2 המלצות

• פותח הנושא tully
  • פורסם בתאריך

tully

New member
2 המלצות

אחת היא על חנות בשם אוי (evi) באלנבי 72 בתל אביב. יש שם ג'ינסים של קומו וגם חולצות במידה עד 5 שזה בערך 46 (עלי זה עלה ואני 47). חנות די נחמדה, מחירים סבירים ומטה- המוכרת התנצלה שזוג מכנסיים שממש רציתי עלה 119 ובהתחלהלא הבנתי על מה היא מדברת עד שקלטתי שהיא מתכוונת שזה יחסית יקר למה שיש אצלם. היושם כל מיני חולצות נחמדות כמו שאופנתי היום רק שאני מתחברת- מחשוף סירה , ציבעוני בוורוד, שחור, תכלת, פסים ונקודות. המלצה שנייה היא בגדר חצי המלצה כי אני לא קניתי שם עדיים אבל אמא שלי (מידה 48) מוצאת שם כל הזמן חולצות חדשות- החנות NX בפינה של רחוב הרצל והרשנזון ברחובות . מביאים לשם חולצות של "אמיל" (לא מכירה) עד מיד 50 לפחות- ככה אמא שלי אומרת. מחר אני הולכת לשם בעצמי ואז אני אדע יותר פרטים. חוץ מזה, קניתי לפני חודש מכנסיים בקרייזי אחרי שאמא סבתא ודודה המליצו עליהם. אנימידה 47 בעיקרון וקניתי 46. אחרי שעה לבישה המכנסיים התרחבו ברמה כזו שיכולתי להוריד אותם בקלות בלי לפתוח רוכסן (ואין לי בטן גדולה). כיבסתי כי אולי אחרי כביסה זה מתכווץ- ושום מתרחב. שלחתי מייל שלירות לקוחות, אמרו לי להביא את המכנסיים לחנות- הבאתי לחנות שבקניון רחובות. החזירו לי אותם אחרי שבוע עם הסבר שהם רק אלסטיים אבל לא מתרחבים. התקשרי שוב לשירות לקוחות והם אמרו שיבדקו שוב עם המעבדה במה מדובר ויחזרו אלי. נראה איך זה יתפתח. על המכנסיים אגב, מהקולקציה החדשה, שילמתי 220 ש"ח טבים וטקילין. אשמח מאוד אם זה יגמר טוב.

DREAM111

New member
תתחדשי לך

תודה על ההמלצות. מאחלת שיסתדר עם המכנס. תגידי המכנס הוא לא סטרץ

tully

New member
בסוף לא קניתי מכנס

המכנס של קרייזי הוא סטרץ, אבל משש טיפה, וזו לא הבעיה הוא פשוט נופל ממנ יגם בלי מאמץ, אני נושמת קצת עמוק והוא מגיע לירכיים.

tully

New member
אחרי כמעט חודש

של טלפונים ומדידות, היום סוף סוף קיבלתי זיכוי על המכנסיים.

למעלה