2 צדדים

SSAAMMEEYY

New member
2 צדדים

כבר דיברנו על הנושא הזה בפורום... אני לא זוכר אם הגענו למסקנה או משהו... אבל עכשיו זה התחיל קצת להציק לי... אנחנו נמשכים ל2 המינים. גם לבנים, וגם לבנות, ומסוגלים להימשך לשני המינים ולהתאהב ולחיות עם שניהם. פשוט. אבל לא כל העולם רואה אותנו ככה חלק גדול מהקהילה רואה אותנו כמוכחשים, (ביפוביה) וחלק משאר העולם רואה אותנו כאנשים שיכולים לבגוד עם בני אותו המין במין השני(כמו לבגוד בחברה עם גבר) אני יודע שאני לא יבגוד באישה עם גבר...,אין מצב כזה, וזאת סתם סטיגמה שאני ממש לא אוהב לשמוע. ומה שאני רוצה לשאול זה... איך התמודדתם עם הבעייה הזאת? האם הבנים כאן סיפרו לחברה על הנטייה? והבנות לחבר? באיזו צורה סיפרתם להם? איך הוא/היא הגיב/ה? לי עדיין לא יצא להיכנס למצב כזה. קשר רציני עם גבר/אישה עדיין לא הייה לי. ככה שלא יצא לי להתקל עדיין בבעיה כזאת אבל כנראה שבקרוב אני הולך לעמוד מול החלטה כזאת.

אממ

סיפרתי לחבר..הגיב בסדר..אנחנו ביחד כבר שנתיים והוא יודע מהרגע שהכרנו..סיפרתי לו שגרתי בבית דרור ושיצאתי עם בנות..הוא לא הגיב קשה..אני הולכת לפעילות של הבית הפתוח..לדעתי צריך לספר.זה לא עניין של עם מי תבגוד,בחור או בחורה זו בגידה.זה עניין של כנות..

shirco90

New member
ככה

בעיני,בגידה זאת בגידה ואין לבגידה נטייה מינית. להיות בי זה הכי אופן מיינדד בעיני וקרה שבנים נרתעו ממני אבל תכלס?הם הפסידו!

זכוכיות

New member
אני מתעלמת מה"בעיה"

וסומכת על עצמי מספיק בשביל להאמין שהסובבים אותי ובעיקר בני או בנות הזוג שלי לא יהיו כ"כ מקובעים בדעתם. לחבר שלי סיפרתי ממש ממש בהתחלה, כשדיברנו על הרקע הרומנטי שלנו, היו לי כמה קשרים עם נשים ולפחות אחד מהם היה משמעותי מאוד ולא ראיתי טעם בצנזורים, הוא בכלל לא עשה עניין. ההוא שלפניו היה ביסקסואל בעצמו, אז לא היתה לנו את הבעיה הזאת. וההוא שלפני ההוא שלפניו הכיר אותי עוד כשהייתי עם הבחורה המשמעותית מהפסקה הראשונה
והיא, למרות שהיא היתה לסבית לא פקפקה ביכולת שלי לאהוב אותה ורק אותה, בדיוק כמו כל השאר. בכל אופן, אני לא בעד לעשות דרמה גדולה מהעניין. אני לא מספרת מיד על המשיכה שלי לשני המינים, אבל אם שואלים אותי שאלה בנוגע לרקע הרומנטי שלי, או בנושא בכלל, אין לי בעיה לציין את זה. אם למישהו יש בעיה, זו הבעיה שלו ולא שלי... אם מישהו מתקשה להאמין שאני אהיה נאמנה, כנראה שהוא לא מכיר אותי ולא קשור אלי מספיק בין כה.

bemylady

New member
כמה מילים על ההתמודדות

שלא תדעו מה זה לגלות שאתן/ם ביסקסואליות/ים בגילאים מאוחרים.הסטיגמות,הסודות,החיים הכפולים...זה נורא.אבל האמת והזהות שלי כנראה חזקות יותר ובסופו של דבר אצא מהארון הזה ואהיה גאה. עצתי היא לקבל את עצמכן/ם כי אחרת תחיו כל החיים בהרגשת פספוס.

Blackice

New member
אכן..

