2 שיעורי קונג פו 16.12.2001

deep ocean

New member
2 שיעורי קונג פו 16.12.2001

מיכל חוזרת ובגדול!!!!!!!!!!!!!! אחרי שביום רביעי לא הייתי בשיעור, ובסופ"ש לא התאמנתי-הצורך להתאמן היה גבוה!!! בשיעור הראשון האמנתי בעיקר לבד וזה היה ממש כיף!!! התאמנתי על בעיטות, יציבות בכל מיני תנוחות, 5 החיות, עבודה פנימית, גמישות. אחר כך הדרכתי את...לא זוכרת את שמה..וההנחייה היתה לא לערב את הרגשות/המחשבות שלי ולהתמקד רק בה. זה היה אתגר רציני!
בסיום השיעור עבדתי עם..שכחתי את שמה (קטעים איתי) בעבודה כזאת: כל אחת נונתת לשנייה מין מכות (לא כואבת) באיזור הראש, בכתפיים וכו´ ללא בלימה. אחר כך לבלום רק 25% מהמכות, אחר כך לבלום 75% מהמכות, וכמובן מתחלפים כל הזמן. זה היה ממש כיף. רציתי להמשיך לעבוד על זה, אך השיעור נגמר. מאד נהניתי!!! שתינו נהנינו!!! היום הקפדתי לא לדבר הרבה בזמן עבודה עם פרטנר, כי שמתי לב שאני מדברת הרבה עם זה שאני עובדת אותו. גם בשיעור השני הקפדתי לא לעשות זאת, חוץ מדברים הכרחיים, אך עדיין יש מקום רב לשיפור, אך התקדמתי מאד!!
בשיעור השני, עשינו בעיטת מספרים (זה השם, נראה לי), ועוד טכניקת בלימת בעיטה, ואחר כך שילבנו עם זה בעיטה לירך של מי שבעט בנו. מה עוד היה? כל מיני תרגילי נשימה, עבודה עם פרטנר על כל מיני דברים. בסוף השיעור עשינו את התרגיל, שעומדים אחד מול השני, ומנסים להזיז כל אחד. אני מאד אוהבת את התרגיל הזה!!! מאד נהניתי בו! ועכשיו זה השלב של ה-sharing: בדרך כלל בעבודה בקרבות, תמיד לי כואב יותר מאשר לפרטנר (כשבודקים בעיטות-האם להחליש/להגביר עוצמה). תמיד אני מבקשת להחליש. זה יצר בי תחושה שאני יותר חלשה מכל האנשים שמתאמנים בחוג. ואז היום, בעבודה כמו זאת האחרונה, אני רואה שזה לא נכון בכלל. אני לא יותר חלשה מהאחרים. אולי, בעיטות יותר כואבות לי מהאחרים, אבל זה לא אומר ש- אני במהות שלי חלשה יותר. יש לי כח ברגלים ובידים. אני לא יודעת בעצם אם הקטע בעבודה הזאת זה היציבות/הכח, בעצם נראה לי שילוב של שני הדברים. בכל אופן, זכיתי למחמאה מ"דאו" שאני ממש חזקה בידיים. אז זהו בכלל, לא נראה לי שזה רעיון טוב לחשוב על עצמי גם כרגישה לבעיטות כי אז אני אקבע את התפישה שלי לזה ואני אגשים את זה אפשר להגיד שכדאי שאני אמשיך להיות מודעת למה שקורה מסביבי אבל לא לפתח עובדות.... גם לא לפתח עובדה שיש לי חוזק בידיים. ברגע שחשבתי ככה המעטתי בערך היריב ואז אחרי הרבה פעמים שלא זזתי מהמקום הוזזתי
לסיכום: 1. מודעות 2. לא להתקבע 3. לא להמעיט בכוח היריב 4. לזרום עם מה שקורה 5. להפסיק לכתוב במספרים
חהחחה שלכם, מיכל

היי מיכלוש.........

