2 פטלים

shirinm

New member
2 פטלים

1. בשיעור האלקטרוניקה מלד מתן הקטן איך פועל המפטל 2.כשעומדים לפני החלטה גורלית, כדאי לפטול פעמיים לפני שבוחרים באחת מן האפשרויות. 3.במהלך משחק המחבואים השכונתי, התחבא דביר במפטל הנטוש. 4.ראש הממשלה הנבחר הבטיח כי נושא הפטילה יהיה בראש סדר יומו. התשובה לדעתי היא 2 (ק.ל.ט) ובספר התשובה היא 1(ק.ל.ט) וזה לא מסתדר 1.מפטל המים החדש נחנך ברוב הדר במעמד יושב ראש המועצה המקומית. 2. הפוטלים שבו לביתם עייפים לאחר יום עבודה מפרך. 3. איציק הקטן אוהב להסתכל על המפטולת הגדולה. 4. שרה התפטלה לפני חודשיים, והשמחה במשפחה הייתה גדולה. פה אין לי מושג מה התשובה . נראה לי שזה או 1 או 2 אבל לפי הספר התשובה היא 3(כ.מ.ר) ושוב, לא מבינה למה.

Tulip~

New member
תשובה ל-2

נראה לי שהשורש המתאים כאן הוא ע.ב.ר והמשפט החריג הוא מס' 2.

אור 200

New member
לגבי הראשון---

נראה לי שאת צודקת.... הגיוני שזו טעות

shirinm

New member
סביר ביותר

האנגלית היה דיי גרוע בגלל הטקסטים המשעממים תחת האלה אבל כל השאר בסדר. והפטלים האלה, זאת באמת טעות? לנו אמרו שיש טעות רק בפרק 2 תרגיל 14 או משהו ונראה לי שיש שם לפחות 3 טעויות חוץ מזה..

אני גם חושב שהיו 3 טעויות פטל

או אפילו 4.. לא זוכר.. ובאמת האנגלית היה חושך.. למרות שהייתי בטוח שהלך לי סבבה.. אבל הפרק הכי קשה היה פרק 8.. המילולי.. הטקסטים בסוף הרגו אותי.. :/ מה הציון שלך? ומה אמרו לך שהסטייה בן זה למבחן האמיתי? (לי מדריך אחד אמר +- 20, מדריך אחר אמר +-40) חוץ מזה איפה את לומדת? ב"ש אולי?

shirinm

New member
הייתה לי מדריכה

לומדת בחיפה. והיא בחיים לא דיברה איתתנו על פערים, אולי כי אף אחד לא שאל. בכל מקרה קיבלתי 645=\ אני תקועה בציון הזה כבר 3 סימולציות עם טעויות מפגרות ולא מצליחה לשפר.

למעלה