2 שמלות וחצאית.

אם יש סימנים, יש מקום לחשוב שהם נחוצים

נדמה לי שיש בבורדות מקרא של הסימונים שלהם. הסימון של חוט השתי חשוב במיוחד. זה מה שעושה או מפיל את הבגד.

innocence

New member
ידעתי שיש להם חשיבות..

אבל לא ידעתי היכן למצוא את המשמעות שלהם, אני לא חושבת שאי פעם ראיתי מקרא. מכיוון שלמדתי לתפור פחות או יותר לבד (מינוס חברה שעזרה לי להפעיל את המכונה בפעם הראשונה ואיך להבין גזרה בבורדה) אני עוד נאבקת עם לא מעט בעיות כמו מונחים מקצועיים, סוגי בדים והתאמתם לבגד וכו. אבל אני משתדלת:) אני אחפש מקרא כזה בפעם הבאה שאעלעל בבורדה:)

puppylove104104

New member
המקרא אמור להופיע מצד ימין בעמוד הראשון

של הגזרות (העמוד הראשון מנייר העיתון הפשוט - לא כרומו). חוץ מזה, אם יש סימנים שאת לא מכירה ולא מוצאת פירוש אליהם - את מוזמנת לשאול בפורום

innocence

New member
תודה!

אני כנראה עוד אחזור עם שאלות, כי המונחים שם לא נהירים לי ברובם. לקרוא הוראות לאיך להכין בגד מרגיש לי כמו סינית XD

נגה אר

New member
לא, מחנות אחרת..

אם את מדברת על בד החצאית הכוונה, אם את עומדת עם הגב לבדים למעצבים, תסתכל באלכסון ימינה, אחרי קטיפה כחולה יש חנות עם גלילים על מתקן בחזית החנות. שם. זה בד מאוד דק, הוספתי בטנה לחצאית, כדי שלא תהיה לי שקופה מדיי...

לא יודעת למה אבל ניראה לי

שהקו מאוד גבוה, הוא מגיע עד לעצמות הבריח, הקו מחשוף צריך להיות מבית שחי לבית שחי

סליחה, לא הסברתי עצמי נכון..

מה שלי לא מסתדר בעין זה הגובה של הקו מחשוף,. בעיני הוא גבוה מידי (מה שיוצר יותר בעיה כאשר מתעלמים ממתפרים ולא עושים/ עובדים איתם (נכון/אם בכלל)בגיזרות). בכול מיקרה כדי לתקן את זה קצת יותר לפי דעתי ,להאריך מעט את הכתפיות כדי שקו מחשוף ירד יותר אם לוקחים את נק' השקע בצוואר רדי ב-8-9 ס"מ ואז תוכלי לראות כמה להאריך תכתפיות.. לפי דעתי זה גבוה מידי..

נגה אר

New member
הסברת את עצמך מצוין ../images/Emo13.gif

הוא באמת קצת גבוה. לא כמו שנראה בתמונה, אך עדיין. צריכה לשחרר מאחור את הכתפיות קצת.

למעלה