2 דברים

Lagon

New member
2 דברים

1) תחליפו את השעות כך שזהות בדויה תהיה בשעה 20:20 המחוז יהיה ב19:30 וסוכנות הביון תיהיה ב18:40 כיוון שזהות בדויה היא הסדרה בין הטובות ודווקא בשעה הכי מוקדמת וסוכנות הביון הכי פחות נערצת לפחות ע"פ הסקרים. 2) תעיפו את כל השידורים החוזרים תביאו אותם עוד חצי שנה או משהו לא ישר אחרי ששידרתם את הסדרה זה משגע תשכל במיוחד זינה כבר איזה 3 פעמים ברצף היום ראיתי פרק בפעם השביעית כבר נמאס.

t a z2

New member
אל תנסה אפילו.....

לרדת על זינה!!!!!!!!!!!!!!!!! כי אף פעם לא נמעס

שניה, נשנה את כל לוח השידורים כי לך

לא נוח. ולגבי זינה, מגיעים שבוע הבא פרקים חדשים.

FREEZERO

New member
זינה בעעעעעעע זו הסידרה המפגרת בכול

בעולם לוחמת אחת נגד 100 אנשים ומזיינת להם את הפרצוף מה זה הדבר הדפוק אזה ויש עוד פרק אחד שהיא מפרקת להרקולס את הפרצוף נו בחיט מה זה הדבר הדפוק אזה היא גם יותר חזקה מאריס ושהוא אל LOL מה זה הדבר אזה היא גם ניצחה את גוליד (היה פרק אחד כזה) אני לא מבין איזה אנשים מפגרים יש פה שיכולים לדבר על הסידרה אזה אני לא סובל אותה על המגילות של זינה אני ראיתי את זה לפני שלוש שנים וזה עדין הסידרה הכי דפוקהההההההההההההההההההה....................... ~~~!!!~~~

slaiter

New member
../images/Emo31.gifאז זאת בעיה שלך

שאתה לא אוהב את הסדרה המעולה הזאת ורק שתדע שיש לה קהל מעריצים גדול מאוד ויש לזה סיבה מוצדקת מאוד. ואל תקרא לנו מפגרים!!!

כתלמד לדבר תחזור

בעצם עזוב לדבר, תלמד לנקד קודם כל. אתה יודע, סימני פיסוק, וכאלה? אה רגע, שניה, שכחתי.... IQ זה אופציונאלי. לא חשוב, בעיה שלך.

FREEZERO

New member
מה כן הגיוני בסדירה זינה בזה שהיה

סופרמן???. סידרה מגיעלה

למעלה