2 עידכונים-

2 עידכונים-

1) במגזין של מעריב יש על השער את ג'ניפר וריצ'רד גיר מ- "הנרקוד?" במסגרת כתבה על הסרטים העיקריים שהולכים לצאת לקראת האוסקר. 2) לפי הרשימה הזאת, השיר הראשון מהאלבום החדש הולך לצאת ב-8 בנובמבר ולא ב-1, וזה מצויין כי חוץ מבריטני ואולי אולי U2 אין מצב שמישהו אחר יעקוף אותה!!!! בקיצור ג'ניפר בטוח הולכת להיות בטופ 3 ויש סיכוי טוב למקום 2 או 1!!!!!!! העניין הוא שהרשימה הזאת עדיין לא בטוחה, אני מתווכח איתם שם על זה בפורום אבל עדיין לא ממש הבנתי עד כמה העניין סגור....

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifוואוווו אני רואה...

כוכבים!!!חחח ליודעת למה ואנחנו בעמוד של הפורומים...=))

Lopezit

New member
שטויות../images/Emo70.gif

היא לא תוציא סינגל 8 ימים לפני אלבום ואם היו חדשות על סינגל היינו יודעים ותסרוק תעיתוןןןןןןן זה על כל השער??? אוף למה לא אמרת מוקדם הייתי קונה

חחח רק לפני כמה זמן חזרתי

מהביצפר, ואין לי מושג איך מפעילים את הסוקרק, קנינו אותו עם המחשב לפני שנתיים אבל עד עכשיו בכלל לא חיברנו אותו.... ואין לך מה לקנות את העיתון, מבחוץ זאת התמונה המוכרת שלה רוקדת עם ריצ'רד גיר, ומבפנים כתוב בדיוק משפט אחד על הסרט.

שכחתי לשאול-

למה זה לא הגיוני שהיא תוציא את הסינגל 8 ימים לפני יציאת האלבום עצמו????? האיש הזה שם אמר לי שרוב השירים שברשימה, התאריך הזאת נכון לגביהם ב- 100%!

Lopezit

New member
הוא יכול להמשיך להגיד

לא נראה לך שהייתי יודעת לפניו?? ואם היא תוציא תסינגל 8 ימים לפני האלבום זאת תהיה טעות ענקית ולא נראה לי שג'ניפר תעשה את זה! ואני רוצה לראות תעיתוןןןןןןן שים תתמונה לפחות והיא על כל השער??

Lopezit

New member
אמרתי לאמא שלי לקנות לי עכשיו חח

אני מקווה שהיא תמצא!!

Lopezit

New member
אבל שאלתי את חברה שלי והיא אמרה

לי שאין כלום טוב אבא שלי יביא לי היום בלילה ואני יראה

מוזר....

אולי היא לא הסתכלה במקום הנכון... אני דיברתי על "המגזין" (מה שהיה פעם מעריב היום). אולי היא הסתכלה על הדף הראשי....

NoWords

New member
כי

בד"א מוציאים סינגל לפחות איזה שבועיים וחצי או חודש מראש זה קידום לאלבום ובייחוד שג'ניפר עושה מן קאמבק - זו הצהרה של "i'm back"

וואי

הסתכלתי שוב על הכתבה ורק עכשיו ראיתי שכתוב גם על "חיים בלתי גמורים"! זה מה שכתוב- "בסוף דצמבר יגיעו בזה אחר זה התותחים הכבדים של העונה" ואז הם מפרטים על הסרטים (משהו כמו 3) ואז כתוב על חיים בלתי גמורים- "צפו לדיבורים על אוסקר סביב מסחטת הדמעות של הבמאי לסה הלסטרום. רוברט רדפורד מגלם בה חוואיח מזדקן ומריר, שיום אחד מופיעות בפתח ביתו אלמנת בנו שנהרג בתאונה ונכדתו שלא פגש מעולם. ג'ניפר לופז היא האלמנה, וזה מספיר למרר בבכי (זונים) הלוואי שהיא תזכה באוסקר ותוכיח לכל המפגרים האלה שהיא יודעת לשחק! על "הנרקוד?" כתוב: אז מי יהיו המרוויחים הגדולים של הסתיו? ומפרטים- ג'ניפר לופז תלמד את ריצ'רד גיר לרקוד ולאהוב מחדש את אשתו סוזן סרנדון.

Lopezit

New member
יאווווו אני לא יכולה לחכותתתתת

למה לא יוצא הטריילר של חיים לא גמורים?!

זה לא נכוןןן יש מלא אנשים שמוציאים

ככה סינגלים.. אבל אין מצב 8 ימים לפני הדיסק... זה צריך להיות שבוע אם כבר חחח

itay is back

New member
התאריך הזה זה יציאה למצעד הבריטי../images/Emo70.gif

לא למצעד האמריקאי, ובבריטניה המצע שונה מארה"ב כי שמה זה עובד על מכירות בלבד, ובארה"ב צריך להוציא הרבה זמן מראש כי זה מבוסס על השמעות ברדיו בלבד ולוקח זמן עד שמתחילים להתרגל לשיר וללהשמיע, דרך אגב, אם אתם רוצים מקום ראשון בבילוברד אז שהסינגל ישתחרר לרדיו אני ייתן לכם רשימה של התחנות רדיו הכי גדולות שקובעות איזה 90 אחוז מהמצעד ופשוט אנחנו ומעריצים מכל העולם נבקש את השיר מיליון פעם כל יום
כמובן שאנחנו יכולים רק לבקש באימל, אבל מי שחי בארה"ב יכול להתקשר כי ההשמעות בתחנות רדיו עובדות על 80 אחוז שיחות ו20 אחוז אימלים אז לפחות נמלא את ה20 אחוזים האלא

Lopezit

New member
אהההההההה אז תגידווווו

ומוזר שאנחנו לא שומעים כלום על הסינגל הראשון! לפחות שם של שירר

למעלה