2 שיעורי קונג פו 16.12.2001

deep ocean

New member
לעידודו המורה שמחליף את בן

גם כן בן הזה, מכה אחת מעידודו והוא נגמר! כל הזמן הוא משוויץ לנו עם בעיטות וקפיצות, ומתחבא, אבל ברגע האמת- איפה הביצועים שלו, אה?!?!??! טוב אז עידודו הלוחם, על מנת למלא את תפקידו של בן כראוי, אני מכינה לך פה רשימת מכולת. אם לא תבצע אותה, אתה אינך מסוגל לקחת את מקומו של בן. (אגב, בן הגיע הזמן לישון, אין צורך שתמשיך לקרוא!! כולם להמשיךל לקרוא חוץ מבן!
). רשימה: 1. קודם כל לעשות גרפצים בתחילת השיעור! (כמה שיותר זה משובח) אם אתה מתעקש, אתה יכול גם לתקוע איזה נאד עסיסי. חהחהחה. 2. להתגנב מידי פעם ולהבהיל תלמידים תמימים 3. לעשות סיבוב מלא (ואחר כך לצנוח מעייפות על הרצפה-חהחחה, סתם) 4. להתאמן כל היום על בעיטות, ואז בשיעור לעשות בעיטה שיעני מתפלקת ככה במקרה, בלי מאמץ. אלק, אנחנו יודעים שאתה מתאמן כל היום רק בשביל הבעיטה הזאת! חהחהחחה 5. ללבוש חולצות: סגולות, וירוקות (כהה) בעיקר. מכנסיים שחורים בלבד!!! 6. להודיע על השיעור ביום שני ב-20:30, וביום רביעי ב-22:00!!! לא לשכוח להודיע שביום רביעי זה עובר ל-20:00. אה, כל זה מה-1 לינואר. 7. להגיד נניח שצריך לעשות בעיטה/טכניקה/או כל דבר אחר, ואז להגיד: "עבודה!!!!!!" 8. לדבר פתאום בקול שקט ורגוע במיוחד כאשר אתה תעביר עבודה פנימית. 9. לצחוק. 10. להיות רציני. 11. להקדיש זמן אחרי השיעורים (כן, כן, מתחיל עם התלמידות אחרי השיעור. כאילו שאנחנו לא יודעים למה הוא נשאר שם....חהחהחה) 12. לשחק פרה עיוורת ולבצע קפיצות וניתורים. 13. לשכוח מללמוד בבית הספר, כי אתה הולך ללמד כל הזמן קונג פו!!! 14. לשכוח מפרטיות-הטלפון שלך מפורסם חופשי! 15. לחבק את מי שאתה אוהב. 16. לצוץ פתאום ולהגיד משהו לזוג תלמידים שעובד ביחד. 17. 18. 19. 20. יאללה תמשיכו ואל תהיו שפנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

unagy

New member
אפרופו להבהיל...

לפני כמה שבועות ניר הלך ראשון אני שני ונועה שלישית ואז אני כזה שומע אחרונית (לכיוון נועה) בווווווו!!!!! נועה בתגובה :"אההההההההההה" ואז בן:"בדיקת ערנות..." כל זה היה לפני שעור ביום שבת בכניסה לבניין...!

unagy

New member
עם כל ההודעות האלה צץ לי רעיון!!!!

הפינה: צוחקים על בן....

unagy

New member
סתםםםם

אתה יכול למחוק את זה.... אני כבר לא יודע מה אני כותב בשעות כאלה...

deep ocean

New member
חהחחהחהחה

והיום הלכתי לקפוץ מגדר. ידעתי/חשתי שבן יבוא וינסה להבהיל אותי. אבל אמרתי-אני מממיכה להתרכז בקפיצה מהגדר. עשיתי עבודה פנימית מול הגדר. חשבתי- מה הוא באמת יבוא אחרי??? מה התחושה שלי תהיה נכונה? נו באמת, הוא לא יטריח את עצמו לבוא. הוא בא והבהיל אותי כמובן
ובלי לשכוח את שאר הפעמים שהלכתי והוא קפץ מהשיחים או היום שהלכתי והוא הלך אחרי בקיצור..... תחמן הבן הזה!

כן מה הוא חושב את עצמו מבהיל אנשים

ככה............. הוא לא יודע שאני חצי רומני..... ואני תיכף מביא לפה את המאפיה הרומנית....... אז בן תיזהר.......... וחוץ מזה אנחנו יודעים איפה אתה גר, אל תשכח זאת!!!!! חחחחחחחחחחחח...........