פשוט נפלא......... הדיווחים שלך מדהימים..... המשיכי כך...... שלך באהבה, עידודו הלוחם

deep ocean

New member
הי גם הדיווחים שלך מהממים

למה ללכת קרבות? אפשר פשוט להמם אחד את השני על ידי דיווחים!!
{אייקון של מיכל במצב רוח טוב-חיוך ענקי ועיניים זורחות}

deep ocean

New member
תסריט קרב עתידי

עידו- שולח בעיטה למיכל מיכל-קבל דיווח טרי!!! עידו-מתקפל מיכל-דיווח טרי: היום היה שיעור קונג פו ממש כיפי!!! נה נה נה &%#&#%^&^%*&%^&^)**&^$^&$%& עידו-אני לא יכול, את מהממת אותי!! ושולח בעיטה צידית מיכל-עוד לא סיימתי!!! היום יש לי דיווח ארוך, עשיתי 2 שיעורים!!!! עידו-רררררררררר, שולח בעיטה סיבובית מיכל-וסיום השיעור היה קרב עם ג´ט לי שהופיע מאי שם. עשיתי איתו קרב מלא, ומאד נהניתי!! הוא החמיא לי על הידיים החזקות שיש לי! חהחה עידו- מיכל-הכל בסדר? עידו-זהו נכנעתי...הדיוחח האחרון הימם אותי לגמרי. ג´ט לי?!?!!! {{קטעים איתי}}.
כמובן שזה תסריט דמיוני, בקרב אמיתי בינינו, חבל לי על הזמן!

חחחחחחחחחחח.............../images/Emo9.gif

אני רואה פה לא רק אמנית קונג פו אלא גם במאית קונג פו???. :) עידו- מיכל עוד הודעה כזאת אני פשוט נופל.... מיכל - תיזהר אני מרגישה היום מה זה טוב לדווח.... עידו- לא, לא.......... מיכל- כן כן........ ואז פתאום מהפינה מישהו מגיע ואומר לנו היי מיכל לא לכסח את ג´ט לי ........ ומי זה??? הרי סופר בן.... סופר בן- אני רוצה קרב נקי, יפה, אגרופים חזקים לפנים.... מיכל- אוקיי אני מדווחת לאיזור הפנים. עידו- עושה בלימת חתול מסובבת והודף את הדיווח של מיכל... מכיל- שולחת כדור אנרגיית אש אשר בה מליבה הרחב, וקוראים למכה הזאת 2 אצבעות הלוחם.... עידו- בוום!!!!!!! טראחח!!!! אף אחורה..... מיכל- חחחח......... הראיתי לו.... עידו- ג´ט לי קם עצבני, רותח....... בן- תעבדו נקי יפה. עידו- ג´ט לי מעיף את בן לפני שהוא מספיק לומר להיזהר אחד על השני.... וקופץ על מיכל במכת דרקון כפולה, עם בעיטת מספרת אחורית צידית ישרה.... ובוםםם........ טראחח......... אופס..... במי פגעתי???????. אופס, פגעתי במורה..... בסופר בן......... בן אתה בסדר??? הלוו בן!!!!!!11 שייט אין לנו מורה יותר....... טוב חברים מצטער סופר בן איתנו לה פה יותר, ואתם מעכשיו תצטרכו לשלם לי את הכסף החודשי שאתם משלמים לו..... סופר בן- מדבר בלחש לעידו(ג´ט לי), עידו אל תשכח לומר להם שישלמו גם בחודש הבא, וישמישכו לכתובס בפורום, ועידודו נותן לו את הבטחתו.... אוקיי לכל הילדים שקראו את זה, וכן אני מתכוון לבן, מיכל, דאו , דויד, אבי, פיני, ניר.... כן אתם ילדים..... אל תעשו את זה בבית!!!! ויואב אל תדאג לא שכחתי אותך, אבל אתה ואני גדולים יותר מהם, אז רק העברתי להם את המסר, שאחרי זה לא יבואו לי עם אמא שלהם ויתלננו עלי במשטרה..... חחח............... שלך באהבה, עידודו הלוחם שערמומי כאור היום

unagy

New member
שניכם הורגים אותי מצחוק!!!

בהתחלה צחקתי מההודעה מיכל ואז הגיעה ההודעה של עידו שבכלל שפכה אותי על הריצפה..!!! עידו: שכחת להודיעה 2 הודעות בסוף השעור... סתם...

יואב אנחנו הורגים אותך מצחוק?????

עוד דקה אנחנו הורגים אותך באמת.......!!!
וחוץ מזה ואללה שכחתי שיעור הבא תביא לי את הכסף שאתה חייב לי לחודש.... אם לא שכחת מעכשיו מחליף את בן!!!!!!

deep ocean

New member
כן תיזהר יואב!!!!!

עידו, אני יכולה להיות עוזרת מורה? בבקשה בבקשה אילו טובות הנאה אתה רוצה תמורת זה?
אופס שכחתי שאתה קטין רגעעעעעע בעצם אתה מחליף את בן אז אתה כבר בוגר

מיכלוש מי אמר שבן בוגר???????????

