2 שאלות חשובות!!!

xflil

New member
2 שאלות חשובות!!! ../images/Emo18.gif

אני נוסע החופש הזה לאירופה כנראה...לא בטוח לאן ואז או בפסח או בחופש הגדול הבא לארה"ב.... אני מעוניין לרכוש בחו"ל גיטרה חשמלית....כי זה יותר זול... שאלה 1. לקנות באירופה או בארה"ב? עכשיו אני יודע שיש שם דגמים שבארץ אין...... (עד אז אולי יצאו חדשים) המלצות לגיטרה טובה שאפשר לקנות שם ופה לא?

JOE KALIBER

New member
אם בארה"ב

תלך לבית עבות ואולי יהיה לך מזל ותמצא גיטרה טובה והמחירים שם ממש ממש זולים

xflil

New member
תראה..... ../images/Emo13.gif

אני לא המבין הכי גדול בגיטרות.......אני רק יודע (לפי מה שכתבו כאן) שכדאי פנדר או איבנז והבנתי לפי קורט שכדאי פנדר סטראטוקסטר? לפי מה שהבנתי..... אגב יש גם חיקויים לא?

JOE KALIBER

New member
להכל יש חיקוי

פעם ניסו למכור לי חיקוי לפנדר ג´ז בס וטענו שזה החיקוי הכי טוב שיש אז כדאי לקנות אותו

אישית אני מעדיף

את הפנדר טלקסטר. הסטראטו קצת חרשו על הדגם. הטלקסטר החדשה שיצאה ב2001 היא אדירה (ויקרה)

xflil

New member
אמרת שלכל גיטרה

יש את הסוג מוזיקה שלה.... אני רוצה לנגן רוק.... כבר אמרתי שאני שומע היהודים מוניקה סקס בקיצור רוק שיראלי זה מתאים? וזה יקר גם בארה"ב?

רוק ישראלי....

מתאים. למרות שהרבה בישראל משתמש בסטראטו הטל מתאימה. בארה"ב זה עולה (שים לב) 1200 לאמריקאיות (אותו מחיר גם לטל וגם לסטראטו)

וכמובן

הסדרה הרגילה (מיוצר במקסיקו אבל מצויינות) עולה 500 דולר (!!!!) גם לטל וגם לסטראטו.

wiz

New member
אני את שלי קניתי בארה"ב...

והמחירים שם הרבה יותר טובים מכאן, אבל שמעתי שגם באירופה יש מחירים טובים (בגרמניה למשל...). צריך לדעת לחפש, ולדעת מה המחירים בארץ, כי לא בכל המקומות שם זול... מה התקציב שלך ומה הסגנון שאתה מנגן? וד"א, אני מעדיף דגם מוכר וטוב, מאשר משהו חדש, שנראה יפה אבל לא יודעים מה הוא באמת שווה... אל תבחר גיטרה בכלל איך שהיא נראית...

xflil

New member
התקציב.......ובככל ../images/Emo13.gif

נדמה לי משהו כמו 5000 שקל 6000 אולי יותר אני יכול לנסוע לגרמניה.... אני עוד לא מנגן אחי...אני מת לנגן זה חלום יש לי אקוסטית ספרדית כבר אני מחפש מורה עכשיו אני אגיד לך מה אני הולך לנגן רוק ישראלי בעיקר - רוק איך אני אבחר גיטרה חוץ מכל מה ששמעתי בפורום?

wiz

New member
תשמע...

אני לא אגיד לך לא לקנות משהו יקר בהתחלה... אם יש לך כסף שאתה מוכן להוציא, ואתה מרגיש שאתה תישאר הרבה זמן עם הגיטרה, אז תקנה משהו טוב מההתחלה... רק תדע ללכת אם מישהו שמבין, ולקנות משהו טוב. בקשר לרוק ישראלי... אני מאוד אוהב איבנז, שזאת חברה מעולה (למרות שכמה פה לא יסכימו איתי...) וגם ג´קסון, ובסכום הזה אפשר להביא דברים ממש נחמדים. אני לא מת על פנדר, במיוחד לא החדשות. גם הרבה אנשים שמבינים אמרו לי שהם לא משהו... אבל הרבה להקות של רוק ישראלי מנגנות על פנדר... גיבסון זאת גם אחלה חברה, אבל המחירים שלהם די גבוהים... למרות זאת, אפשר ליפול על מבצעים פה בארץ, שלפעמים מוציאים מחירים יותר טובים מארה"ב... גיבסון SG היא אחלה גיטרה לסגנון ובכלל, ואני ממליץ על הדגם. גיבסון לס-פול זה דגם מעולה, אבל המחיר שלו זה מעל 8000 שקל פה בארץ... תלוי כמה אתה מתכוון להוציא, וכמה אתה מוכן לחכות עד שתיסע... בדקת כבר בחנויות בארץ ?

xflil

New member
אני לא חושב שבארץ.....

אם בארץ אז אבא שלי יגיד לי לחכות עד שאני אוכל בכלל לעבור לחשמלית...אתה מבין.... אמרתי לו בחו"ל כי שם מחירים זולים וזה שווה את זה.... אני נוסע החופש לאירופה (אני עדיין יכול להחליט לאן....) וחופש הבא לארה"ב ואני די מבולבל כי אין לי מושג מה לקנות מכל מה שאמרת כי אני לא מבין בסוגים וכאלה...אה ובקשר לגיטרה......זה החלום שלי אני פשוט חולה מוזיקה ואמרו לי שיש לי די כשרון...(אני לא משוויץ!)

xflil

New member
אתה יודע

מה למה להקות רוק ישראלי מנגנות על פנדר? סתם סקרנות....

xflil

New member
נראה לי

שאני אקנה איבנז... כי המליצו לי המוןןןן עליה.....איזה דגם לקנות? (משהו טוב!)

למעלה