2 שאלות...

rAmikube

New member
2 שאלות...../images/Emo9.gif

דבר ראשון, האם אתם מכירים עוד סדרות בסגנון של דוסון קריק כמו בנות גילמור וגם אמריקנים צעירים (מזמן זה כבר נעלם...אבל מי שזוכר...). אתם מכירים?.. דבר שני, איזה פרק הכי אהבתם מכל הסידרה? טוב, אני אהבתי במיוחד את הפרק בעונה האחרונה שבה ג'ואי כיכבה לבדה, והיא פגשה את אותו שודד עם השיר העצוב בסוף..עם הילדה הקטנה... אם יש לכם גם כאלו שאהבתם, תכתבו גם
תודה

רק תיקון קטן אליייך

הפרק שעליו את מדברת הוא לא מהעונה האחרונה .. הוא מהעונה החמישית פרק 515 .. לגבי הפרק שלי.. זה קשה!!! רק אחד??????? גאד דמט בחיים אין מצב שאני אוכל להצביע על אחד בלבד.. יש לי איזה עשרים פרקים .. ולגבי הסדרות - כן אני מכירה למה? מחפשת משו חדש להתמכר אליו??????

rAmikube

New member
מממ..

אני בן קודם כל, ואני לא מתמכר לשום סדרות, כנ"ל לדוסון קריק...הייתי מדלג חופשי על פרקים... אני מחפש "תחליף" אם נקרא לזה ככה...יש טלנובלות וקומדיות בטלויזיה כל הזמן...אין מספיק דרמות... קומדיות אני אוהב מאוד, אבל חבל שסדרות דרמות אין הרבה, אבל אם יש, אז בקשה.

אתה לא צריך...../images/Emo105.gif

לצאת ב"מגננה",זה בסדר לאהוב דוסון קריק,או להתמכר אליה,גם אם אתה בן..
לצערי אין עוד דרמות טובות שיוכלו להשתוות לדוסון קריק...

DAN1EL

New member
../images/Emo55.gifהנה הפרקים שאהבתי:

מהעונה הראשונה: - "מועדון ארוחת הבוקר" - הפרק המפורסם של הריתוק! הפרק שהכיר לנו את אבי ! פרק מדהיםםםםםםםם - הפרק של יום שישי ה-13 - הפיילוט ובכלל , את כל העונה הראשונה
מהעונה השנייה: - פרק הפתיחה של העונה - הפרק הזה שאין לי מושג איך קוראים לו, שהם עשו קבוצת לימוד ולמדו למבחן בבית של המניאק הזה כריס העשיר הזה, ובסוף כולם קפצו לבריכה...פרק ממש שווה - "הבחירות" - הפרק שבו פייסי אנדי וג'ואי מתמודדים בבחירות לבית הספר נגד אבי וכריס ובטח עוד כמה פרקים שכבר שכחתי... מהעונה השלישית: - הפרק שג'ואי ציירה ציור על הקיר ומישהו הרס לה אותו ואז פייסי הרביץ לו... - פרק המחווה ל"פרויקט המכשפות מבלייר" מהעונה הרביעית: - פרק הפתיחה של העונה - הפרק שכולם יוצאים לחופשה כזאת וג'ן וג'ק מתנשקים וג'ואי ופייסי שוכבים מהעונה החמישית: - פרק הפתיחה של העונה (בכלל, פרקי הפתיחה של כל העונות תמיד מדהימים) - הפרק שג'ואי נשדדת - הפרק שמצלמים את הסרט של דוסון עם אודרי וצ'ארלי - פרק סיום העונה שנגמר שג'ואי קונה כרטיס טיסה לצרפת כדי להספיק להיפרד מדוסון מהעונה השישית: - הפרק שנטשה וטוד עובדים על דוסון במסיבת האלווין - הפרק שג'ואי מגייסת את כולם שיעזרו לדוסון בצילום הסרט שלו - ועוד המון פרקים ששכחתי ...אבל בעיקרון אהבתי כמעט את כל העונה השישית, חוץ מהפיינל המזעזע, והפרק עם "נו דאוט"...ממש מיותר.

ארת הפרק מהעונה הראשונה..

של הריתוק בדיוק אתמול בערב ראיתי.. איזה פרק מעולה.. אחד מהיותר טובים.. איזה חמודים שם כולם... ג'ואי התמימה.. ואבי- איזה מצחיקה היא..

למעלה