2 מקרים אמיתיים....

חתולון*

New member
2 מקרים אמיתיים....

מוקדש לברדקיסטית...כי הבטחתי נא לא לצחוק אני איש החוק טוב... מותר לצחוק!!! ביום חמישי אחר הצהריים, אשתי הודיעה לי שהיא מסיעה לבסיס חיל האויר בחצרים את הבת, ואח"כ תהיה אצל האמא שלי, שעברה ניתוח וכו´... סיכמנו שניפגש אצל אימי, באתי לשם בסביבות 19.00 , הטלפון של אשתי היה על השולחן, והתקבלה שיחה מהבת, שאני יודע שהיא אמורה להיות בבסיס ח"א בחצרים. כיוון שאני עניתי לטלפון, היא אמרה: "בואו לאסוף אותי" אשתי הייתה במטבח, בדיוק הכינה לי קפה, ביקשתי שלא תכין כי אני נוסע להביא את הבת, "היא התקשרה כרגע, לפלאפון שלך" אמרתי לאשתי, ויצאתי לדרך .... הגעתי לבסיס חצרים, ואני מקבל שיחה מהבת שלי : "אבא, כמה זמן לוקח לך להגיע"? עניתי לה : "אני בשער, איפה את"? "איזה שער"? היא שואלת??? אני מלמדת שיעור פרטי, מי אמר לך לנסוע לבסיס, אני אצל חיה.....מלמדת מתמטיקה, למה נסעת לבסיס? (לא ידעתי שהיא כבר חזרה לפני שבאתי הבייתה). שלחתי את אשתי לאסוף אותה.... זה היה אירוע מס´ אחד, חושבים שנגמר???? חכו להמשך... ויהי לילה ויהיה בוקר יום שישי... בימי שישי אני הנהג.. כיוון שאימי אחרי ניתוח (כבר אמרתי), אז יש לנו 2 מכוניות בחנייה.. בימי שישי, אני מסיע לבית הספר את הבת הקטנה שהיום היא בת 15
מזל טוב רותם
.... ירדתי עם שקית הזבל, פתחתי עם השלט את הדלת של הרנו "קליאו" כדי שביתי תיכנס ותמתין לי באוטו, כי היה קר מאד... זרקתי את הזבל לפח השכונתי, נכנסתי ל"סוזוקי" של אמא שלי ונסעתי לבית הספר... ברמזור הראשון אני מקבל טלפון מהבת: "אבבבבבבבבא" "לאן אתה נוסע"??? זה היה מקרה שני תוך יומיים?? זה מצחיק מישהו??? אותי ... לא !!!!! להנאתכם/ן.... חחחחחחחחחחחחח חתולון

טאKילה

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לרותם..../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מתאים לך להיות אבא גנוב חחח..

חתולון*

New member
מסתבר..... טאקילה

שהילדים שלנו נולדו כמעט באותו יום מזל טוב שנית למיוריאל ותודה לך אמא גנובה חתולון

../images/Emo9.gif

המקרה השני הצחיק אותי אולי בגלל שזה קורה לי המון. ובכלל, כבר קרה לי שנכנסתי למכונית, ואמרתי (בלי להסתכל) לאיש שיושב לידי, (רבאק....מה יש לי להסתכל, מכירה אותו 22 שנה) נו למה אתה מחכה.....מן הסתם, הוא חיכה לאישתו, לא לי.

חתולון*

New member
ברדקיסטית....

חשבתי "לתומי" שזה קורה רק לי.... שמת לב שאנחנו כבר ב"תפוז" עם 10 מיליון הודעות/תמונות שרשורים??? אניגמטי יודע בכלל??? עוד שורת סטטיסטיקה שימו לב: כשאתם/ן כותבים הודעה בשורת הכתובת נרשמת מספרה הסידורי של ההודעה למשל, הודעה זו msgid=10078825 מעל 10 מליון הודעות סתם... שתדעו חתולון

נורית***

New member
../images/Emo65.gifרותם..../images/Emo49.gif

רותם מזל טוב... יש לך אבא גנוב ... הרבה מזל טוב ....ליום הולדתך ילדה גדולה...