מה עם הקטע של הבירות?????

כאילו בירות........ כל השיעור הוא מסריח מאלכוהול....... הוא אמר לנו פעם אחת שהוא ילמד אותנו את שיטת השיכור ומאז שהוא הביא את הבירות האלה הוא שותה אותן ושותה....... וחוץ מזה מצטער מיכלוש, שכחת את הגרעפסים שלו לפני כל שיעור עם הריח של הנקניק סלאמי!!!!! והוא כל הזמן שוכח לשים דאורדורנט...... כל השיעור אני מת מסירחון..... הוא מעביר מדיטציות ופתאום אני מת מסירחון....... ובן באמת אנחנו יודעים שאתה מתאמן כל היום על התרגילים, ופתאום בשיעור מדגים ואומר תראו סה בא לי בטיביעות..... כן בטח.... אנחנו יודעים כמה זמן אתה משקיע רק בשביל הדגמה קטנה שבאה לך בכאילו בטיביעות..... ומה עוש שבן קובע לו מפגש של אימונים ליד הבית שלו, לא פלא שהוא אף פעם לא מאחר, ועליי ועל אדם הוא צועק.!!!!!! חחחחח....... הוא רק יורד מהבית והוא כבר במספסל, ואנחנו נוסעים שעות על גבי שעות קילומטרים על גבי קילומטרים והוא אומר לנו, חברים זה לא מקובל עליי.......... כאילו אני ואדם כבר תיכננו לתפוס עם בן שיחה אחרי השיעור ואז..... בוםםםםםםםםםם!!!!!!!!!1 טראחחחחחח!!!!!!!!!!!!1 ובן יהיה ככה
איזה מורה חוצפן!!!! פשוט מעבר לגבול היכולת ........ כאילו, מה זה.......... למה???.. מי פה צפוני???. טוב די בוא נפסיק לרדת על המורה המתלהב הזה...... דיייייי טוב עד כאן להיום...... נראה לי כשבן יקום ויפתח את הפורום עם חיוך והבעת פנים שמחה, פתאום תיצנח עליו הרגשת כעס, כאב, מבוכה, הוא ינקום!!!!! ואנחנו מחכים לסופר בן שינקום!!!! ועוד משהו די הם ה50 מיליון!!!! חחחחח....... שלך באהבה, עידודו ה הל הלו הלוח הלוחם

unagy

New member
כמה?

סתםםםםםם... דייי אני מרגיש מה זה לא שפוי... כדאי שאני אפסיק לכתוב ואלך לישון...

בן תראה מה עשית ליואב גם הוא עכשיו

מתחיל לומר כמה???????????. נראה לי שזה מהבירות של יום שבת....... די עם האלכוהול........ ותפסיקו לעשן נרגילות בסוף השיעורים זה מסריח....... וחוץ מזה לא בריא!~!!!!!!!1
חח.................

deep ocean

New member
כמה כמה כמה?????????????????

חמישים מליון!!!!! כמה כמה כמה כמה כמה כמה כמה כמה כמה כמה כמה כמה כמה כמה כמה כמה כמה כמה כמה כמה כמה כמה כמה כמה כמה תלמידים מוכשרים ומצחיקים יש בחוג הקונג פו הזה!!!!!!!

deep ocean

New member
חהחהחהחחה

א. הוא לא יכעס. הוא יאהב את זה שאנחנו מרשים לעצמנו לצחוק עליו. זה סימן טוב (שאנו יכולים לצחוק על המורה)!!!!! אני רצינית. ב. הוא לא יכעס/יתעצבן ג. הוא לא יתבאס/יהיה עצוב לא הייתי צוחקת עליו אם הייתי חושבת לשנייה שהוא יפגע מזה! ----------------------------------------------------------------- אוקיי ועכשיו למה שכתבת- חהחהחהחה, התחלתי עם הגרפצים, זה היה מספר 1!!
איך אתה מריח שזה סלמי? אני הרחתי שזה בכלל ירקות!! (הוא צמחוני בכלל
) חהחהחחה, הרסת אותי עם הקטע של מיקום האימונים "נוסעים שעות על גבי שעות קילומטרים על גבי קילומטרים" ...חהחחהחהה....גדולללללללללללללל אז לילה טוב ואני מתה כבר לראות את התגובה של בן מחר
תאמין לי, הוא יתפקע מצחוק!

unagy

New member
אם בן יצחק יהיה אפשר לקרוא לזה

אומנות הבידור....!!! סתםםם.. וזהו דייי הודעה אחרונה להיום עכשיו אני באמת הולך לישון...!!!! נ.ב מי אמר שבן עכשיו לא בפורם והוא רואה הכל ולא מגיב....?

deep ocean

New member
אומנות הבידור. אהבתי!!!!!!