הבן אדם הילדותי הזה...!!!!!!!!!1 כל הזמן בוכה לנו בשיעורים...... די תפסיקו........ לכו תעשו עבודה בצד.......... די............ וכן בוואדי שאת יכולה להיות עוזרת מורה אהה מעכשיו זה מאסטר..... וכמובן שאת תקבלי חצי מהשכר, אם תעשי מה שאת עושה כרגיל עם המורהה......... חחחחחח........... עידודו המורה ועוזרת המורה....

deep ocean

New member
חהחחהחהחה

מה באמת אני אהיה עוזרת מאסטר?! איזה כיף!!!!!!!!!! שלך, מיכל העוזרת של המאסטר הדגול עידודו!!!!!!!! אה, תיזהר שאני לא אנסה לקחת את המקום שלך. אני אקים שת"פ עם pinibs ו-kiru ואנחנו נחתור תחתיך!!!!

מיכל תיזהרי!!!!!

את לא יודעת מה יש למאסטר שלך מתחת לשרוולים, אההה בעצם את יודעת שיערות בבית השחי!!!!! אבל יש לו גם משתפ"ים כמו : דויד(סופרמן), יואב(UNAGY), ניקיטה, דאו, ניר ועוד כמה חסויים...... אז תיזהרי .... כי למאסטר שלך יש הרבה שערות אההה......... משתפ"ים....

deep ocean

New member
רק לא ניקיטה אהובתי

תיזהר לא לקחת לי אותה!!!!!!!!
תיזהר הא!! אני אביא את: bertcat, YIN, TALIA E+כל החברה´ שלי מדרך הלוחמים!!!! חהחחהחהחהחה
חבל לך על הזמן גייסתי פה אנשים מהשורה הראשונה

אני לא יכול להתאפק יותר

דויד ביקש שאני לא אגלה, אבל אני לא יכול יותר: דויד הוא סופרמן! בכל פעם שאני רואה אותו, בשיעורים, מעמיד פנים שהוא לא מצליח להגיע עם בעיטה לפרצופו של מישהו גבוה מדי (שיעני מצליח להתחמק או לבלום), או שהוא מעמיד פנים שהוא לא מספיק לבלום את המכה, אני מחניק חיוך... כשרון משחק מופלא יש לך, סופרמן!
אל דאגה, דויד, רוב האנשים יניחו שזה בדיחה. סודך עדיין שמור איתי.

deep ocean

New member
חהחחהחהחהחה ../images/Emo6.gif

ענק!!!!!!!!!!!!!! הרסת אותי מצחוק!!!!!!!!!!! גדול!!!!!!!! גדול!!!!!!! בואו נצחק קצת על בן הוא כתב פעם שאפשר לצחוק עליו אני זוכרת בהתחלה בפורום, הוא כתב-אפשר גם לצחוק על המורה או משהו כזה. אני תיכף הולכת לכתוב הודעה מצחיקה עליו!

מה לרדת על בן???????

בשום פנים באופן!!!!!!!! אסור........ חד משמעי, אסור..... חוץ מזה בן המתלהב הזה כל כך יתעצבן שאנחנו יורדים עליו, שהוא ימחוק את כל ההודעות.... כן בן מה אתה חושב את עצמך אני תיכף בא לפה ומכניס לך שתי בעיטות מסובבות..... או שבעצם אני אביא את ג´ט לי שיעזור לי, אההה סליחה אני ג´ט לי, טוב אני אביא את כולם מהפורום ואת כל התלמידים שלך ומראה לך מה זה קונג פו פייטינג..... כאילו מיכל, אם את לא מבינה אסור לרדת על המורה... הוא יתרגז כל כך שהוא יתפוצץ מזעם ויעיף אותנו מהחוג ואז אני אתן לו בעיטה ואני אהיה הבועט והוא יהיה הנבעט והוא יעיף את עצמו מהחוג.... חוץ מזה בן מה זו היית ההצעקה הזאת ???????.. כמה ?????? כמה????? 50 מיליון????? כסף, כסף, כסף, כסף............ מה עכשיו אנחנו נצטרך לשלם לך לחודש 50 מיליון, זהו עכשיו אתה הרגזת אותי.... אוקיי חכה חכה בשיעור הבא אני אביא כמה קונג פוייסטים מהסרטים שיראו לך...... וחוץ מזה בן תרגיל שתיית הבירות בשיעורים לא מקובל עליי..... אני רציני!!!!11
טוב חבר´ה שוב מי שלא הבין זה הודעה בצחוק....... אבל בן אם אתה קורא את זה זה לא בצחוק!!!! חחחחחחחחח........ שלכם בשנאה(כן מה כל הזמן אהבה), עידודו המרחם........

למעלה