2 שאלות והערה

earth station

New member
2 שאלות והערה

1-מה היתרון בגובה גבוה אצל דוגמן? 2-האם הגודל של החזה של האישה יכול להשפיע עליה להיות דוגמנית? 3-אדם אחד טען פה שצלם אופנה מיקצועי הוא מבין במראה החיצוני של האדם,אבל אני חושב ש יופי זה עניין של דעה, זה כמו שאדם מסויים שמבין במוזיקה יגיד על מוזיקה מיזרחית זה טוב כי הוא אוהב בה כך וכך ואדם אחר שמבין במוזיקה יכול להגיד שזה לא טוב,כי הוא לא אוהב בה כך וכך, לא?

Tamar Lev

New member
אני ינסה לענות לך..

1. אם יש לך גובה דבר ראשון יקחו אותך לתצוגות, שמעתי שלתצוגות מקבלים רק ממטר 70+ .. דבר שני זה שזה גם מראה על נוכחות וזה מרשים יותר. 2. אממ.. לי למשל (שאין לי ממש..
) זה לא הפריע.. אבל יש מעצבים שיעדיפו חזה גדול או קטן.. זה תלוי בלקוח. 3. תראי, צלם מקצועי לא אומר מי יפה או לא. הוא אומר מי מתאימה לתחום ופוטוגנית ומי לא. כשצלם אופנה אומר לך שאת לא מתאימה, כנראה שלדעתו הפנים שלך לא עוברות מצלמה כמו שצריך, ואת לא מספיק פוטוגנית וגם שהמראה שלך לא מספיק מתאים למה שתחום הדוגמנות דורש, הוא לא אומר שאת לא יפה, אלה לא מתאימה לתחום. ולא הבנתי מה הקשר הדוגמא עם המוזיקה.. זה לא קשור

earth station

New member
אני זה גבר,

אני לא מבין, הרי אם אני לא טועה הדוגמנית צריכה לימצוא חן בעיני הימיתבונן,אז מה שאני לא מבין זה שאם יופי זה עניין של דעה אז האם לא יכול להיות מצב שבעיני אנשים אחרים הדוגמנית לא תהיה יפה ומושכת כמו שהיא צריכה להיות? האם צלמי האופנה עושים סקרי דעת קהל של איזה מראה הם הכי אוהבים אצל האדם?

בקצרה...

1. מה שתמר אמרה. 2. זה לא ישפיע. 3. אם יופי זה עניין של טעם אז תנסה להסתכל על סוכנויות הדוגמנות וכל התעשייה הזאת כבנאדם אחד שיש לו טעם מסויים.

earth station

New member
הבעיה היא שאני מנסה

להיסתכל על סוכנויות הדוגמנות וכל התעשייה הזאת,כבן אדם עם טעם מסויים אז אני מרגיש שזה לא דבר אחיד מבחינת המראה החיצוני, יש כאלו עם אף יותר ארוך ויש כאלו עם אף יותר קצר, יש כאלו עם אוזניים יותר קטנות ויש כאלו עם אוזניות יותר גדולות, יש כאלו עם מראה פנים עגול ויש כאלו עם מראה פנים פחות עגול, יש כאלו עם גבות קמורות יותר ויש כאלו עם גבות קמורות פחות, יש כאלו שאצלם או אצלן בפה השפה העליונה קמורה יותר ויש כאלו שאצלם או אצלן בפה השפה העליונה קמורה פחות, אז אם לא כל בני האדם אותו הדבר אז איך קובעים מה מתאים לאדם להיות דוגמן?

אז ככה

הדברים שאתה ציינת זה עניין של טעם אישי, מה שחשוב בדוגמנות זה ש ל אדם הדוגמן יהיו נתונים של ראש ואו וגוף שמתאימים אל מה שהוא צריך לדגמן, אני חושב ש בעיקרון האדם הדוגמן צריך נתונים של פנים ואו גוף שהם לא יותר מידי ולא פחות מידי,אבל הצורה של הנתונים האלה ואו צבעם,אם אני לא טועה זה עניין של דעה,

AnGeLiNa JoNsOn

New member
אני חושבת../images/Emo141.gif

שמראה חיצוני זה ממש לא כמו מוזיקה. כי פסדר, יש לאנשים טעם שונה, אבל יש סקלה די ברורה של אנשים מאוד לא יפים ואנשים מאוד יפים. זה טיפשי להסביר את זה, כי פשוט ככה זה.

למעלה