חתולון*

New member
נורית../images/Emo24.gif

איך ידעת בדיוק היום להגיע ולברך???? תודה מכל הלב חתולון

חחחחחח טוב שהראש מחובר

אחרת , איזה סיפור היינו שומעים כאן חחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא חששתי לרגע ואולי בעצם

התאכזבתי, כי יכולה לדמיין איזה סיפורים נהדרים ומצחיקים היית יכול לספר אילו זה היה נכון חחחחחחחחחחחח הכל בהומור!!!!!!!!!

חתולון*

New member
יצאתי ונכנסתי

עשיתי "יציאה" מתוך המערכת וראיתי את הודעתך נכנסת לא רציתי לאכז אותך, ללא תשובה כי את יודעת שלי את חשובה הכל ברצינות???? אההההה??? טוב, טוב, בהומור.... ליל מנוחה חתולון

חתולון*

New member
יצאתי ונכנסתי

עשיתי "יציאה" מתוך המערכת וראיתי את הודעתך נכנסת לא רציתי לאכזב אותך, ללא תשובה כי את יודעת שלי את חשובה הכל ברצינות???? אההההה??? טוב, טוב, בהומור.... ליל מנוחה חתולון

חתולון*

New member
יצא פעמיים, אבל הם שונים "לאכזב"

לאכזב... תוקן לילה טוב סופית חתולון

חתולון מתוק זה קורה ../images/Emo6.gif

מזל טוב לילדה היא כבר גדולה . וגם לילדה שלי נורית יש יום הולדת מחר היא מחר בת 15 חחחחחחחחחחחחחח שיהיה להם מזל טובבבבבבבבבבבב הרבה אושר ואהבה כל הזמן רק לחייך ולצחוק להנות מהם כל הזמן עד 120 שנה מכינרת אחרת האדומה והצוהלת.

עוד על מזל קשת../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

מזל קשת שייך ליסוד האש ולקבוצת המזלות המשתנים. והוא אכן כזה: מלא אש, ולא מפסיק להשתנות לרגע. מזל קשת נשלט על ידי כוכב יופיטר, שאחראי על הצמיחה ועל התרחבות הגוף - והראש. הקשת אוהב להרחיב אופקים, על ידי לימודים - וכמה שיותר, או על ידי נסיעות וטיולים. ואכן, בתוך כל קשת יושב טיילן בינלאומי, שתמיד מוכן לקחת את התרמיל ולנדוד לדרום אמריקה. קשתים רבים אמנם מתברגנים עם השנים, אבל בכל אחד מהם נשאר אותו ניצוץ הרפתקני, שמוכן לעזוב הכל ופשוט לנסוע - והוא לא ממש משתנה עם השנים. האופי הקשתי מאוד דומה למזלות האש: חם, ישיר, אימפולסיבי מאוד – ובולט בחוסר הטקט שלו. לפעמים נדמה שהקשת פשוט עושה כל שגיאה אפשרית שקשורה לתקשורת, ומתעקש לומר את האמת בפנים. יש כאלה שאוהבים ומעריכים זאת ויש שכועסים, אבל אי אפשר לעמוד בפני הקסם הישיר הזה, וחייבים להגיב, לטוב ולרע... הקשת אלוף בלבדוק גבולות ביחסים. הוא בודק שוב ושוב את גבולות בן הזוג שלו, ותמיד ינסה לראות כמה רחוק הוא יכול ללכת. מילת המפתח של הקשת היא חופש. מערכות היחסים שלו נוטות להיות פתוחות יותר ממערכות אחרות: הוא פשוט חייב להרגיש את החופש הזה, כדי להתחייב מחדש. כמו במקרים אחרים, זהו הקשת - לטוב ולרע, ואם אתה רוצה להמשיך ולשהות במחיצת הקסם הזה – אתה חייב לקבל גם את החופש הזה...

למעלה