יאללה, בוא נראה את הטיעונים שלך.
א. אי אפשר? טיעון חזק ביותר. ב. למשל? ג. למשל? החיים החילוניים בהחלט יותר מפתים וכיפיים. לבנון, מילואים בג´נין, עבודה, מס הכנסה - ותראה איזה קטע, לא משלמים לנו כסף על זה שאנחנו חיים! מוזר, נכון? ולענייננו, "ההוכחות שאתם טוענים שיש לכם על כך שאין אלוקים - הם לא הוכחות... הם תירוצים." א. אני לא ראיתי הוכחה לאי-קיום האלוהים, כמו שלא ראיתי הוכחה לקיום האלוהים. אלא אם אתה לוקח את דקארט ("הגיונות"), בהוכחה המבריקה שלו שמוכיחה איך אלוהים לא קיים תוך שהוא מוכיח שהוא כן קיים
ב. למה החילונים צריכים להוכיח את קיום האלוהים? נניח שאני אומר לך "יוסף, יש צפרדע על הראש שלך", ואתה לא מאמין לי כי אתה לא רואה שום צפרדע ובטח שלא מרגיש אותה יושבת שם. האם אתה צריך להוכיח לי שהיא לא שם, או שמא עליי מוטלת החובה להוכיח לך שהיא כן? לא, אל תענה. עזוב. האמת האבסולוטית אינה ניתנת להשגה ו/או להמשגה. אי אפשר לדעת מהי. אי אפשר לדעת אם קיים אלוהים, או שאינו קיים - בדיוק כמו שאינך יכול להוכיח חד משמעית שאני קיים. אתה לא יודע אם אני קיים, או שאני בעצם פרי דמיונך. אם לא שמעת עדיין מהו סוליפסיזם, צא ולמד. אני חושב, משמע אני קיים. לא אתה ובטח שלא אלוהים. מכאן שאי אפשר להכריע בשאלה - האם קיים אלוהים אם לאו. ומכיוון שכך, הרי שהשאלה מיסודה - שגויה ומיותרת. בדיוק כמו השאלה - "מה ההבדל בין שפן?" (שעליה, אגב, יש תשובה, לעומת שאלת קיום האלוהים). אבל בדבר אחד אתה צודק - מי שלא מאמין, לא רוצה להאמין. נכון מאוד. אבל זה נכון לגבי אלוהים ולגבי כל תיאוריה מטורפת אחרת, ותאמין לי - אני יכול להציף אותך בתיאוריות. מי אמר, למשל, שהעולם כולו לא נברא לפני 5 דקות בלבד, וכולנו מלאי זכרונות מדומים לגבי כל מה שקרה לפני כן? כשתוכיח לי שזה לא נכון, אראה בכך הוכחה לכל תיאוריה אחרת, ובכללן גם אלוהים וסוליפסיזם. כמו בעיות NPC, יש פה רדוקציה פולינומיאלית בין כולן ולכן פתרון של אחת יפתור את כו-לן. אבל את זה אתה לא צריך להוכיח, את זה אני יכול לבד. (אה, כן, וברוכים הנמצאים חברי הפורום)