2 מקרים אמיתיים....

חתולון*

New member
מצרף לשרשור את נורית של כינרת

מזל טוב לנורית, הבת של כינרת שאמא שלה הודיעה, ולנו אומרת שהיום, ממש היום, נורית בת חמש עשרה מאחל לך כל טוב, הצלחה וראש טוב ופורה וגם לאימך כנרת אחרת אדומה מזל טוב למשפחה, מאד חמימה. חתולון

חתולון תודה מתוק../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

מזל טוב לבת שלך והרבה תודה על השיר הנפלא. שהן יהיו מאושרות ושמחות הן נשמות טובות כי הן מזל אש מזל קשת תודה תודה מכינרת אחרת האדומה והצוהלת

היום יום הולדת לבת שלי נורית|נשיקה

לבת שלי נורית יש היום יום הולדת היא רוצה ליהיות כבר גדולה גדולה לפחות בת 18 והיא בת 15 . אני רוצה לשיר לה ליום ההולדת שיר שכתב זאב נחמה : הו ילדתי ארד אל הים אפליג רחוק אל העולם אביא לך שלל פרחים בכל מיני צבעים. ובד קשמיר אביא גם לך. הו ילדתי אחפור בחול. ואתכסה בהר הגדול. אביא לך שי בבה רק דקה עוד דקה את מוכרחה שאמשיך לשיר לך כי אני אוהב אותך. לילדתי המקסימה אשר אני אוהבת בכל ליבי אשלח מליון ואחת נשיקות המון המון מזל טוב ליום ההולדת שלך . מכינרת אחרת האדומה והצוהלת

חתולון*

New member
נורית "של כינרת" ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif

לנורית הבת החמודה של כינרת היום הוא יומך, מתוקה וזוהרת מאחל לך ברכות של הצלחה וכל טוב ושתהיי כל הזמן ליד מישהו אהוב התברכת בהורים מיוחדים במינם ואני מכאן מברכך, לא לחינם מזל טוב, כל טוב והצלחה בכל חתולון

ד ו ר י ן

New member
חחחחחחחחתולוןןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo24.gif

הרגת אותי מצחוק ....
יש בך מן ההרשליותתתתתת וזה בוודאותתתתתתתתתת < דורין שמחה שהיא לא ההרשלית היחידה >

חתולון*

New member
שלום לך דוריןןןןןןןןןן ../images/Emo24.gif

כדי להביא אותך לכאן..... אני חייב להתחפש להרשלי מאסטרופולי?????? עכשיו יש כבר שני הרשלי??? את ואני?? חחחחחחחחחחחח

סנדי32

New member
חחחחחחחחח אתה דפ´וקקקקק

יש לך מוח של חתולים חחחחחחחחחחחחחחחח כבר עדיף לה להזמין מונית יותר בטוח חחחחחחחחחחחח

חתולון*

New member
סנדי יקרה........./images/Emo141.gif

אני הנהג מונית... חינם והמוח של חתולים???? חחחחחחחחחח מצא חן בעיניי, האמונה שלך אבא טוב באר שבע

גילית.

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אופס סליחה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרסת אותי עם הסיפורים שלך, ואני לפעמים מתפלאת שבעלי יורד לאוטו, ולא זוכר איפה החנה אותו, חחחחחחחחחחחחחחחחח לי קרה פעם שלקחתי את הבן לבית הספר, ושחכתי לפנות שמאלה לכוון בית הספר והמשכתי יחד איתו לכוון העבודה, ובערך רמזור אחרי בית הספר הוא נזכר לומר לי"אמא אני פה , אני צריך להגיע לבית הספר" חחחחחחחחחחחחחחחחח ביי לבינתיים גילית

למעלה