2 שאלות...

וואלה! רעיון גדול

תודה. אני כל הזמן שרה לו שירים (ככה הוא קולט יותר טוב, אבל על השיר הספציפי הזה שכחתי). זה גם יכול לקדם את המושג "אני" שעדיין לא קיים אצלנו.

yonitbrk

New member
אני אהיה היום בספריה

ואחפש לך גם שמות של ספרים על הנושא.

yonitbrk

New member
תיאטרון בובות, חנות מתמחה?

פרטים בבקשה. הבנים שלי פריקים לנושא, עד כדי כך שרז פשוט יצר מקופסת קרטון ישנה, משהו על הרעיון, תפר לזה משאריות בד, וילון, סידר תאורה, ממעגל חשמלי שהרכיב לבד. עכשיו מחפשים רעיונות ליצירת בובות... לגבי טל, שנים הוא ממחיז לעצמו סיפורים שאוהב, ונותן לבובות שלו תפקידים מאותם סיפורים. לעומר זה לא מדבר...

mayarel

New member
אם היתה כזו חנות לידי

הייתי כבר מזמן פושטת את הרגל... למזלי המאוד גדול החנות הזו רחוקה ממנה מרחק של חצי שעה נסיעה, לא שזה מונע ממני ביום קשה במיוחד..

לגביי אלבאום

היה לי ניסיון איתם , דווקא היתה לי מדריכה מדהימה שנוורא רצתה לעזור ונורא נכנסה לראש שלי וכזאת שבאמת מושלמת למען הצלחת הטיפול אבל השיטה מבוססת על תירגול בבית וזה מה שהפיל אותי. אני חושבת שהשיטה מתאימה באמת רק למי שהילד מסוגלמרצונו החופשי לתרגל כל יום. זה שהורה ירצה שהילד שלו יתרגל ויהיה מוכן להכריח אותו זה לא חוכמה.

הי מאיה מה נשמע?

הייתי יותר משמחה להשאיל חלק מהספרים, אם ברשותך. אני אנסה לדבר איתך בערב, שילחי לי מסר עם טלפון, הטלפונים שלי- 0576594512 ובבית 0773410408 תודה, דניאלה

mayarel

New member
בכיף דניאלה

אם את מסתובבת פה באיזור השרון נוכל להיפגש
או שמפגש הבא באיזורכן. היום אני בקורס, אבל נדבר. הצלחתי ללמוד פענוח ציורי ילדים. איזה כיף לי. אם יפתח צוהר להבין יותר גם את רותם אני אפרסם גם פה את יכולותי החדשות. אם לא אז אני סתם אהנה הרבה

למעלה