2 שאלות.

morancho1

New member
אנגלית אולי?

אפשר לקנות ספר של שאלות+פתרונות לבגרות באנגלית, לקחת 2 שעורים פרטיים כדי להיזכר בחוקי WRITING. אתה יכול לקבל 95 וזה יעלה לך המון את הבגרות כי מדובר ב5 יחידות..תנסה ותראה! זה יחד עם פסיכומטרי יחד עם ראיונות מצליחים ייתן לך כרטיס כניסה לטכניון. שיהיה בהצלחה!

b_noga

New member
אולי תנ"ך

בחורף אפשר לגשת ל- 2 יח' חובה, אולי זה יכול לעזור לך קצת

בן100

New member
תגיד לי, השתגעת?!

תשפר בגרויות בדצמבר ינואר הקרוב. הסיבוי לשפר פסיכו קטן מאוד.

NesiZ 19

New member
השאלה מה אתה רוצה יותר

לקבל 800 או להתקבל לרפואה שנה הבאה. אני חושב שתשב מעכשיו על בגרויות הקיץ הבאות, ותתחיל רק ללמוד עוד שנתיים. לא הייתי לוקח סיכונים במקרה כזה. אתה יכול לעשות פיזיקה וכימיה אם יש לך ראש ריאלי, או להרחיב מקצועות חובה(יותר מקפיץ את הממוצע) אם יש לך ראש הומני. כמובן ששיפור אנגלית תמיד יכול לעזור. ואת ה5 יחידות של תנ"ך(אם יש חלק מה5 שהוא נמוך יחסית).

קרודיו

New member
אני זקן..

אתה צודק אחי אבל אני אסביר לך מה הבעיה אני בן 25... ואני לא יודע עם ישתלם לי שנה הבאה להתחיל ללמוד... עשיתי טעות שלא שיפרתי בקיץ..

תקשיב

גם אני בת 25, ואני הולכת לעשות בגרויות קיץ בשנה הבאה, אין ברירה. אני מאוד מקווה להתקבל בשנה הבאה, ואני אשפר ציונים גם לקראת זה (אני הולכת לשפר 761 בפסיכומטרי), אבל שום דבר לא בטוח, ככה שכדאי שתתכנן לשפר גם בגרויות קיץ.

קרודיו

New member
את צודקת..

אני אנסה עכשו פעמיים פסיכו ואם לא ילך אז נעשה בגרויות. הבעיה שאני לומד עכשו כלכלה השנה זאת שנה אחרונה אני מקוה שזה יסתדר.......

קרודיו

New member
עוד שאלה::)

כידוע יש מקומות שמורים לבעלי רקע אקדמאי בטכניון שאלתי היא האם אני בעל תואר (בכלכלה)שבא להתקבל לא על סמך רקע אקדמאי אלא על סמך בגרות ופסיכו נכנסלהתמודדות על המקומות האילה?

sh297

New member
אל תשתגע

מה שאתה צריך זה לעשות 5 יחידות בפיזיקה בציון של 95 ומעלה וזה יספיק לך לזימון למור . במור אתה צריך בערך 210-220 שזה מעל הממוצע ואתה בפנים. אז אם אתה חושב שכדאי לך בגיל 26 להתחיל לימודים שנמשכים 9 שנים ובגיל 35 רק תתחיל להתפרנס לך למכון שמלמד פיזיקה לבגרות ,כי בטכניון הבונוס של פיזיקה הוא 1.3 . שיהיה בהצלחה

sh297

New member
150-250

שכחתי לרשום שבמידה ותעשה פיזיקה בציון 95 הסכם שלך 94.98 וזה בנוסף למור מעל ממוצע מאפשר קבלה בצורה סבירה לפחות השנה מה יהיה בשנה הבאה ? מי יודע אך סביר שלא בהרבה כי גם השנה היה קשה במיוחד

NesiZ 19

New member
בהחלט פיזיקה נשמע רעיון מצויין

אפילו עם מו"R ממוצע נראה לי שיהיה לו סיכוי טוב.

Dafna101

New member
מהההה?? איך???

למה הטכניון דורש סכ"ם כ"כ גבוה בשביל להתקבל????

eimad

New member
אם אתה עושה בגרות בקיץ אז תקשיב

בתור מישהו שהגיע לטכניון עם ממוצע בגרות 11.8 אני יכול להגיד לך מה עשיתי, אני לא עשיתי בגרויות כמוך 2 יח' בהבעה 2 יח' בספרות...כי זה בתכלס לא עוזר כלום ..אני הלכתי על 5 יח"ל בכל מקצוע שמקפיץ את ההמוצע... למשל: אנגלית : 5 יח"ל 92 .. מתמטיקה : 5 יח"ל 98 עברית והבעה : 5 יח"ל 99 ( אתה חושב שהיה לי קשה להוציא את הציון הזה בעברית? זה סתם חרטה , קל מאוד ... ) פיסיקה (תאמין לי שפיסיקה של הבגרות היא לא קשה , במיוחד למישהו כמוך , בן 25 שיסתכל על זה בצורה שונה מבן 18 .. ) היה לי 100 !! וזה לא קשה..תאמין לי !! היה לי גם מדעי מחשב 5 נקודות ומחשבים ואלקטרוניקה 5 יח"ל .. גם בציוני 98 ..שזה לא רלבנטי לך , זה צריך מעבדות ..ולא כדאי לך בשלב זה... א מה שנשאר לי להגיד , תלמד !! אם אתה באמת רוצה להיות רופא , זה מה שיש לך לעשות ..כולה כמה בגרויות ! יש כאלה שהתחילו ללמוד איתי רפואה בטכניון בגיל 29 . (אמנם אני בן 21 .. ) :) שיהיה בהצלחה בכל מקרה.. אם תצטרך עוד משהו , בכיף ! אולי נראה אותך בפקולטה שלנו בשנה הבאה..מי יודע

NesiZ 19

New member
אבל קודם כל הוא צריך להיות גאון

נדיר כמוך. כי להשיג ממוצע כזה צריך להיות תותח על. ועוד להספיק את זה בתיכון. פשוט לא אנושי. היו לך חיים בכלל?

eimad

New member
כן ..

לא הרבה מדי , אבל היו לי חיים... למדתי 7 ימים בשבוע .. אבל היה לי זמן לעוד הרבה דברים וויתרתי לפעמים על יציאות בילויים וכאלה אבל השתלם לא? בהצלחה

Ice1213

New member
ממש לא צריך

להיות גאון כדי לקבל ממוצע כזה...צריך "פשוט" לחרוש 3 שנים בתיכון.. אבל בכל מקרה הנימה הצינית פשוט זועקת מההודעה שלך...

למעלה