איך התמודדתם עם הבעייה הזאת? כמו שאני מתמודד איתה עם אנשים שאני לא חבר שלהם. מדברים, שוברים סטיגמות. האמת שאני אחלה בלשבור סטיגמות עם הנסיון שלי
(אשמתי שיש לי נטייה להשאר עם אנשים הרבה זמן?
) האם הבנים כאן סיפרו לחברה על הנטייה? כן. והיה ממש בסדר. להיפך, קיבלתי תגובות יותר קשות מבחור אחד שיצאתי איתו, שהיה לו ממש קשה עם זה. באיזו צורה סיפרתם להם? המ.. בוא נראה. החברה הראשונה הרצינית- הקשר שלנו התחיל ברצינות בכלל סביב רוקי... היא שמעה שם שמועות שאני הומו, שאלה אותי אם זה נכון (לא היה לה איכפת ממש גם אם הייתי הומו), והסברתי לה שאני בי. היו כמה בנים אחריה שפשוט.. זה עלה כשדיברתי על קשרים בעבר והזכרתי בנות. ואז חברה רצינית אחר כך- התחלנו להיות רציניים בערך כשנפגשנו במצעד הגאווה, זה לא היה מסובך
. אחריה- חברה שהכרתי בפורום הארי פוטר, שם הייתי מחוץ לארון והיא אימצה אותי במקור בתור הומו מחמד. והאחרונה- ובכן, לא מסובך לנחש איך סיפרתי לה
איך הוא/היא הגיב/ה? סבבה. חוץ מבחור אחד.. (ר' תשובה ראשונה...) ארז (שעושה דברים טיפשיים כמו להישאר ער חצי לילה ולראות פרקים של הירוז)

מנסיון של כמה שנים אני יכול להגיד ש

לצערי גם בנים וגם בנות סטרייטים מקבלים יותר נטיה דו מינית של בנות מאשר נטיה דו מינית של בנים. יש יותר בנים שיקבלו את זה שבת זוגם היא דו מינית, יש כאלו שזה מדליק אותם, לא צריך לפרט למה. יש הרבה פחות בנות שיקבלו את זה שלבן זוגן יש נטיה לאהוב גם את בני מינו. רבות אומרות שהן רואות בזה משהו יותר "מלוכלך". אני מכיר לא מעט בנים דו מיניים שמסתירים את נטיה מבנות זוגם. יש גם גברים נשואים שחיים שלמים חיים בהסתרה. לי באופן אישי חשוב שזה יהיה ברור בשלבים הראשונים של הקשר.

uvita

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

קודם כל, נכון, לדעתי בעיני אנשים אנחנו עוד יותר "ציפור משונה" מאשר הומוסקסואלים או לסביות, משום שאנחנו נמשכים לשני המינים. תמיד מנסים לקטלג אותנו, תמיד אני נתקלת בשאלה:"כן! אבל למי את נמשכת יותר?". קשה להם לקבל את התשובה שאני נמשכת לאדם על פי האדם בלי קשר למינו. לפעמים אפילו לי קשה להבין בני אדם שנמשכים למין יחיד: הרי אם יש מישהו מהמין שאתה לא נמשך אליו, אבל הוא הבנאדם הכי חשוב לך, הכי "מתאים" לך, הכי משלים אותך אז למה נותנים למשהו כמו מין להחליט? אבל מיד אני חוזרת לקרקע ומזכירה לעצמי שפשוט זה ככה, הם נולדו (בדיוק כמו שאני נולדתי) או גובשו, כבני אדם שלא, פשוט לא, נמשכים למין האחר! פשוט הקולטנים שלהם מעבירים מסרים שמתרגמים למשהו אחר במח ממה שלי זה מתורגם
ולשאלותיך (אמרתי כבר שהתגעגעתי אליך?
): איך התמודדתם עם הבעייה הזאת? אני תמיד מנסה לחנך את כל האנשים מסביבי לסובלנות בעניין הזה, ובקשר לעניין הבגידה, אני ממש מסיונרית בעניין! האם הבנים כאן סיפרו לחברה על הנטייה?--- והבנות לחבר? ברור! חח! אורי כאן כותב די פעיל בפורום! באיזו צורה סיפרתם להם? כשאני "סיפרתי" לאורי זה היה עודהרבה לפני שהיינו זוג, אנחנו הכרנו כידידם מהאוניברסיטה. אז פעם ישבתי איתו בדשא (סתם ספרת כי זה משעשע להיזכר) ליד הבניין של הפקולטה וידיד שלי ניסה לסדר לי דייט עם מישהי. אוריאל לא הבין אם אני לסבית או מה אני (הייתה תקופה עוד לפני שהוא חשד שאני לסבית- כנראה כי הייתה לי חברה
), ובאותו ערב בשיחת טלפון דיברנו על זה והסברתי לו שאני ביסקסואלית. איך הוא/היא הגיב/ה? לא עשה מזה עניין בכלל. לא לטוב ולא לרע. בדיוק כמו שצריך

