א נ י ה א ח ר ת
New member
2 שאלות קטנות
1. נעליים. יש לי רגל רחבה. וגם ארוכה
אני מידה 40 בנעליים, אבל הרגל שלי ממש עבה, ככה שללכת עם סנדלים דקים זה לא בידיוק אופציה בשבילי, הקיץ מתקרב ואני ממש שונאת כפכפים. אתם בטח שואלים את עצמכם מה עשיתי עד עכשיו? האמת שהלכתי כמעט כל חיי בנעלי ספורט, אבל החלטתי שאני רוצה שינוי... עכשיו, חזשבתי אולי על סנדלים כלשהם שהן סגורות לפחות מקדימה [ז''א לא רואים את האצבעות, או לפחות את רוב האצבעות. הכוונה שלא יהיה פס דקיק, אלא משהו עבה שיסתיר יותר את הרגל..] למישהו יש עצות? עכשיו יש לי עוד בעיה קטנה בקשר לנעליים, אני אחרי ירידה במשקל [יש עוד מה להוריד, אני בדרך ל30
] אבל בכל מקרה לרגל הירידה במשקל, אמא שלי קנתה לי ג'ינס מהמם של דיזל וזה היה מין התגשמות של חלום קטן [כן, אני יודעת שנישמע מוזר]. כי אני לובשת ג'ינס מידה 29 בג'ינסים רגילים זה 40..בעצם זה טיפההה יותר קטן מ40, כי יש גם 30...נו מילא..] והוא לא של חברה למידות גדולות...בתחילת הדרך הייתי מידה 46... בכל מקרה זה ג'ינס 4\3 ועכשיו...איזה נעליים אפשר ללבוש איתו?! אני יודעת שעם ג'ינס 4\3 נורא יפה ללבוש מגפי שפיץ...או משהו כזה..אבל שוב הבעיה שלי היא שאני מפחדת לא למצוא נעליים שמתאימות לי ברוחב של הרגל.. ויש לי דייט עוד שבועיים ורציתי ללבוש תמכנס כי הוא מהמם...אבל הבעיה היא רק הנעליים!! מי שיש לו רעיונות- אודה לו מאוד!
1. נעליים. יש לי רגל רחבה. וגם ארוכה