2 שאלות

2 שאלות

1. כמה צריכים לקבל בפסיכומטרי בחלק של האנגלית כדי להוציא פטור באוניברסיטה? 2. עד כמה אפשר להשתפר מהמבחן הראשון (בלי למידה) עד המבחן האמיתי?

Slalum

New member
תשובות

1. פטור באנגלית- מעל 134. 2. זה לא מדע מדוייק. הכל די אינדיווידואלי. סטטיסטיקות מראות שמשתפרים ב 200 נק' בערך, אבל אל תקחי את זה יותר מדי ברצינות. תלמדי כמו שצריך ותשקיעי טוב, ושיהיה בהצלחה.

TRIPLEfnH

New member
200 ??

200 נקודות ??? סטטיסטיקות שלך אולי ! לא שאכפת לי לקבל 850 במבחן הבא...

מאיפה הסטטיסטיקות האלה?

מופרך לגמרי מה שכתבת. נבחן משפר 30-40 נקודות בממוצע. מי שמשפר יותר ביותר מ150 נקודות מזמינים אותו למבחן חוזר במרכז הארצי

Slalum

New member
גם אתה לא הבנת...

התייחסתי למבחן הראשון שעושים- הסימולציה הראשונה ועד לפסיכ' עצמו. לא לשני מבחני פסיכומטרי. ומהתגובה האחרונה של אנטיגונה, אני משערת שלא טעיתי.

Slalum

New member
הממ... אז כן טעיתי.

יופי סללום. לא שזה משנה, כי היא ניגשה למבחן הראשון בלי ללמוד (ממה שהיא אומרת), כך שזה די דומה לסימולציה הראשונה. ולכן צריך להתייחס לשיפור לא כעל שני מבחני פסיכומטרי שונים, אלא כעל שיפור בין סימולציה למבחן. ולכן, כן, יש שיפור של 200 נק' בערך.

Kiru

New member
איפה ראית סטטיסטיקה כזאת?

נישמע מוגזם בטירוף.

Slalum

New member
מה?? אתה רציני?

במבחן הראשון, כאשר אנשים לא מכירים ב-כ-ל-ל את החומר, אתה בכיף יכול לקבל 300... ואחרי למידה משמעותית אתה גם עשוי לקבל 600. מה לא נראה פה הגיוני?? מבחן ראשון, שאליו לא למדת בכלל, לא קובע כלום. ואני יכולה להגיד לך שרק מהקורס שלי, ובכלל אנשים שאני מכירה, השיפור בין הסימולציה הראשונה שעושים/ מבחן פסיכומטרי שניגשים אליו בלי למידה, עומד לפחות על 200.

Kiru

New member
אוקיי, לא אמרתי שהמספרים לא

נכונים...
אם את אומרת את בטח יודעת. פשוט לי אישית, ע"פ הניסיון שלי, זה נראה ממש המון... אבל ממש. הקורס תרם לי, אבל לא עד כדי כך.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif זה לא נכון...

או יותר נכון לומר, זה לא מדויק... קודם כל- השיפור בין אדם לאדם הוא שונה... יש מי שישפר ב 300 נקודות, ויש מי שישפר ב 100... כמו כן, ככל שהציון במבחן הראשון יהיה גבוה יותר- ככה השיפור קטן יותר...

TRIPLEfnH

New member
ילד חורף, שאלה

אם השיפור הוא מעל 150 נק' אבל לאורך שלושה מבחנים, לדוגמה 550 650 ו 750 ? האם גם אז יזמנו אותך למבחן חוזר ?

qet1

New member
מה זאת אומרת בלי למידה???

בלי למידה לא משתפרים בכלל....(אלה אם המצאת איזה פרפטום-מובילה ואז אני אהיה מאוד מעוניין שתכתבי איך משתפרים בלי ללמוד)

אייל543

New member
בטח שאפשר להשתפר בלי למידה

כי מכירים את הדבר ויודעים לקראת מה הולכים

Slalum

New member
אני חושבת שהיא התכוונה למשהו אחר..

למבחן הראשון שעושים- (כמו ברוב הקורסים). זה שאתה עושה לפני שאתה בכלל מודע לחומר בפסיכ', או שכבר הספקת לשכוח.

למעלה