2 שאלות...

vered73

New member
עד עכשיו באמת לא הבנתי את הקטע

הזה של הצעצועים
אבל, מנגד, אם תלכו על צעצועי עץ, או צעצועים ישנים של פעם, אני מצטרפת אליך גם.

mayarel

New member
תשמעי אני המשוגעת פה ../images/Emo13.gif

אין ספק בעניין. לא נורמלי להרגע בחנויות צעצועים כשאת בת שלושים (שבוע הבא..).. אז ורד, באמת לא נראה לי מומלץ להבין..
בכל מקרה זה נראה לי פשוט משהו משמח כזה. צעצועים משמחים.

vered73

New member
אני מאד מבקשת ממנהלת הפורום,

לרשום היכן שהוא בפרוטוקול הפורום שאת, ולא אני, רשמת שאת משוגעת!!
מילה אחרונה על המפגש: האמת שגם אני הופתעתי מאד אבל כמו שהכינו אותך אלי, גם אותי הכינו אליך (תלמה אמרה שאת מאד נחמדה ושאני אופתע, והאמת הופתעתי כי היית נ-ו-ר-אאאאאאא שקטה!!!) תגידי לי במסר/מייל מה את אוהבת לעשות חוץ מבאולינג שאת לא, וניזום מפגש עוד כמה שבועות יותר קרוב אליך.

mayarel

New member
../images/Emo13.gif לוקחת את התואר בכיף ../images/Emo192.gif

שמחה שתלמה המליצה עלי.. חחחחחח אני אכן טיפוס שתקן בקבוצה. אוהבת להקשיב
אחד על אחד אני יותר מדברת.. בגלל זה לא ידעתי אם לבוא למפגש בהתחלה. בלי לשאול לי נידבו את המידע שאת *דווקא* נורא עדינה.. חחחחח נו כנראה שיצאנו כאן כמו שתי אבירות ג'דיי...

mayarel

New member
אמא של אופירוש ../images/Emo25.gif

היה כל כך כיף להיפגש. מקווה שנראה עוד לשמוע עליך ועל המקסימים שלך.

vered73

New member
אני מציעה בחודש מרץ מפגש קריוקי

בתשלום, אצל מישהי בבית. עולה להזמין מישהו טוב כמה מאות שקלים. אם נתארגן 15-20 אנשים, זו תהיה הוצאה סבירה, וכל אחד יביא אוכל איתו כמו שקבענו. עלה פה הרעיון בשבוע שעבר שבעלה של סימה יעזור. (אין לי מושג אם זו העבודה שלו או התחביב, אך תשלום צריך לתת למי שמביא את כל המערכת) ננסה לעשות משהו באמצע הדרך שכמה שיותר אנשים יפגשו ויהנו יחד. אגב, ניסיתי לשכנע שתי בנות מהגן להגיע למפגש באולינג מקומי, והן חטפו רגלים קרות. אבל מה זה קרות חבלז. אחת הסבירה לי שזה קשור להכרה הרשמית וההשלמה עם האוטיזם. ואני אומרת שזה BS כי אנחנו בסך הכל אנשים, הורים, אמהות, שעושות כיף ביחד, צוחקות, אוכלות, והאוטיזם, - - - האוטיזם זה רק תרוץ! בקיצור, מתאים לכם, אני מתחילה לארגן.

mayarel

New member
סבבה ../images/Emo13.gif לא מבטיחה לשיר

אבל מבטיחה להגיע ! יופי של רעיון

vered73

New member
עכשיו צריך מישהי שמתנדבת אצלה בבית

באיזור רג-הרצליה כדי שיהיה קרוב יותר ליותר אנשים. בואו נקבע שבתחילת מרץ מרימים עוד מפגש.

yonitbrk

New member
נחמד, לא מבטיחה לשיר

תמיד אפשר לנסות שוב למצוא מועדון שירי א"י, ואז לא נופלים על אף אחד. וזה יעלה אותו דבר. (ואפרופו אוכל - לא דיברנו על דיאטה?)

b o t t e n

New member
ע"ע צעצועים מעץ.

