יש מצב שהייתה קיימת הקת סקורפיו....הם הרגו את הזקן ורוברטו התחזה לזקן....אל תשכחו שרוברטו יודע להפנט (הוא היפנט את דגנית) את כול האורות הירוקים אפשר להסביר על ידי טכנולוגיה מתקדמת המאפשרת להשתמש בכוח המופק מאבנים?!
אחרי שצפיתי בפרק וקראתי את התסריט. אם כן, אז מעניין איך שלומיק קשור לכל זה כי אני בטוחה ב-99.9% שהוא קשור, וגם היה כתוב בתסריט "שעכשיו נולד החשד שהוא לא מהטובים" (למרות שזה היה די ברור מהתחלה שהוא לא, אף אחד לא הגיע לעוה הזאת כדי להיות מהטובים)
אני מרגישה שאני קצת חוזרת על עצמי, אבל זה בגלל שכל פעם החשדות שלי יותר ויותר מתגברים.
לפי מה שאני למדתי מהסדרה על תנסו לחפור יותר מידי כדאי להשיג תאורייה... כי אז זה יצא לכם לא הגיוני...(בגלל שגיורא גם כן מגלה את הסדרה תוך כדאי כתיבה לפי מה שהוא רושם...לדוגמא הוא אמר שרק במחצית העונה נתנו לו רעיון שדניאל היה בסקורפיו והוא לא שינה את הפרקים שלפני כן הוא רק עשה שהוא אחד מהמסכות...) 2 נראה מאוד הגיוני...ו-1 ממש לא....לילי ודדי לעולם לא....שלומליק ודגנית אולי....
חשבתי על זה ומשהו בזה לא הגיוני... לגבי התאוריה הראשונה: אולי דגנית תחזור ליהיות עם שלומיק כי מאז שדדי נחטף אז כל פרק נראה כאילו הם עומדים להתנשק ורק דדי ולילי זה לא הגיוני... ולגבי התאוריה השנייה: זה הגיוני ולא הגיוני: זה לא הגיוני כי: אם לילי הייתה במסכות אז היא הייתה ממזמן היא לא יכלה ליהיות בסקורפיו כשהיא הייתה בכלא... וזה הגיוני כי: אולי מישהו אחר היה המפקד ורק אחרי זה רוברטו נכנס לטורבו טיים...והוא החליף את מי שהיה המפקד קודם... אבל מה זמוזר זה מאיפה לרוברטו יש את הטורבו טיים כי עמוס פירק את המכונה...
מאיפה את יודעת שהם יתחתנו? ולמה נראה לך שהזקן זה סבא של איה כי אם זה היה סבא שלה הוא לא היה עושה לה את כל זה... דרך אגב יש מישהו שיודע מה הבשורה של סקורפיו? כל הזמן הזקן מזבל בשכל על הבשורה של סקורפיו והוא לא אומר מה הבשורה...