2 קומיקסים שלי

mulon1984

New member
אין לי כוח לשטויות האלה

תקרא את Understanding comics ואת making comics ותבין על מה אני מדבר. ואני לא חושב שהקומיקס שלך מחורבן, אני פשוט חושב שיחזקאל היה מראש סדרה שתיגמר מהר מאוד ולא תמשיך, נגיד, 20 שנה כמו זבנג. ככה חשבתי כשיצא הפרק הראשון של יחזקאל וככה אני חושב גם עכשיו.

Hubert Hubert

New member
כי.... הדמות הראשית היא סבא.

וזה לא מעורר הזדהות כמו... חתול או... איש-עטלף. ככככככככככככככככככככןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

Hubert Hubert

New member
אגב, הדמות של יחזקאל, בבסיסה

לא מאוד שונה מה"נוסחה" שהשתמשתי בה ב'אודי' והשתמשו בה בהרבה מקומות אחרים - אאוטסיידר אידיוט שמנסה להשתלב. אז אצלי הוא היה סבא, ב'אודי' זה סתם ילד מחוצ'קן, וגם הומר סימפסון לוקח את התפקיד הזה בבערך מיליון פרקים של 'הסימפסונס' (אני בטוח שיש דוגמאות יותר מוצלחות לרעיון שהוא בסך הכל מאוד נפוץ בקומדיה, אני פשוט לא מצליח להיזכר). אה, גם ב'המשרד' רוב ההומור נובע מהפרשנות הגרוע של הבוס למחוות חברתיות ותרבותיות. בקיצור, מעט מאוד מההומור ביחזקאל נבע מבדיחות זקנים, הרוב היה סתם נונסנס מופרע והפרשנות האישית והדפוקה של יחזקאל לטרנדים מודרניים. אני בהחלט לא הראשון שעשה את זה וגם לא האחרון.

MajorWinters

New member
לא רוצה להכנס לויכוח...

ולא לוקח עמדה, אבל אני חייב לציין ש"המשרד" זו סדרה מחורבנת!

mulon1984

New member
לא רצית ובכל זאת התערבת בדיון

לך חפש מי יצייר לך קומיקס

Hubert Hubert

New member
וואלה.

"המשרד" כל כך מחורבנת שזה קיים כבר איזה שלוש עונות ומאוד מצליח. אין לי כוח לשטויות האלה, תקרא את Understanding Hamisrad ואת making Hamisrad ותבין על מה אני מדבר. (טל, אם אתה הולך להגיב "לא וואלה, תפוז", אני ארביץ לך)

MajorWinters

New member
גם יפים ואמיצים קיימת די הרבה שנים...

אבל אם אתה אוהב כל כך את הסדרה, אולי אתה רוצה דייט עם סבתא שלי?

Hubert Hubert

New member
מצטער,

אני לא יוצא עם סבתות מאז שמולי הסביר לי שאני לא יכול להזדהות איתן.

Hubert Hubert

New member
ועוד שני אגבים, אם אני כבר בתנופה,

אגב1 - ההנחה שלך שהבסיס לכל סוג של קומיקס או סיפור בכלל הוא הזדהות היא פשוט שגויה, בייחוד אם מדובר בסטריפים קצרים. כשאתה שומע בדיחה טובה, אתה לא צריך להזדהות עם הרבי שנכנס לבר עם הכומר והברווז כדי לצחוק, נכון? אגב2- אם באמת הזדהית עם יוספה, זה ממש ממש עצוב.

Peter MFM

New member
אני יותר חכם משנייכם

"תקרא את Understanding comics ואת making comics ותבין" מולי בחייאתראבאק, תגיד לי אתה נפלת על השכל?! זה משפט של סטודנטיות מעצבנות שקראו רק מאוס וכריס וויר כל החיים שלהם. אני לא קראתי אף אחד מהספרים האלה ולא נראה שיש לי איזה שהיא נחיתות בתפיסת מזה קומיקס מסתם פאקצה שקראה את זה לקורס טיפוגרפיה. ולהוברט- אני ידוע שאין לי סיכוי לשכנע אותך, אבל המשרד זה באמת לא כזה שוס. זה נחמד ולא יותר.

mulon1984

New member
bollocks

המלצתי על הספרים האלה כי הם מדברים יפה-יפה על עניין ההזדהות עם הדמויות והעלילה. וזה מה שאתה חושב שאני? סטודנטית צעירה ויפה עם חזה זקור וישבן קטן שמממנת את לימודיה דרך הסדינים? היי, אותי השעו מבית הספר בגלל הפצה של קומיקס מחתרתי. אני באתי מהרחוב! west side biaaaaatch!

Hubert Hubert

New member
שמע, זה סיטקום

וזה מצחיק אותי לאללה, כמה שוס זה כבר צריך להיות? זו לא איזו חוויה אפית מעוררת חושים כמו גארפילד או משהו. וזה הרבה יותר טוב ממונטי פייתון, שזה באמת מסריח.

למעלה