2 תיאוריות

segalben7

New member
2 תיאוריות

יש לי שתי תאוריות שאני לא בטוח שהן נכונות אבל אני יכתוב אותם... 1. נראה לי שלילי תחזור ליהיות עם דדי ודגנית עם שלומיק...אבל זה אני ממש לא חושב שיקרה יש רק קצת סיכויים. 2. זה נראה לי שאמיתי: נראה לי שהזקן זה רוברטו כי בתסריט כתוב שבסצנה האחרונה הם נכנסו לחדר עם הטורבו טיים אז כנראה הוא נכנס למכונה והפך ליהיות זקן וגם ראיתם שהוא מדבר אליה כאילו הוא מאוהב בה וגם הוא קורא לה ליליאן כל הזמן... תגיבו אם נראה לכם שזה תגיבו...

Fergie7

New member
משהו על 2

אני גם חושבת ככה, כי הוא היחיד שקרה ללילי ליליאן.

Seas Girl

New member
נתנת לי רעיון ../images/Emo58.gif

אני לא יודעת אם אמרו את זה כבר. אבל יש לי הרגשה שהזקן ההוא זה רוברטו, הזכור לכולנו מהעונה ה-1. וגם היום בפרק הזקן קרא ללילי "ליליאן" וככה תמיד רוברטו קרא לה... ככה לפחות אני חושבת
חחח...

DoRiNuS sMiNiA

New member
אבל אתם מפספסים משהו!

אתם לא קולטים שרוברטו כעס על לילי!!!
גם אני קוראת לה ליליאן,זה לא אומר שאני רוברטו! ואיך הם בכלל השיגו ת'טורבו טיים,היא לא הושמדה בכלל??? עזבו..עשיתם סלט רציני

נעמקה19

New member
וואו, נכון! ../images/Emo2.gif

בואנה זה גאוני!! בקשר ל- 1... אנלא ממש מסכימה. לפי דעתי לילי ודדי לא יחזרו להיות ביחד. דבר ראשון כי דדי מאוהב בדגנית (למרות שהם רבים הרבה והוא מניאק בטירוף בזמן האחרון). דבר שני, שלומיק ודגנית ממש ממש ממש ממש חמודים והרבה יותר מתאימים מדדי ודגנית. אבל אין מצב שיעשו את זה. יש עוד כמה פרקים לקראת סוף העונה. אין זמן לעשות טלנובלה לדגנית (להזכירכם - דמות משנה.) והאמת...שחבל שכך
לא הייתי מוותרת על עוד כמה סצינות מרגשות עם אדית, ועל זה שדגנית תהיה עם שלומיק
ובקשר ל-2... זה ענק
באמת! וואו איך לא חשבתי על זה קודם! אתה ממש צודק! מסכימה ותומכת בך

נעמקה19

New member
אה, ובקשר ללילי ודדי...

שכחתי לכתוב דבר שני
לילי לא סובלת את דדי. כמה שהיא משתפת איתו פעולה... היא לא מספיק אוהבת אותו בשביל להתחתן (אם בכלל
) וחוצמזה, אני לא חושבת שמישהו מסוגל להתאהב בדדי. או בלילי. אי אפשר להיות מאוהב בלילי. אפשר להעריץ אותה. וזה הבדל עצום.

shminia com

New member
היא גם לא יכולה להתחתן איתו

מהסיבה הפשוטה שהם עדיין נשואים.הם לא התגרשו מעולם

DoRiNuS sMiNiA

New member
אני כבר נשואה ללילי../images/Emo11.gif

אני נשואה לכל כך הרבה!!!
היא אשתי המועדפת אבל..
(כל נשותי ובעלי מועדפים) דדי סתם יצא לוזר
והפסיד מישהי שווה למרות שהוא קיבל מישהי שווה לא פחות (דגנית איניפינטיו
) אני רוצה רומן בים אבנר ללילי...ככה איה ואדם יהיו "אחים"
אני כבר רואה ויכוחים... "אמא אדם לקח לי ת'שוקו!" "אבא איה לקחה לי ת'דיסקמן!" (איזה נעל! היום כבר יש אמפי 3) "אמא רותם לקחה לי ת'שחמט!" "אבא! ניני גנב לי ת'יומן"
ואני גם ראיתי ת'התוודות של אבנר: "רק שתדעי לך לילי שאני סלחתי לך! ואני לא הגבתי על כל המעשים שלך רק בגל שאהבתי אותך,תמיד אהבתי אותך לילי,מה את חושבת?! שלא באתי לחתונה שלך ושל עמוס כי אדם היה בבית חולים?! תמיד אהבתי אותך לילי" (תופס אותה לנשיקה רצחנית שהופכת לילדה שלהם
אבנר אהובי
לילי אשתי
ניני
(מה קשור?!) אני מטורפת עליו!!!

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif נכוןן אבל למה אם הוא נכנס

לטורבו טיים אז למה דווקא להיות עוד יותר זקן אם כבר שיהיה יותר צעיר... מה הוא רוצה למות

למעלה