2 צדדים למג'נטה...?

magenta73

New member
טוב. אתה ומרסלו. כנסו.

שעון ביולוגי הוא הרבה יותר המצאה וחלק מנורמה. שלא נגיד שהוא סטריאוטיפ מסריח ומעצבן. באירופה מביאים רק ילד אחד. אין בעיה עם זה. וגם, רק בגיל 37-8 ככה. והילדים בריאים, יפים והכל בסדר. וזה מקובל. שיחות או פסילות בחורה על בסיס "שעון ביולוגי" בכלל לא יהיו שם. מחקרים חדשים הראו שהגיל המומלץ כרגע להביא ילד ראשון הוא 34. ולמה? כי האנשים כבר מספיק בוגרים ומבוססים, בכל המובנים, וכך גם יוכלו לגדל אותו בצורה אופטימלית. כן. אחרי גיל 35 יותר קשה להיכנס להריון. כן. יותר סיכוי לפגם. ועדיין. זה אפשרי. ויש היום טכנולוגיה מתקדמת וכן הלאה... פה, יש הרגשה של לחץ להתחתן ולהביא ילדים... מן הסתם גם בגלל המצב הבטחוני בארץ וכו' וכו' איך שהוא נתקענו עם הצורך הזה. בשר תותחים? זה רק אומר שזה מצרך לאומי. לכן המכונים להפריות פה הם מהטובים בעולם... עכשיו. לדעתי. יש גם בחורות רווקות בנות 30 פלוס שהן הרבה יותר חכמות ואינטלגנטיות אולי ממה שאתם חושבים. הן עשו בחירה. הן מודעות לסיכונים ולאופציות. והן לא לחוצות!!! וחוץ מזה... הן גם מספיק בוגרות להבין שלא כל אחד יתאים להיות ה"אבא של הילדים" שלהן, ויכול מאוד להיות שאתה לא תתאים להיות "אבא" אבל בהחלט תתאים לקשר זורם ומהנה. ותאמין לי שאם הן לבד, מבחירה, בגיל הזה הן כבר חישבו בראש אופציות אחרות לגידול ילדים, אם בכלל. אתה לאו דווקא בתמונה שם בשביל זה. וחוץ מזה, סליחה, אבל אתה בסופו של יום לא רוצה קשר רציני? אתה בסופו של יום לא תרצה ילדים? למה הופכים את זה לנחלת הכלל של נשים בלבד? וזהו. יש לי עוד הרבה מה לומר על זה. אבל אני צריכה להתכונן לדייט עם הבחור האנגלי... גגררר....

Old Girl

New member
נכון, באירופה נולדים ילדים

יפים, מהממים וחכמים כל כך שזה מפחיד.

bvb6

New member
גם בספרד

שלא לדבר על נשים מהממות מרחבי העולם :)

bioc1

New member
חח...את לא מכירה את הציטוט המפורסם?

של אלון חרזי...

bvb6

New member
לנשים יש מנגנון ביולגי מתוזמן

מה לעשות שלגברים ממש לא אכפת מתי נגמר ומתחיל החודש.. חוץ מזה שזה נשמע יותר משכנע שאת כותבת את זה בגוף שלישי :)) ואם את רוצה להיות חד-הורית זו באמת בחירה שלך ואת לא צריכה להתנצל ... אולי זה אפילו יותר משתלם

magenta73

New member
אני לא רוצה להיות אם חד הורית

לא ממש. זה קשה מאוד. מאוד. וזה ממש לא משתלם...

bvb6

New member
אז למה כתבת?

"ותאמין לי שאם הן לבד, מבחירה, בגיל הזה הן כבר חישבו בראש אופציות אחרות לגידול ילדים, אם בכלל. אתה לאו דווקא בתמונה שם בשביל זה."

magenta73

New member
כל מיני...

לא להביא ילד בכלל. אופציה. לגדל ילד עם ידיד טוב שהוא הומו. אופציה. לגדל ילד עם ידיד טוב שהוא לא הומו. אופציה. לגדל ילד בקומונה כל שהיא. וכאן יש הרבה אופציות... אופציה. וכו'...

bvb6

New member
א' זו לא אופציה למה שהצעת

כנראה ששכחת מה היה הרעיון ... למה שידיד טוב ( הומו או לא ) יסכים לגדל איתך ילד ... אפילו כלבים אי אפשר לחלוק עם מישהו ... אז ילדים ---> כל וחומר בקיצור : ד' - ידעתי

bvb6

New member
זה נראה לי טיפה-טיפה לא הוגן להגיד

שלא לגדל ילדים זו אחת האופציות של לגדל ילדים כנראה שאפשר לכתוב פה הכל ויום למחרת אם לא היתה לזה תגובה סימן שזה נכון

Old Girl

New member
צודקת, אפילו בזוג קשה

לגדל ילד - שלא לדבר על אישה לבד.

למעלה