2 שאלות קטנות

2 שאלות קטנות

1. נעליים. יש לי רגל רחבה. וגם ארוכה
אני מידה 40 בנעליים, אבל הרגל שלי ממש עבה, ככה שללכת עם סנדלים דקים זה לא בידיוק אופציה בשבילי, הקיץ מתקרב ואני ממש שונאת כפכפים. אתם בטח שואלים את עצמכם מה עשיתי עד עכשיו? האמת שהלכתי כמעט כל חיי בנעלי ספורט, אבל החלטתי שאני רוצה שינוי... עכשיו, חזשבתי אולי על סנדלים כלשהם שהן סגורות לפחות מקדימה [ז''א לא רואים את האצבעות, או לפחות את רוב האצבעות. הכוונה שלא יהיה פס דקיק, אלא משהו עבה שיסתיר יותר את הרגל..] למישהו יש עצות? עכשיו יש לי עוד בעיה קטנה בקשר לנעליים, אני אחרי ירידה במשקל [יש עוד מה להוריד, אני בדרך ל30
] אבל בכל מקרה לרגל הירידה במשקל, אמא שלי קנתה לי ג'ינס מהמם של דיזל וזה היה מין התגשמות של חלום קטן [כן, אני יודעת שנישמע מוזר]. כי אני לובשת ג'ינס מידה 29 בג'ינסים רגילים זה 40..בעצם זה טיפההה יותר קטן מ40, כי יש גם 30...נו מילא..] והוא לא של חברה למידות גדולות...בתחילת הדרך הייתי מידה 46... בכל מקרה זה ג'ינס 4\3 ועכשיו...איזה נעליים אפשר ללבוש איתו?! אני יודעת שעם ג'ינס 4\3 נורא יפה ללבוש מגפי שפיץ...או משהו כזה..אבל שוב הבעיה שלי היא שאני מפחדת לא למצוא נעליים שמתאימות לי ברוחב של הרגל.. ויש לי דייט עוד שבועיים ורציתי ללבוש תמכנס כי הוא מהמם...אבל הבעיה היא רק הנעליים!! מי שיש לו רעיונות- אודה לו מאוד!

גם אני סובלת מבעיה כזו

תנסי את HUSH PUPPIES יש להם מבחר גדול ואורטופדי. ומזל טוב על ירידה במשקל!!! אני גם מרזה, כבר 13 קילו פחות ועוד 11 קילו להמשיך... שיהיה לך בהצלחה!!!

ר V י ט ל

New member
ברוכה הבאה לפורום וכל הכבוד

על הירידה במשקל.
לא ממש יכולה לעזור לך בעניין הנעליים כי אני אישית לא מכירה את הבעיה הזאת, אבל אני יודעת שבנות מהפורום המליצו לא פעם על החנות סירנו ביפו שבת"א (בכל עניין גודל ורוחב של נעליים)אני בטוחה שמי שביקרה שם תוכל לעזור לך יותר ממני.

silvey

New member
במקרה היום עשיתי סיבוב ביפו...

בסי סרנו לא ראיתי שום נעל שמצאה חן בעיני...המידות שם לנשים הן עד 47, נדמה לי. בעל החנות הוא אכן אותו אחד שאני זוכרת כצעיר נמרץ מלפניכמה עשרות שנים...אבל אז אביו היה המומחה לנעליים. ליד החנות שלו ישנה חנות חביבה מאוד בשם "קאיה". יש שם נעליים עד גודל 45 לנשים, בשלל צבעים והם עושים השמנה לכל רגל. בעלת המקום שמה סמדי, אשה מאוד נעימה. היא הבטיחה לכל מי שתגיע לחנות ותאמר שהיא מפורום "אופנה מלאה" הנחה.נראה לי שהאימום של הנעליים רחב ונוח. חברה שלי קנתה סנדל נחמד והזמינה בצבע תפוח... ממליצה גם על נעל של BUFFALO. אלה על פלטפורמה של 5 ס"מ בערך ושלוש רצועות שאפשר להרחיב/להקטין לפי רוחב הרגל. הן אומנם יקרות מאוד, עלו בשנה שעברה 400 ש"ח אבל היו ועדיין שוות כל שקל. כמו כפפה לרגל וגם מגביה ויוצר תחושה של אורך לבת אדם! גם בתי (בורוד עז) וגם אנוכי (ב...כמובן שחור) קנינו בחנות בשינקין בשנה שעברה. חבל שאני לא יכולה להעביר צילום. נראה לי שאחרוש עליה גם השנה. וזר ברכות יישר כוח על הירידה במשקל. אני יודעת כמה זה קשה. ועוד יותר קשה לשמור...

DREAM111

New member
היי אני האחרת

כל הכבוד על הירידה היפה תמשיכי כך ושמרי על זה. לגבי נעלים אז כמו שאמרו כבר יש את סי-סרנו ביפו אבל לא ראיתי אצלו מגפיים מהסגנון שאת מחפשת, כמו כן יש את קאיה שגם אצלו לא ראיתי מגפיים כאלו. מה שכן היום כמעט בכל חנות יש נעלים עד מידה 41 ויש אף 42 ואם באורך את 40 אז אולי ה-41 יהיה לך טוב ברוחב וכדאי לנסות ולבדוק. בהצלחה בדייט.

yaeli251

New member
אז ככה

קודם כל כל הכבוד גאה בך וגם קצת מקנאה בקשר לנעליים, גם אני בעלת מידה שהיא כיום לא כ"כ חריגה, 41, ובעלת רגל רחבה, הלכתי כל החורף הזה והקודם עם מגף בוקרים שפיצי כזה עם עקב של משהו כמו 5 ס"מ והיה אחלה רכשתי אותו בזמנו בגזית אז את יכולה לנסות שם, יש להם נעליים רחבות. אני כן נועלת סנדלים ואפילו כפכפים יפות על עקב למרות גובהי הלא שיגרתי ולמרות שאיני קלילה. זה רק עניין של הרגל. אני לא יודעת איפה את גרה אז קצת קשה לי לכוון אותך פני אלי במסר ומקווה שאוכל לעזור לך יותר

למעלה