2 שאלות!!!

CrazyBoi

New member
2 שאלות!!!

2 שאלות קטנות: 1.איזה שירים אוונסנס הולכים לבצע בהופעה באמפיפארק?? 2.חוצ מההופעה שהייתה יום שישי הזה בטיוי יש עוד הופעות של אוונסנס שאפשר להוריד או להשיג מאיפשו.. מעדיף הופעה עדכנית לא כמו ההופעה בפריז שהיו בה רק שירים ישנים מהדיסק הראשון תודה לכל העונים ואני לא אוכל להגיע להופעה כולי בעצבים עד שאיימי לי מגיעה לארץ.... אין אין אין אין אין עליהההההההההההההההההההההה

That80sshow

New member
תשובה

אני בקרוב אעלה את לפחות 8 הופעות, וביניהם בערך חצי הן הופעות חדשות עם שירים חדשים, אז אל תדאג. בינתיים, הנה משהו קטן שיהיה לך לראות בינתיים. אם אתה רוצה להאיץ את מהירות ההורדה,אני מציע שתוריד את המנהל הורדות הזה, MASS DOWNLOADER: http://rapidshare.com/files/3874202/Mass_Downloader_3.2.661_Vista_Compatible.rar אבל אם אתה לא רוצה זה גם בסדר... הנה הלינק להופעה: http://fileho.com/download/e92c3d469503/Evanescence-Pinkpop-2007.avi.html ההורדה מחולקת לחלקים, וצריכים WINRAR כדי לפתוח אותה. אם אין לך WINRAR ואתה לא יודע איך לפתוח משהו בחלקים פשוט תגיד ואני אגיד לך איך בהודעה פרטית

That80sshow

New member
כאילו מה...

אנשים פה מתייחסים לשרשור כאילו זה הדבר הכי חשוב בעולם... סך הכול 3 תגובות בכל השרשור לא כולל נצלש זה לא כזה קריטי

idanias

New member
נצלששש-יום שני ככל הנראה איימי לי מתכננת

לבוא לבדוק את האמפי פארק ולראות איך זה ואולי לעשות אפילו חזרה קטנה... כמה מקורות בדקו לי... אז מי שגר ברעננה או משהו אז קפצו לבקר שם.. יש מצב ענק שתראו אותה שמה

טרודייי

New member
../images/Emo207.gif בהצלחה היום בבגרות בלשון!

ולליאט במתכונת בסוציו', ולכל מי שיש לו היום בגרות,מבחן, או משהו
אה כן, תתחילו ללמוד לספרות
יש לכם עוד יומיים בגרות!

darkDork

New member
יאו כפרעלייך ../images/Emo6.gif תודה!! היה בסיידר ../images/Emo9.gif

tomtomeva

New member
גם לי יש שאלה..

לא הבנתי משהו.. אז יצא שמחר במופע יהיו כיסאות?. לא מזמן התמונה הופיעה בפורום בכל מקרה --->

Honey girl17

New member
מוזר...../images/Emo129.gif

לי אמרו שהאיזור שם רובו דשא. ביום העצמאות חברות שלי היו שם ואמרו לי שלא היו כיסאות...רק בסוף בסוף. נע לא יודעת. נחכה למחר.

Prue 4 u

New member
מקדימה יש רחבה

רחבה מכובדת.. ששם עומדים כולם כמו סרדינים כיאה להופעות רחוק יותר [אבל לא יותר מידיי, כל המקום הזה לא כזההה גדול] יש כמה שורות של כסאות.. ועוד יותר אחורה יש מורד של דשא.. בכל מקרה- מכל מקום רואים את הבמה.. גם בשורות האמצעיות של הכסאות רואים לא רע את מי שעל הבמה אז אין מה לדאוג

עוד שאלה../images/Emo223.gif

יש באזור שם שירותים? כי אני מתכננת להביא הרבה מים... ולהביא מצלמה או לא? התחלתי לחלום בלילה על איך אני מנסה להחביא אותה מהשומרים

yotem 17

New member
אני מניח שבאיזור של האמפי יש../images/Emo83.gif

אבל בכל אופן, גם אם אין, אז די קרוב לאמפי יש תחנת דלק וקניון, ושם בטוח יש. ולגבי המצלמה- אמרנו פה כבר P: את יכולה להביא מצלמה, אבל את צריכה לדעת שיש סיכון גדול שייקחו לך אותה בכניסה ושזה יעכב אותך. אם זה עד כדי כך חשוב לך שאת מוכנה 'להקריב' את המצלמה- אז סבבה.

../images/Emo207.gifתהיה עוד הופעה חוץ מביום שלישי../images/Emo35.gif

אהלן אנשים טובים, לצערי לא אוכל להגיע ביום שלישי, מישהו מכם יודע אם תהיה הופעה נוספת
אולי בהמשך השבוע...
לא יכול להיות שהם יגיעו לארץ רק להופעה אחת...
נכון

למעלה