2 סרטונים יפים !!

blacknight410

New member
וגם בזירה

ברחוב עד שאתה תרים לום ברזל אתה תקבל כבר איזה ראסיה דווקא ברחוב הכי קשה לפתור את הבעיה במילים ועוד עם הישראלים החמומים ובזירה אם תעשה תרגיל כזה...ותפספס?...כי זה די ארוך וניתן לצפייה בקיצור לדעתי זה תרגיל באמת מרהיב עם הרבה כוח אבל אני מטיל ספק ביעילות שלו

zappon

New member
פשששש

יפה מאד יש לך את זה בעניין. אני לא יודע איפה אתם חיים אבל אין ברחובות מוטות הרזל או קרשים או דברים כאלה ואם כן לא הסיכוי שזה יהיה לידך ושתצליח להרים את זה מספיק מהר(אם זה קטן וקל) לא גבוה. אגב כמה זה יעיל בזירה? כלומר מותר להכות שהיריב על הריצפה?(נראה לי שלא) כי אם כן לא ממולץ לעשות זאת בזירה, אבל זה יכול להביא לך קרדיט בפני שופטים עם היא תיכנס.

lironmarko

New member
יש לחימה ויש לחימה

כשלוחם מעז ומצליח לנצח ועוד בתרגילים גרנדייוזים הקהל מעריך את זה שהוא עושה את זה למענם והמתחרים מעריכים אותו כי הם לא יודעים נאמר בקרב הבא מאיפה הוא ישלוף תמכה הבאה כי בסה"כ זירת איגרוף תאילנדי היא לא מקום שמתמרנים ומבצעים כאלה טכניקות לירון

COGAN BENY

New member
מחשבה מצויינת: וזאת הסיבה שאגרוף תא

תאילנדי הוא ספורט ולא אומנות לחימה!

blacknight410

New member
אפילו שזה ספורט...

גם בספורט כמו אגרוף תילאנדי יש חוקים מסויימים ו-נצחון זה נצחון אולי הקהל באמת יותר יתלהב מתרגילים מרהיבים ויפים אבל אם זאת המטרה שלך בלחימה לעשות דברים מרהיבים אז סבבה לך אבל כמעט רוב האנשים שאני מכיר שלומדים אומנויות לחימה עברו את השלב של ההתלהבות די מהר וגם בזירה וגם באומנויות הם עושים את זה חלק בשביל לנצח וחלק בשביל לפתח את עצמם היופי והתרגילים המרהיבים הם רק נלווים לזה נ.ב. באמת בקרב אמיתי ברחוב אין לי מושג מאיפה אתה מביאים את זה אבל יש סיכוי קטן שתמצא איזה מוט ברזל כזה בדיוק בגודל שתוכל להרים ולהשתמש בו

COGAN BENY

New member
זה מה שמפריד בין אלופים למתאגרפים

אפורים. תחשוב אחורה מבחינה היסטורית על איגרוף קלאסי, זוכרים רק את "הכוכבים" וכדי להתאגרף כמו כוכב צריך שהקרב שלך יהיה מעניין. סטייל הוא דבר חשוב בספורטי הזירה, עד כדי כל שזה יגרום למתאגרף לנצח קרב בעיני השופטים. קרבות כאלה מדברים לאורך זמן, ואתה זוכר את המתאגרפים הללו ורוצה לראות אותם שוב! זירה זה לא רחוב! יש הבדל בין קרב יפה וקרב משעמם!

fusion boy

New member
לא אהבתי מי יודע את הסירטונים...

לא שזה לא קשה לביצוע אבל זה עניין של טעם אישי... בכול מקרה השכלתי מהאתר, לא ידעתי שמואי טאי הוא חלק מאומנות שלמה שמכילה גם קרקע... נשק ידעתי אבל לא על הקרקע...

למעלה