ElPelado

New member
משהו קטן

הקטע היה ככה: הידיד הזה ניסה לסדר דאבל דייט עם מישהי שלא זוכר איך קוראים לה ומישהי בשם רותם.... עכשיו, רותם יכול להיות שם לבחור ולבחורה. אז כשסיגי שאלה אותי (עוד בדשא) "כדאי לי ללכת?" אז קודם שאלתי אם רותם זה בחור או בחורה והיא אמרה משהו כמו "מה זה משנה?" ואז אמרה שזה בחורה. ואז באותו יום כשהגעתי הביתה שלחתי לה מייל: "מה קורה? יש משהו שלא כל כך הבנתי ממה שסיפרת לי על הדובל דייט הזה שהיה לך (אם הלכת...): את כאילו יוצאת גם עם בנים וגם עם בנות? או שלא הבנתי נכון" ואז היא ענתה לי במייל שכן, ובדיוק כשקראתי את זה, היא התקשרה אליי ודיברנו ממש קצת על זה. עכשיו איך ידעתי שהיא לסבית? לא זוכר ממש... אבל לא ידעתי שיש לה חברה! איך הגבתי?... באותו זמן אני כבר התחלתי להרגיש משהו... קטן, לא ברור מה, אבל משהו... ואני "פחדתי" שהיא תהיה לסבית כי אז אם ה"משהו" הזה שאני מרגיש יגדל, אני לא אוכל לעשות כלום בכל מקרה.... אז לדעת שהיא ביסקסואלית די שימח אותי, כי ככה עדיין יש סיכוי שמשהו מתישהו יקרה............. ומשהו מתישהו קרה (פחות מחצי שנה אחרי זה) מאד נחמד להזכר בסיפורים כאלה :)

נמממ נמממ

חוץ מהקשר הנוכחי היה לי רק קשר רציני אחד, 4 שנים... במהלך הקשר סיפרתי לו על המשיכה שלי לנשים ועל הרצון שלי "לנסות" ולהבין את עניין המשיכה... מבחינתו זה היה בסדר שאני אנסה,לא הסכמתי אמרתי שמבחינתי להיות עם עוד מישי זה אותו דבר כמו שאני יהיה עם גבר וזה בגידה.... אז תכלס הוא קיבל את זה די בסדר... איך סיפרתי לו? ברמזים קטנים כאלה "תראה את זאת" וכאלה... אבל בסוף אמרתי את זה במפורש... ולגבי הנוכחי, אני חושבת שאין צורך להסביר נכון?
וכמו שאמרו פה לפני אני באמת חושבת שגברים סטרייטים מקבלים את זה שבת זוגתם היא בי יותר טוב משבנות סטרייטיות מקבלות את זה שבן זוגם הוא בי... וזה חבל...

Ben Dor

New member
אאאאאאאאאאאאאאאני

איך התמודדתם עם הבעייה הזאת?
בינתיים לא הייתה לי כל כך בעיה עם זה...היה לי חבר שנה וחצי שלא הפריע לו ועכשיו יש לי חבר כבר חודש ואני מרגישה שהקשר איתו הכי אמיתי שהיה לי והוא לא רוצה... האם הבנים כאן סיפרו לחברה על הנטייה?
ברגע שאני יהיה בן אני יספר לכם חח והבנות לחבר?
כה... באיזו צורה סיפרתם להם?
הוא שם לב איך אני מדברת על בנות איך אני מתלהבת מאיך שמישהי נראת... איך הוא/היא הגיב/ה?
לקח לו קצת זמן לעכל....אבל את זה לקח לו קצת זמן יחסית לשאר הדברים שהוא היה צריך לעכל...

למעלה