דעות שלי על משחקי אתמול
סקרמנטו - קליפרס
לסק' יש כלים, זה לא סוד. הרבה לא ספרו אותם בגלל המהלך שעל פניו נראה הזוי - החלפת אייזיה תומאס בדארן קוליסון. בפועל, בכל שנה שעברה לא ראיתי משחק אחד שהיה בו סדר ושליטה בקצב כמו שהיה במשחק הזה. קוליסון לא יותר מוכשר מתומאס בשום פרמטר, אבל הוא מכניס סדר לתוהו ובוהו שהיתה התקפת הקינגס בשנה שעברה.
גיי באמת משתפר ביעילות שלו כסקורר, ותמיד היה קשה לשמור עליו בגלל שהוא כזה ארוך ואתלטי. קאזינס פשוט מדהים, הוא שחקן ברמה הכי גבוהה, יש לו הכל - קליעה, מסירה, אתלטיות. הוא ריבאונדר מצויין. לו היה יותר מחוייב להגנה, הוא לבדו היה יכול לקחת את הקינגס האלה לפלייאוף.

הקליפרס היו די זבל (הם די זבל מתחילת העונה, למרות הניצחונות). זה נראה כאילו מאט בארנס בכלל לא עשה הכנה לעונה הזו. פול גם לא בשיאו, ולמרות שהספסל היה טוב, ג'אמאל קרופורד בלט בהיעדרו. איתו הם היו מנצחים את זה. יותר מדי פעמים נתקעים ולא עושים כלום.

ווריירס - בלייזרס
זאת שעולה וזאת שיורדת. הבלייזרס אחרי עונה שעשו יותר ממה שציפו, גולדן אחרי עונה שעשו פחות. אישית אני חושב שגולדן נראים טוב יותר תחת קר מאשר ג'קסון. קליי זורק הרבה אבל בינתיים הוא מכניס אותן. אני אוהב שיש להם שחקנים כמו איגי (שנראה לי לא שיחק הלילה) ובוגוט שעושים הכל למען הניצחון ולא אכפת להם לא להופיע בסטאט שיט.
בפורטלנד עדיין לא התעוררו. אולדרידג' נראה מעט חלוד, ליליארד בכלל לא בכיוון.

אגב, גם את מיאמי אני רואה שתי לילות רצוף. בוש נראה מצויין. מעניין אם זה יחזיק שם. אני חושב שווייד עושה הרבה דברים שהוא לא עשה עם לברון, ולא תמיד זה נראה טוב או יציב, אבל דווקא אצל בוש זה נראה זורם וטבעי.