2 דברים

2 דברים

1. אם לא היו פותחים את הפורום הזה כנראה בכלל לא הייתי מגלה על קיומה של המפלגה שלכם. 2. נניח אלוהים יעזור, ואיכשהו תעברו את אחוז החסימה.. לא יהיה לכם בחיים מספיק מנדטים בשביל להגשים את מה שאתם רוצים... כזה שינוי דרסטי במדינה כנראה שאפילו קדימה לא תצליח לעשות עם ה40 מנדטים שלה.. למרות שאני תומך לגמריי במה שאתם אומרים, אני מאמין שזה בזבוז של קול, כי פשוט אין סיכוי לבצע את מה שאתם רוצים.. אגב משום מה אתם מזכירים לי את שינוי.. שגם אמרה שהכל טוב ויפה, קיבלה 17 מנדטים, אחרי זה לא הביאה שום תועלת, ועכשיו לא עוברת אחוז חסימה.

חכה

מערכת הבחירות הזאת לא הסתיימה. קרו כל כך הרבה דברים מפתיעים עד כה (פרס מנצח, קדימה מוקדמת, שרון מקבל שבץ, שינוי מתפרקת). מי יודע - אולי עוד כמה דברים מפתיעים יקרו. ומי יודע - אולי תפנית תזכה להנות מהם. לי יש תחושה טובה! זאת מערכת בחירות מרתקת!

שים לב למה שכתבת

"כזה שינוי דרסטי במדינה כנראה שאפילו קדימה לא תצליח לעשות עם ה 40 מנדטים שלה". איפה ראית שמישהו מאנשי קדימה מתיחס לענין צורת השלטון במדינה? אף מפלגה שנמצאת כיום בשלטון לא מעונינת לעשות שינוי במצב. לכולם נוח עם המצב הנוכחי שבו אפשר לחגוג גם בנושאי שחיתות, גם במינוי מקורבים לא ראויים ובעוד הרבה נושאים שגרמו לפני הרבה שנים להעיף ממשלה עם הסיסמא "מושחתים נמאסתם". מה שלא פחות גרוע הוא שנראה שלמרות שרוב העם חי בתחושה של גועל ממה שקורה א. רוב האזרחים השלימו עם המצב כי זה מה שיש. ב. כמו שאתה כתבת לא נראה לאף אחד שאפשר לשנות את המצב. מעטים מתיחסים לעובדה שאם נמשיך ככה נגיע למצב של מדינות נחשלות ומושחתות שהקהילה העולמית סולדת מהן ומנערת מהן את ידיה, דבר שעלול להביא אפילו הפסקת קיומה של מדינת ישראל. סוף סוף קם מישהו שמבין את חשיבות הענין, הכניס אותו למצע המפלגה ומתחייב שיהיה נושא חשוב גם לאחר הבחירות, ואני מקבל את הרושם שגם מהבחינה הבטחונית, הכלכלית והחברתית פוגע להשקפתו של הרוב בעם.

למעלה