שלי 9. אף פעם לא התנשקתי
10. אני נורא רגישה וכל דבר מרגש אותי ויכול לגרום לי לבכות 11. אני נורא רחמנית ואכפתית 12. אני רוצה להיות צמחונית אבל לא מצליחה 13. אני נמשכת לתפוסים
14. אני עמוסה בלימודים 15. יש לי אובססיה לשיער שלי 16. יש לי אובססיה למראה שלי חחחחח 17. אני אוהבת בעצמי הרבה דברים: עיניים, שיער, שיניים(לא יפות כמו של אנהי אבל עדיין יפות לדעתי חחח) צורת גוף, מבנה גוף 18. אני לא מעניינת אותכם עכשיו 19. אני אוהבת לעזור לאנשים 20. אני בנאדם נורא מנומס ועל כל דבר אני אומרת תודה ובבקשה

חחח את ממש דומה לי בכמה דברים

גם אני ביישנית גם לי היו מלא אוספים, עכשיו אני אוספת מחזיקי מפתחות אבל רק יפים ומיוחדים. גם לי היה פעם חלום להיות דוגמנית אבל זה עבר גם אני מאמינה בקב"ה אבל אני לא חיה בשבילו, אני חושבת שה' רוצה שנהנה מהחיים ולא כל הזמן נרצה אותו. גם אני אכפתית ומרחמת על כל אחד כמעט. אני גם ממש ממש עמוסה בלימודים גם לי יש אובססיה למראה שלי ואני כל הזמן מחפשת מה לא בסדר חחח גם אני אוהבת בעצמי הרבה דברים חחח: עיניים, שפתיים, נחיריים חחחח יש לי קטנים אז אני אוהבת אותם, וגם את השיניים שלי אני אוהבת (במיוחד עכשיו כשסוף סוף סיימתי עם הטיפול של הישור שלהם)אני גם אוהבת את הציפורניים שלי כי הן ארוכות חחחח גם אני מנומסת לאללה, אני כל הזמ גם מנסה לחנך אחרים חחח, אני אומרת להם כשהם עונים לא אז לומר לא תודה, וכשהם מבקשים משהו אז לומר בבקשה חחחח, אני תמיד משגעת את אבא שלי עם זה

netaleone

New member
חחחח....כנסי משהו מדליק!!!

גם אני נולדתי אם רגליים עקומות אבל עשיתי ניתוח איך שנולדתי ועכשיו רק ידעתי מזה........לפני כמה שנים ואייי קטעיםםםם

TuTyBoP15

New member
חחחחחחחח

גמני לא ידעתי...רק לפני כמה שנים...ארבע בערך..חחחחחח אני לא עשיתי ניתוח לי עשו גבס ואם מסתכלים טוב על הרגליים שלי שהם בלי נעליים רואים זכר לעיקום..ככה לא רואים.. אני רק בזמן הזה לפני איזה 3 חודשים בערך שמתי לב שהרגליים שלי עקומות ואני איתם 15 שנים כבר חחחחחח

ooOMoRoShOoo

New member
עונה

1.אני לפעמים נפגעת משטויות 2.אני חושבת על כל דבר שנתיים וקשה לי לשכוח דברים שטותיים 3.אני חולה על חיות 4.היו לי אפרוחים, כלבה [שהחזיק אצלי מעמד רק שבוע בגלל שהיא היתה מסוג זזאב והיא לא נתנה לי לישון אבל מסרתי אותה למישהי שאוהבת חיות וכון אני מתגעגעת אליה מאודדד] היו לי 2 תוככים חמודים רק שאחד מת ואחד העפנו לאוויר חופש חירות! הוא שמח כמובן היו לי 2 ארנבות מתוקות,מלא דגים [מתו באקווריום] ועוד כמה
5.אני מפחדת מחרקיםם!
6.יש לי יומן שבו אני רושמת כמעט הכלל 8.הארון בגדים שלי מפוצץ אז שפותחים אותו לפעמים נופלים בגדים 9.אני שונאת ללכת לקנות בגדים!! 3-4 חודשים אני כבר לא אוכלת בשר נידמה לי שאני גם לא אוכלל 11.פעם אחת היה לי יומולדת ביום שישי ה-13 [אני נולדתי ב13] 12.אני שותה מים רק אחרי במבה 13.אני אוהבת קבוקים מנצ'וס [החריף הזהה] 14.יום אחד שברתי את הדלת שלי על כף הרגל הבכנסתי את כף הרגל ממש בתוך הזכוכית של הדלת ולא קרה כלום 15.כמעט כל פעם שאני הולכת למשחקיות אני מוצאת שקל [בגלל זה אני הולכת
] 16.שהייתי קטנה היה לי תלתלים בשיער ועכשיו יש לי חלק 17.הכתב יד שלי משתנה תלוי במצברוח שלי 18.אני שונאת שקורה לי פדיחות
19.אני אוהבתדברים שקשורים לספא 20.לקח לי חצי שעה לכתוב את כל זה

