2 שמועות

Lopezit

New member
2 שמועות../images/Emo124.gif../images/Emo26.gif

The Sony BMG Entertainment Greece reported OFFICIALLY -after our conversations with her tour managers- in the TV news that J.Lo's concert was postponed due to sold-out internationally, cause more countries will be added. They mention that she added 15 more countries in her schedule. So the best thing that webmasters on her site should do it's to refresh it, the plans have been chaned completely. So don't get down guys, J.Lo maybe in your country as well. נוספו עוד 15 מדינות לסיבוב הופעות של ג'ניפר
זה עדיין לא מקור רשמי... רק שמועה.
The call "Small golden" Paulina Rubio announced also that will sing al side of Jennifer Lףpez in the next delivery of the Alma Awards the one that organizes the National Council of the Race (NCLR by its acronyms in English) to recognize to the Hispanic most outstanding of the entertainment. It needed that the ceremony will be carry out May 7, but will be transmitted June 5 by ABC in stellar schedule. "I am going to sing with Jennifer Lףpez and also I will be next to Carmen Electra and to Eva Longoria". עוד שמועה שג'ן תשיר בטקס האלמה.... אז אולי היא תשיר משו מהאלבום הספרדי?!

QueIronia

New member
התקשרתי, ואני מתכוון לשלוח את הפקס

ממש בקרב (אין לי בבית, אז אני צריך להגיע למשרד של אבא שלי...) ואני כנראה אתקשר שוב
בא לך גם להציק להם? אני אשלח לך במסר את המידע, ותתקשרי מדי פעם גם את

Lopezit

New member
אולי כדאי שנעשה משהו מכל הפורום??

צריך מישהו אחד שידבר איתם... ומה אמרת לו?? (דיברת עם שוקי או המזכירה שלו??)

QueIronia

New member
עם המזכירה. אבל אפשר להציף.

ואפשר באמת לעשות משהו מכל הפורום. את מוזמנת להתקשר בתור המנהלת

da1boy

New member
לדעתי כדאי באמת שיהיו יותר אנשים

שיתקשרו כי ככה יהיה יותר לחץ...

QueIronia

New member
לגבי טקס ALMA../images/Emo26.gif

ג'ניפר מועמדת ב- Outstanding Female Performer, ומתמודדת מול שאקירה ומראיה. עם כל הכבוד למראיה, להופיע (בלי קשר לקול, אלא הכוונה לאיך שהיא עומדת על הבמה בלבד), היא מתקשה. נראה לי שהתחרות היא מול שאקירה (ומצד שני, אני לא כזה מומחה....).
באתר של טקס פרסי ALMA, השתמשו בקטע מעבר של IYHM בתור מוזיקת רקע
http://www.almaawards.com/media/mac_teaser.html
באתר הרשמי של הטקס ג'ניפר לא מופיעה בתור מגישת פרס או בתור מופיעה, אבל אולי יכול להיות שזה הפתעה. פאולינה רוביו, לפי הציטוט ששמת, אמרה שהיא מופיעה יחד עם ג'ן, ובאתר הרשמי היא באמת נמצאת ברשימת הזמרים שיופיעו.
הנה רשימת זכיות ומועמדויות של ג'ניפר בטקס:
1998 Alma Awards: win for Outstanding Actress ("Selena") 1999 Alma Awards: win for Outstanding Actress ("Out Of Sight") 2000 Alma Awards: win for Outstanding Music Video Performer ("If you had my love") 2001 Alma Awards: win for Outstanding Music Video - People's Choice Award ("Love Don't Cost A Thing") 2001 Alma Awards: 4 nominations, Outstanding Female Performer, Album of the Year ("J.Lo"), Outstanding​

Lopezit

New member
לדעתי גם התחרות מול שאקירה

אבל בגלל ההצלחה של מראיה השנה... אי אפשר לדעת נדע הכל עוד 8 ימים איזה דבילי שהטקס משודר בטלויזיה חודש אחרי שהוא מתקיים!! והוא ישודר בדיוק ביום הנישואים של ג'ן ומרק

אין מצב שהיא תזכה

מול שאקירה... חוצמזה שהיא לא עשתה מספיק השנה, לשאקירה או אפילו מאריה מגיע יותר!

למעלה