2.6.11

החברים שלי יצאו לחופשי !!!

קודם כל הלידר הצליח להתחבר ולנתק כמה אנשים עד שההאקר התחבר ועשה לו DC. הוא הספיק לקחת SS עם הפרטים של ההאקר. עקבנו אחרי ההאקר הזה ואתמול כשהוא התנתק כולם התחברו ועזבו את הגילדה. כמו כן במהלך הלילה הלידר הצליח לשחרר את האליאנס עם הגילדה של ההאקר בשם @@@@@@ בקיצור - סוף סוך החברים שלי יכולים לנשום וגם אני, כי כבר כמה ימים אני מבלה בברורים ודיונים עם יודעי דבר בסקניה כדי לעזור להם. רוזי זה כנראה לא בריי. אני יודעת שהבחורה הזו ביקשה לעשות לחבר שלי DC אבל אף אחד לא משתף איתה פעולה. (ועכשיו גם לא ישתף אחרי ששמה פורסם בכל סקניה). פףףףףףףף איזה דרמה. איזה הקלה.

מ י ל ר

New member
יאא מעולה!!

אגב, איך בדיוק ההאקר תקע אתכם שם? לא הבנתי איך זה הולך.

הוא השתלט על ה ALLIANCE

וגרם ל DC האק רציף. כשניסינו להתחבר המששחק נתקע על מסך שחור לנצח.

וגם הקוסמת שלי עלתה ל 169 אבל זה בקטנה....

היא עוד די תינוקת.... עוד 2 דרגות למקסימום MW ...... ואחר כך רוצה עוד כמה כדי לחזק אותה קצת. כל כך קשה לעלות איתה דרגות. אני מרגישה כמה חשוב שיש לי חברים טובים לעשות איתם פרטי..... קוסמי אש זה לא ממש להיט. אנשים שונאים את הירוק של הרעל בכל המפה.... אני חלשה מאד...... בקיצור - לא פיקניק.

Guid

New member
הו, מזל טוב!

כן, חחח, היא ממש תינוקת הקוסמת שלך... רמה 169... לא אמרת כלום
(
)

צ ל י ל 8

New member
אין לי זמן למייפל, ובזמן המסכן שכן יש לי

אני עושה מדי פעם פאפ בשביל שיקויים וקצת כסף. אתמול הרגתי בכיף כמה גריפי ומאנון (קיבלתי 60% לספייר, ו-2 60% ל-2H חרב - כמה עולה אגב?). מישהו מהגיילד לקח אותי ל-LHC שהיה FAIL כמובן כי תוך דקות כולם הלכו. שונאת את המקום הזה! אז לפחות משם הלכתי לפאפ.

miss_t

New member
שאלה על גריפי

למה יש לו חזות מאיימת? את מנון הרגתי עם אסף, אבל כשהצעתי ללכת לבקר את גריפי נתקלתי בהתנגדות. גריפי עושה ביטולי סקילים? וגם 1 1?

צ ל י ל 8

New member
גריפי מבטל סקילים

ואולי בגלל זה קוסמים לא אוהבים אותו בגלל ה-MG. לי זה כולה מבטל חיצים ואז אני מיד שמה לב. אם ה-MG נעלם ולא שמים לב, יש את הקנטאורים שמסתובבים שם אז אם בטעות נתקלים בהם=מוות בטוח. חוץ מזה הוא גם עושה סטאן. והאמת שאין לי מושג מה עוד, כי בתור קשתית אני "מוגנת" רוב הזמן מכל הקללות שלו כי אני שמה דחליל שמבלבל אותו ותוך שניות הוא מת. גריפי נחשב קשה יותר ממאנון, אבל האמת היא שדווקא את ה-3 סקרולים קיבלתי ממאנון וגריפי לא נתן כלום

מ י ל ר

New member
פשוט מאוד

לוקח לי הרבה זמן לעלות אחוזים ולא בא לי למות אצל גריפי שרוב הסיכויים כמובן שגם את תמותי שם. לכי תנסי להרוג אותו ותראי המתקפת קסם שלו מאוד ארוכה וגם עם טלפורט אי אפשר להתחמק (שזה שונה ממנון שכם טלפורט אני כן מתחמק)

צ ל י ל 8

New member
אסף, בזמנים הרבה הרבה לפני ה-BB

כשהבישופית שלי היתה רמה 120 והייתי צריכה לעשות את הקווסט ב-HT בשביל ג'נסיס, היה לי חבר מאוד טוב (שעזב את מייפל מזמן
) שעזר לי להרוג את מנון וגריפי לקווסט. הוא היה קוסם קרח רמה 17X. אסף, לא היה אז את הציוד שיש היום. לא היה ציוד עם פוטנציאל.. והוא בכל זאת עשה את זה! (אגב, החשבתי אותו אז מאוד. הוא היה אחד קוסמי הקרח ברמות הגבוהות והוא עשה לי ליץ' ברמה 119 לעלות לרמה 120 בניוטיז
... אוי הימים ההם..... )

מ י ל ר

New member
המממ

לפני כמה רמות טובות הייתי אצל גריפי עם ניר (זה היה קצת אחרי ה-bb) ומתתי שם, אבל לא היה לי הציוד שהיה לי עכשיו. ובדוגו אני לא מצליח להרוג אותו, רק בגלל שהוא עושה ממש מהר אחד אחד, את ליביתן אני הורג סבבה לגמרי. ובדרגון פיקיו גריפי הרג אותי ורק שחשבתי בפעם השנייה הרגתי אותו. קיצר זה לא בוס לקוסמים. אני שונא אותו.

מ י ל ר

New member
עקרונית הוא לא חזק

ועבודות אחרות הורגות מהר גם אצל מאנון יש לי סכנת מוות כול הזמן, הדיספל הזה חופר רצח, לא משנה כמה מכות אני יכול לשרוד (והרבה) בלי mg מחסלים אותי בשנייה.

מ י ל ר

New member
בירור מחיר: מתאי ספיר של dk רמה 95

הקרח הזה שבוא אפיק (6% אינט חח, ו-2 שורות) בכמה אפשר למכור את זה? (אטטק 97 - בממוצע)

למעלה