Pollitaaaaaaa

New member
20 עובדות עלי-וזה ממש מעניין חיחי!

טובבבבב אז ככה... 1.אני לא סובלת שוקולד למריחה...! 2.כשהייתי בשנתיים הייתי נורא שובבה,יום אחד החלטתי לעלות על הספה ולרקוד לי רק ששלימתי ביוקר..נפלתי על קצה השולחן ושברתי 6 שיניים! 3.יש לי חולשה חזקה מאד ליום הזכרון ליצחק רבין,זה היום אני היחיד בו אני בוכה כמו שאף פעם לא בכיתי בחיים שלי.....מעולם לא השתתפתי ביום הזכרון ליצחק רבין ולא מפחד במה,אלא מהבכי שאני חוטפת! 4.הטעם של בבנים הוא שיער חום שטני ועניים חומות-עכשיו תבינו לבד למה אני כלכךךךךך חולה על כריס! 5.אני בעד הומואים ולסביות ואני חושבת שבאהבה המין לא כולכך משנה! 6.הסרט שאני הכי אוהבתתתתת בעולם הוא אפקט הפרפר....=) ראיתי אותו 11 פעמים! 7.אני לא מעריצה אף איש בעולם הזה כי האנשים שאני באמת מעריצה - הם ההורים שלי,והחברים שלי אלה שישארו בליבי תמיד! 8.הערוץ שאני הכי שונאת בטלויזיה הוא ערוץ 11- אני לא מבינה למה הוא קיים!? 9.אני מתה על מיץ תפוזים,אבל זה הטעם הכי שנוא עליי בגלידה!!! 10.אף לא עישנתי ואני גם לא מתכוונת לעשות זאת! 11.השחקן הישראלי שאני הכי אוהבת הוא אושרי כהןןןןןןןן!!! 12.אני שונאת מתמטיקה ביולוגיה וכימיה אני חושבת שהמקצועות האלה לא תורמים בכלל...... 13.עד לא מזמן הייתי בבית חולים בגלל אפנדיציט שהתפוצץ.. 14.הדבר הכי יפה שנתנו (במקרה הזה נתן) לי היה מכתב שהוא כתב בעצמו וכרית בצורת שפתיים שכתוב עלייה אני אוהב אותךך... 15.כשאני יהיה גדולה אני מקווה להמשיך לשחק! זה הדבר שבאמת מעניין אותי.. 16.נורא מעניין אותי,המוות,התחיה,וכל עניין המסיטיות...והרוחניות! 17.אני לא חושבת שאין אנשים מושלמים! 18.אני מאמינה שעם מישהו חולם להגיע למשהו הוא חייב לתת את כל כוחו! 19.אני שונאת שקרנים --- מחוקים אצלי! --- 20.והדבר הכי מעניןןןןןןןןןןןןןןןן אני חושבת שהדבר הכי טוב שקרה לי עד עכשיווווו.......
זו הכניסה לפורום הזה
אוהבת אותכם!!!!

Pollitaaaaaaa

New member
אני רואה שלכולם פה יש עניים ירוקות!

אז גם אני משתתפת העניים שלי גם ירוקות.....ירוק כחול =)

TuTyBoP15

New member
לי אין עיניים רק ירוקות..

לי יש שילוב..חחחחח העין עצמה ירוקה ואז מבפנים (מהאישון) מתפרץ חום והוא לוקח חצי מקום של הירוק ואז מסביב לאישון ולצבע של העין עוטף אותו עגול בצורת עיגול כזה.. יענטו מסביב לעין.. הבנתם

למעלה