2 סרטונים יפים !!

RoyceGracie

New member
2 סרטונים יפים !!

2 סרטונים שלי. מהיום במכון.... (איגרוף תאילנדי)...

אתה מפספס את הפאדים בכוונה?

בשני הסרטונים אתה לא בועט בפאדים עצמם. זה מכוון?

RoyceGracie

New member
למה מפספס ??

בראשון אני פוגע מעולה, אבל הוא מזיז את הפדים מרוב הכח אז זה נראה. חוץ מזה הבעיטה שלי הייתה מכוונת לראש שלו סרטון הראשון והוא העמיד את הפדים נמוך מידי, אבל עדיין נתתי את הבעיטה למיקום הנכון אבל לא רציתי לפגוע בשביל לא להכאיב לו (אגם לרגל שלי). בסרטון השני לא פיספסתי בכלל.... פגעתי מעולה (לצוואר)

בראשון עברת עם כף הרגל את הפאד

ופגעת ביד שמחזיקה את הפאד. בשני עברת עם הרגל מעל הפאדים לפני שהוא התחיל להוריד אותם. המכות נראות חזקות מאוד, ודי מדוייקות, אני רק שואל אם כיוונת בדיוק למקום שפגעת (ואז אשמת האיש עם הפאד שהוא לא החזיק אותם מראש במיקום הנכון) או שכל פעם פיספסת ב5 ס"מ.

ושאלת המשך...../images/Emo26.gif

הבעיטה הזו אמורה להסתיים ככה? (בהתרסקות לרצפה?) זה נראה נורא לא נעים הנחיתות האלה... דמיינתי לעצמי אספלט או חצץ...

RoyceGracie

New member
אני לא יודע איך לנחות אחרת....

כדי שהבעיטה תהיה חזקה אני חייב להכניס המון כח מה שמונע ממני אפשרות לנחיתה אחר כך. חוץ מזה, אם היא נכנסת אז לא איכפט לי על מה אני נותח יותר מידי... ואם לא אז אני נותח רגיל. אם עוצרים אותי באוויר עם היד או משהו כזה אז זה בעיה. אבל נראה לי שזה שווה את זה, לא עושים אותה סתם, אלא רק ברגעים נכונים.

RoyceGracie

New member
אה !! בראשון אני רוצה לעבור עם הרגל

את הפד..... איגרוף תאילנדי זה ספורט שבועטים עם עצם. אני רוצה לבעוט בו עם עצם !

COGAN BENY

New member
כן אבל אלה לא בעיטות מויי תאי, עם כ

כל היופי שבהם. יש משהו דומה לזה במויי תאיי, שכולל לפני הבעיטה\ברך\מרפק, דריכה על ברך היריב לשם עליה באויר. אבל זה לא קיים בזירה כבר כחצי עשור. אבל כל הכבוד לוירטואוזיות, עלה והצלח!

בו'נה! קרעת לו את הצורה../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

אתה זה הבחור שעומד עם הכריות, כן?...

Boogieman

New member
אני חייב להגיד ש...

וואו אתה כזה גדול,שיווו איך שאתה מדהים,אתה כזה תותח שנשאר לי רק לקוות שלא תביא לי בעיטות עם פגיעות כ"כ מעולות,אתה המלך,כן כן זה מה שאתה ממממללללךךךך,אתה אביר ואיש רוח לאדי !. קוז היז עג'ולי גוד פלוווווו קוז היייז עג'ולי גוד פלוווווו...

Dragon Roar

New member
נחמד אבל עצה שלי...

נסה לא ליפול כי אם תיפול ברחוב לא נראה לי שתקום.. יצא לך אחלה אבל.

RoyceGracie

New member
הרחוב לא משנה לי.... אני לא חושב על

הרחוב בכלל.... מי הולך בכלל מכות ברחוב ?! ולמה לי לעשות תרגיל כזה ברחוב ?... ברחוב אני יפתור בעיות במילים, ואם נדרש אז בלום ברזל. לא בבעיטות ואגרופים. אני לומד בשביל הזירה ! לא בשביל דברים אחרים !

למעלה