2.6.11

113. :)

ועכשיו אני על 40% נראה לי אבל קיבלתי DC ואין לי כוח לחזור...אולי אני אצליח לעלות בערב. :) אני רוצה ביום שבת 115 לפחות.

Guid

New member
מזל טוב לוטן!

יאללההההה, עבודה רביעית עוד שניה!!!

MomerS

New member
שאלת מה זה?

יצא לי מפיקיו ואני לא יכול ללבוש זה בכלל שווה משהו?

מ י ל ר

New member
זה אוכף

לעיתים מאוד נדירות נופל מהפיקיו הזה חיית רכיבה, כמו הזאב שלך לדוגמא. אתה יכול לזרוק את האוכף... אם יום אחד יפול חית רכיבה ואתה תרים, אני אבוא איתך לפיקיו הזה עד שיפוץ לך שוב אוכף. הסיכויים שיפול לך חיה מאוד אפסיים. אי אפשר למכור את האוכף או את החיה.

Guid

New member
גם לי יש את זה.

איך שיצא הפיקיו הזה, על הפיקיו הראשון שעששיתי- קיבלתי אותו! אני שומר אותו עד היום, אולי תצא לי החית רכיבה מתישהו...

YakoG

New member
עליתי מרמה 96 לרמה 104 :) + זאקום!

סיוון הנדיבה! באה ועזרה לי להשיג את הכובע של זאקום, חיכינו איזה חצי שעה שיהיה ערוץ פנוי... ואז שמצאנו סיוון תוך איזה רבע שעה הרגה אותו לבד! תודה סיוון! D:

Hasselblad

New member
אל תדאג נלך שוב בהזדמנות

היום לא יכולתי עוד סיבוב... אני לא עד כדי כך בקו הבריאות. היה נחמד היום! סוף סוף התחברתי אחרי שבוע כמעט שלא התחברתי.

YakoG

New member
לא הייתי צריך עוד סיבוב!

בנתיים אני מתסדר עם זה :), זה לא כאילו 2 STR יעשו הרבה הבדל ברמה שלי... תודה שוב על היום!, ותרגישי טוב! (עכשיו לכי לנוח במקום להיות ערה ב2:30 :)) ) לילה טוב אנשים~

מ י ל ר

New member
איזה מלאך

גם שהיא חולה היא תחכה שעה בכניסה של זאקום בשביל לעזור. אם זה לא מלאך אז אני לא יודע מה זה.

Hasselblad

New member
לא הגזמת בכלל ../images/Emo67.gif

לא חיכינו שעה... ופשוט היה לו תיזמון טוב.. התחברתי אחרי שבוע וגם ככה לא היה לי מה לעשות אז זרמתי על זאקום. היה כיף.

למעלה