טוב טוב גם אני אלך לישון!!! אולי הוא באמת בפורום כרגע, אבל לא נראה לי שהוא היה מתאפק כל כך..... לדעתי מחר הוא יקרא את זה, אני מעריכה בסביבות השעה 09:15-09:20 הממממ. (סתם זרקתי שעה שקפצה לי בראש!)

קלעת בול! ../images/Emo8.gif

אתמול בבוקר, בסביבות השעה 09:15-09:20 אם אינני טועה, קראתי את השרשור המבדר הזה...
לא הגבתי כי לא היה לי חשק אותו יום לכתוב בפורומים. קראתי את שני הפורומים - שמבאלה ודרך הלוחמים - אבל לא כתבתי אפילו הודעה אחת כל אותו יום!
בכלל, זה היה יום מוזר מאוד, כהמשך ליום שקדם לו. מגניב, הדברים שעוברים עלי.
באהבה בן

deep ocean

New member
ממממממ אוהבת אותך

והאם זו דוגמא לראייה (שלי)? שמחה שנהנית מהשרשור!!!

ואם הוא יקח את זה ברצינות..........

ואיייייייייייייייי אמאלההההההההההההההההה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מיכל מה נעשה???????????????. הוא יעשה עלינו טכניקה????????. לא לא דיייייייייייייייייייייי תפסיק.............. וחוץ מזה לעניין מיכלוש: 1. מי שמע על מורה שקוראים לו בן??? ועוד טאל שמחאר.....????. מה זה שם ערבי?? שמחעאר??? 2. אני הבאתי באימון של יום שבת כל כך הרבה סופגניות לכל הקבוצה, ובדיוק כשבן אומר תעשו מדיטציה פנימית הוא אומר לנו תיהיו בשקט הנפשי שלכם, ואני פתאום שומע צעדים לקראת החוצה ואני פותח את העיינים מין הצצה כזאת ואני רואה את המורה שלנו טל שמחעאר בן אוכל את כולם והוא ממשיך לומר: תרגישו את השקט הפנימי(בקול של אכילה)...... זה שקט טעים......... אההההה אופס....... שקט עם ריבה.... אופסססס..... תדמיינו עדול, אהההה...... ללאאאא, אאההה קמח....... ואז שמתי לב ממש שהוא אוכל תוך כדי הנחיית המדיטציה הוא ירק עלינו ריבה, יאקקקקקק........... ואז הוא אומר טוב עכשיו סיימתי לאכול את כל הסופגניות!!!! אההה אופססס........ תסיימו לאכול אאההה לאאאא אההה לסים את המדיטציה..... ואז לעשות כולם קידת סופגנייה, אאההה קונג פו......... עכשיו הוא עוד בסוף השיעור, אני לא משקר אומר לי ככה: עידודו תביא לי פעם הבאה עוד סופגניות ופעם הבאה שיהיו גם עם שוקולדדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!! אם לא אתה עף מהקונג פו!!!! שמעתם גם סופגניות גם שוקולד גם נרגילות וגם בירות!!!!!!! ואיייייייייייי אני לא יכול לתאר לעצמי.......

לילה טוב!!!!!!!!!!!!!!!1

עכשיו בטח בן לא יענה לנו להודעות יותר........ חחחחח...... בן בן בן ,,, אנחנו יורדים עלייך כי אנחנו אוהבים אותך!!! לילה טוב.... שלך באהבה, עידודו הלוחם שמצדיע לבן!!

deep ocean

New member
הרסת אותי עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוי זה היה ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא יכולה להפסיק לצחוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גדולללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל!!!!!!!!!!! זה הכי הצחיק אותי מהכל!!! הטל שמחער!!!!!! והסופגניות!!!!!!-עידו, באמת הפלת אותי עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גדול!!!!!!! עידודו אתה כל כך מצחיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה