2.

איזה כיף לך !!! ../images/Emo123.gif

אני רוצה גם תמונה עם שלמה ... אבל כשאני רואה אותו אני גם ככה בשוק, אז לדבר איתו... בכלל ... ממש יפה לו אדום !

אויי אויי אוייי גם לי זה קרה

הוא עבר לידי בפעם הראשונה בחיי...והסתכלתי עליו ולא דיברתי כאילו הייתי בהלם מה הוא עושה פה??? הוא כזה שלמה ארצי ואני ניר סימון והוא נמצא לידי שיואו זה מפחיד ועד היום יש לי טראומה מזה...בפעם השנייה זה עבר לי וזו הייתה הפעם שהצטלמתי איתו...(ראה--גלרייה)

אויי אויי אוייי גם לי זה קרה

הוא עבר לידי בפעם הראשונה בחיי...והסתכלתי עליו ולא דיברתי כאילו הייתי בהלם מה הוא עושה פה??? הוא כזה שלמה ארצי ואני ניר סימון והוא נמצא לידי שיואו זה מפחיד ועד היום יש לי טראומה מזה...בפעם השנייה זה עבר לי וזו הייתה הפעם שהצטלמתי איתו...(ראה--גלרייה)

shlulit

New member
גלית, זוכרת את הפעם הראשונה

שאת "עברת" לידו....??!!.... זה היה פשוט גדול!

shlulit

New member
שלמק´ה בהפסקת סיגריה-

כן, זה היה לפני שהוא הפסיק לעשן.. ואז גלית התנפלה עליו..

בהאנגר 11? בוודאי!

איך אפשר לשכוח
כשבוסקילה עלה לבמה אני פשוט טסתי למאחורי הבמה ולא היה אכפת לי כמה אנשי אבטחה יש מסביבי.. ואז המומה לחלוטין- שלמה ארצי- האיש והסיגריה (הוא לקח לו הפסקת עישון) עמד ממש במרחק של 2 ס"מ ממני..
נתתי לו את המכתב הוא אמר תודה ("שלמה ארצי דיבר אליי", אח"כ מלמלתי את זה בלי סוף כמו משוגעת..) ואז העיפו אותי משם..
אחח, איזה יום נפלא זה היה..

אני היתי פעם בהופעה של שלמה בצוותא

לפני איזה 3 שנים....עם אחותי
ובדיוק היא הלכה להתחתן אז היא הכינה לו מכתב כדי שיבוא לחתונה
חיחי אז בהופעה הוא כזה עבר בין הכיסאות ובמעברים ואז הוא נעמד על ידי אז נתתי לו תמכתב חיחי ואז אח"כ הוא נתן לאישה אחת לשיר ביחד איתו והוא כמעט נפל בין הכיסאות חחח
אהה ולפני שההופעה התחילה אז ראיתי אותו כזה בחוצ בפינה ליד איזה חדר אז חשבתי אם לגשת אליו לא לגשת אבל אז הוא נכנס לחדר ..אז לא הייתי צריכה להחליט חחח

אור 2002

New member
אפשר לשאול שאלה?

איך אני מזמין אותו ליום ההולדת שלי? כי במקרה הוא בקרוב!

אתה יכול להזמין אותו

ולתת לו מכתב או משו... אבל אני לא חושבת שהוא יבוא...אולי כן בעצם מי יודע לחתונה הוא לא הגיע חיחי

אני בטוחה שהוא יבוא

רוב הסיכויים שהוא כל כך יתרגש מהזמנתך, שהוא אפילו יציע לעשות את המסיבה בביתו, ואפילו לשלם על הדי.ג´י! כתבתם פה על פגישות עם שלמה... גם לי יש איזה זיכרון כזה.. ישבתי לי בבית קפה בת"א (לא לעניין להגיד איזה
), ופתאום כבודו עם איזה מישהי, מתיישבים שני שולחנות לידי, כששלמה מול הפרצוף שלי! כמעט נפלתי מהכסא.. זה היה נורא מצחיק, לא יכולתי להוריד ממנו את העיניים... הוא נראה פשוט מדהים, וכל הזמן הסתכלתי עליו, ואז הוא חייך אלי, ואני מה זה הסמקתי! לא יכולתי להסתכל קדימה, כי הוא כאילו חיכה לראות שאני אסתכל אליו, והיה נורא מבסוט שהתרגשתי ממנו.. איזה חמוד
בסוף הוא שילם ואז הם קמו, והוא עבר ליד השולחן שלי, וקרץ לי עם חיוך שובב כזה, ולקח לי איזה כמה דקות להסדיר את הדופק שלי וזהו. היה ממש נחמד. הכי מצחיק היה, שכמה ימים אחרי זה, הייתי בהופעה בצוותא, שורה 4 ליד המעבר, והוא באמצע השיר, וקולט אותי פתאום, ומתחיל לצחוק לעצמו.. וכל ההופעה הוא הסתכל עלי וחייך וזה היה ממש מביך, אבל כיף
תגידו, מי יודע איך קוראים לנכד השני שלו? אחד יהלי, והשני...? ביי

אור 2002

New member
רגע אחד,

הוא בעצם גר לא רחוק ממני אז אחי יודע איפה הוא גר! אז אבקש מאחי את הכתובת שלו ואני אשלח לו מכתב ואבקש ממנו לבוא ליום הולדתי יש!!!

בלי להעליב, כן?

אל תעשה את זה. לא רק שהוא לא יבוא, הוא גם יתעצבן שחדרת לו לפרטיות. זה שיש לך את הכתובת, לא אומר שאתה יכול לעשות בה כרצונך

למעלה