תיארת את ילדותי עם צפייה שתהיה בסדר והוא ישאר כמו שהוא.
כולל חוסר יחס, התעללות מינית מזרים, חוויה של מוות של אחותי לידי, ועוד ועוד, כולל הדבר הזה שמנסים ללמד אותך
שבמשפחות טובות זה לא קורה, אלה אצל העניים אצל המסכנים, זה שקר : אבי רצה כסף אז לא ריאתי אותו כל ילדותי
מילה טובה לא אמר לי, שלום לא אמר עד גיל מבוגר, סבי אותו דבר עם אבי כסף תאמינו שיש לו כמו גדול, הררי כסף.
האהבה שאני קיבלתי היא חומרית, לכן הגישה שזה קורה במשפחות עוני היא שקר, ושמעתי את זה הרבה, אני בא
משפחה שהיא לא עוני, שהיא מוכרת, עם שורשים מאוד עמוקים גם ביהדות וגם בחברה, אנשים שמבחוץ נראים טובים ובפנים
רקובים, רק כוח ומה שנראה כלפי חוץ חשוב להם, אבי כינה אותי המפגר בזמן שאני נחשב מחונן על, הוא לא מאמין לאבחנה.
הוא אומר המפגר ישאר מפגר לעד, מכות עם חגורה, כווית, קללות, איומים לזרוק אותי מהבית וזריקה, והפכו אותי לאיש
אלים מאוד מאוד,ומסכון ברמות על שמכירים אותי ברווחה יודעים מי זה נתנאל ומי זה הכבשה השחורה, וכף גם מכנים אותי
במשפחה העשב השוטה, הטראומה הראשונה שלי הייתה בגיל 5, שיר'קו עלי והורידו לי את המכנסים, כי רציתי סך הכל
לעזור לאיזה ילדה, שהכובע שלה נפל מחוץ לגן, זה הטראומה הראשונה ומאז אני אלים, טיפולים לקחו אותי אצל
הכי טובים, הביאו מטפלים מארצות הברית שיבנו את הראש הדפוק שלי, בסוף אמרו הוא פסיכופת, או שהוא אוטיסט
חסר אמפתיה וגם פסיכופת, זאת האבחנה, קיצור בכלל בכלל לא כיף. הבדל ביני לבין אחרים שאני לא האשמתי את הורי.
אני חייתי ככה, לא ידעתי שיש משהוא אחר, חשבתי שזה בסדר שכך מגיע לי ,את המחשבה הזאת לא עדיין אבדתי לגמרי
כי ילד מוכה תמיד אבל תמיד אוהב את הוריו, תמיד וצמא לאהבה ולעולם לא מקבל, לפחות במקרה שלי ואיך שאני מרגיש
הם טוענים אחרת.