2 קומיקסים שלי

MajorWinters

New member
אני חושב שלאחותי יש דלקת בשחלות...

אם היא לא תדאג לזה, כולם יידעו על זה בקרוב...

ailag

New member
היי, תראו, אנחנו מסכימים

(סליחה אורי
)

mulon1984

New member
טוב, נו,

לא כולם יכולים להבין גאוניות. יש כאלה שזה עובר להם מעל הראש. מזל שיש עוד 6,999,999,996 אנשים בעולם שכן אוהבים אותם ומבינים למה הם גאוניים.

ailag

New member
זה לא בדיוק זה

כשמספרים לי בדיחות ממונטי פייתון זה לפעמים ממש משעשע. קראתי חלק מתסריט של אחד הסרטים וזה היה משעשע. כשאני צופה בהם אני לא מצליחה למצוא שום סיבה להרים זווית של הפה לכדי חיוך, ולא מבינה למה אני בוהה בשומר המסך הזה.

ailag

New member
לדעתי

עיקר הפוטנציאל שיש בגארפילד הוא המרצ'נדייז שמושך מאוד ילדים, ואז הסיפורים נעשים משניים למרצ'נדייז (ולאנימציה אולי). זה ושהבדיחות חוזרות על עצמן אבל הקהל משתנה, אז הם לא כ"כ שמים לב. (אני כן, אבל אני לא דוגמה). כמה אנשים שמכירים את גארפילד וחושבים שהוא מגניב אשכרה קראו את הקומיקס? כמה מהם קראו את הקומיקס לא רק כי זה היה בעיתון ושעמם להם? אולי הוברט היה יכול לחיות מסידור כזה אבל זה לא בדיוק שהקומיקס מצליח רק בזכות העלילות והסיפורים.. (סייג: יש בגרפילד כמה הברקות ויצא לי "לצטט" סטריפים שלו, אבל די מעט יחסית לכמות שקראתי.) ואנשים יכולים להגיד "היי, היא בדיוק כמו הזקנה הזאת שתמיד אני רואה בגינה" או משהו.

petpatrol2

New member
תגובה

יש לי נסיון עם לצייר אותה מזוויות שונות. למעשה בקומיקס נהראשון שציירתי אותה היא בזוויות ופוזות שונות, אבל זה כי זה קומיקס עמוד מלא. בסטריפים קטנים לרוב אני עושה את אותו הציור עם שינויים קטנים בהתאם. http://img392.imageshack.us/img392/967/mccomicxk2.jpg http://img480.imageshack.us/img480/4632/grimgrandmayr5.jpg

mulon1984

New member
צר לי לבשר לך, אבל...

אתה לא באמת ציירת אותה מזוויות שונות. הראש של הסבתא בשני הקישורים שהבאת (מק-קומיקס והגרים-ריפר) נשאר בזווית של 3/4. לצייר אותה מזוויות שונות יהיה לצייר אותה בפרופיל, מחזית הפנים, מלמעלה, ועוד.

mulon1984

New member
מזל טוב גבר!!!

אין, היום כל אחד מקבל מדור קומיקס במעריב לנוער...

mulon1984

New member
זה לא ריב שאתה מריח...

וחוץ מזה, הוא יודע לזהות ציניות. אחרי הכל, הוא קומיקסאי סאטירי המעריב לנוער. ציניות היא הלחם שלנו.

tiki tiki

New member
קומיקס דרום-אפריקאי גאוני.

שהיה רץ שם במשך שנים ועכשיו יש מלא ספרים שלו.

Peter MFM

New member
אחלה!

זה כל כך הרבה יותר טוב מכל דבר שאריאל ויסמן עשה בחיים שלו! איזה שנינות! מעולה! והציורים מדהימים! קראתי את זה כבר 17 פעמים! זה ענק! אחי שיחקת אותה! כל כך הרבה כישרון מבוזבז על בן אדם אחד! אתה המלך! האמת זה לא משהו

למעלה