אני מאוד נהניתי ממה שקיבלתי ממותג שנקרא "צעצועץ" - מריצה עם קוביות. אח"כ גיליתי שאלו צעצועים שנעשים בכפר כישורית ע"י אנשים עם צרכים מיוחדים. לצערי זה 'אומץ' בפארק בשבריר שנייה שהינו עסוקים, ע"י מישהו שאני מקווה שיודע להעריך מה יש לו. ואפשר לקנות גם בכפר עצמו ישירות.

מאיה

אתמול בדיוק חשבתי עליך, היה לי יום קשה ואני פשוט ברחתי מעבודה שעה אחת קודם והלכתי ל... ToysRus

b o t t e n

New member
../images/Emo6.gif

אני היום הולכת לפרוק קריז בבובימה. הבנתי שתיאטרון בובות מאוד תורם, נכון
זו אמורה להיות חנות שמתמחה בזה. רשמים ותובנות יהיו בלילה
ואגב, עד כמה משחק תפקידים תורם לקידום
לנו אישית, מהניסיון הלא מודרך, זה מרגיש נעים- במיוחד כי זה מאוד מצחיק אותנו.

כל משחקי דמיון

זה מעולה! אצל הבן שלי עדיין משחק דמיוני בחיתוליו. בזמן יחד אני מנסה לפתח את משחק הדמיון. ותאטרון בובות זה מצויין, אבל לא חייבים. אני הרבה פעמים ממחיזה ספר כלשהו עם הבובות הרגילות (של חיות ואנשים) שיש לו (בן שלי תולעת ספרים קטנה, הוא מוכן לקרוא ספרים מהבוקר עד הערב)

b o t t e n

New member
יש לו קטע שהוא נתקע על ספר מסויים?

יכול OUT OF THE BLUE, לדקלם ממנו? כאילו שזו מנטרה או משהו כזה? אני מרגישה צורך עז לשחרר אותו מהקיבעונות המשחקיים שיש לו, והדילמה שלי האם זה משרת או חוטא למטרה

בטח

הוא כל הזמן מדקלם ולא רק מספר אחד אלא מעשרות ספרים (יש לו זכרון מדהים, הוא זוכר בעל פה עשרות ספרים וסרטים). כאשר הוא מדקלם זה לא תקשורתי, לא ממש אכפת לו אם מישהו מקשיב, הוא עושה את זה בשביל עצמו. התופעה הזאת נקראת אכולליה. אין כל כך מה לעשות בשביל להפחית אותה, התופעה נובעת מהבנה מועטת של השפה. לבני אין בעית הבעה, הוא אומר הכל, אבל מבין אולי עשירית ממה שהוא אומר (כפי שאמרה קלינאית תקשורת הבעה תקינה לגילו, הבנה באיחור של שנה או יותר). התופעה של אכולליה אמורה להיעלם בעצמה כאשר הבנה של השפה משתפרת. אז אנחנו עובדים הרבה על הבנה. שמות עצם זה הכי קל כי אפשר להראות, פועלים אנחנו מדגימים לו בכל הזדמנות, מושגים מופשטים (קטן-גדול, נמוך-גבוה) זה הכי קשה אבל גם זה מתקדם, הוא כבר מבין די הרבה מושגים. ודרך אגב דווקא קיבעונות שלהם הכי קל לנצל בשיטת גרינשפאן, קרה לי מקרה מדהים לפני כמה שבועות, בן שלי כל הזמ חזר על אותה מילה "הלכה, הלכה, הלכה, ..." ולא הגיב. אז לקחתי חביות משחק שהוא אף פעם לא נגע בהם (לא מוכן לבנות מגדלים) והתחלתי לבנות מהם מגדל כאשר אני פשוט כל פעם ששמה אחת אומרת "הלכה", ואז בשלישית הילד פשוט הסתכל אליי והצתרף למשחק, הוא בנה איתי כמה פעמים את המגדל ופירק אותו, וכל הזמן הסתכל עליי ובדק את התגובות שלי, אחר כך שיחקנו עוד משחקים שאני יזמתי והוא שיתף פעולה באופן מדהים.

yonitbrk

New member
לגבי מושגים

תמחישי לו דרך השיר "אני תמיד נשאר אני..." . לפעמים אני גבוה - לפעמים נמוך וכו' אנחנו הכנסנו דרך זה את ההפכים . כל השאר מאוד מוכר .

למעלה