1x10 - היסטוריה - Histories ב 19:50

שכחתי לציין!..

אפשר להוכיח את זה על סמך (1) כל מה שהאוס יודע על ווילסון הוא כתוצאה שהוא די הכריח אותו לספר לו- בשאלות חקרניות ועוקצניות במיוחד (2) עובדה שהפרק שהאוס רצה לברר על עברו של ווילסון הוא העדיף לחפש בתיק האישי שלו, מאשר לשאול אותו בעצמו- כנראה מכיוון שידע שהוא לא יספר לו מעצמו..

Elizabell

New member
נכון, ו...

זה בהחלט היה פרק טוב, ובאמת ווילסון לקח חלק נכבד בפרק הזה, ניראה לי שהוא לא מוכן לקבל עזרה בעניין כי הוא לא התמודד עם זה עדיין. ומה הקטע עם פורמן? הוא התייחס אל המטופלת מתוך נימוס או מתוך רגש אמיתי? היה לו באמת איכפת או שזה היה מתוך רחמים? הוא אמר שהוא פול כדי להרגיש טוב עם עצמו בגלל שבהתחלה הוא רצה להעיף אותה? אני לא קולטת אותו... ואהבתי במיוחד את כל השיחות של האוס - ווילסון בפרק הזה. במיוחד הקטע שהאוס קרא את התיקים, של פורמן, ושל ווילסון. והקטעים המצחיקים, עם האוס וקאדי, כשהוא היה צריך ללכת לקליקניק, הוא התעתש, וגם אחר כך, עם המתמחות או משהן לא יהיו, עשה גם כאילו הוא הולך להתעתש אוי זה הרג אותי מצחוק. וגם הקטע עם הבחורה שידה נפגעה, זו שהמציאה סיפור חדש כל פעם לסיבה של הפציעה ביד, חחחחח זה הרג אותי מצחוק כשהוא נכנס בפעם השניה, ומרים את המקקל... אבל משום מה האוס לא היה מעורב כל כך הפרק הזה, לפחות לא רגשית. רק בסוף עם ווילסון, וגם לא ממש. ובכלל הפרק הזה עבר לי מאוד מהר, מוזר...

lola666

New member
אני חושבת שזה דווקא

מאשמה לדעתי פורמן התנהג בסוף הפרק בגלל שהוא חש אשם, הוא התנהג ממש מגעיל לחולה בהתחלה ורצה להעיף אותה ובמהלך הפרק הוא הבין שהוא טעה והחליט לחפר על מעשיו, הקטע שבסוף הוא מתחזה לבעלה זה לדעתי הוא עשה מרחמים, ואני אישית אהבתי את מה שהוא עשה זה גרם לי לחשוב טובות עליו. וזה בהחלט פרק נחמד גם אני אהבתי את השיחות של האוס ווילסון (לדעתי השיחות של האוס ווילסון זה גאונות בכלל) אבל בפרק הזה הם היו ממש עמוקות. והקטעים של האוס וקאדי היו מצוינים. אני חושבת שההרגשה שהאוס לא היה מעורב בפרק באה בגלל שזה לא היה פרק שעוסק כול כך בהאוס, הפרק עסק הרבה יותר בוילסון ובפורמן ואיך/למה הם הגיבו כמו שהם הגיבו לגבי החולה הזאת.

randomguy

New member
../images/Emo45.gif מעניין מה שכתבת!

לא חשבתי על זה שפורמן כנראה פעל מתוך רגשות אשם בסוף, אבל בכל מקרה זה היה מאוד יפה מצידו מה שהוא עשה למען ויקטוריה, בלי קשר למניע. ובאמת הפרק עסק יותר בפורמן וווילסון והתגובות שלהם לחולה מאשר בהאוס. ולגבי שיחות האוס-ווילסון - אז שבוע הבא הפרק "גמילה" אז מגיעות שיחות האוס-ווילסון ממש מעולות וחשובות!

randomguy

New member
כל הקטע עם הסטודנטיות היה מאוד

מצחיק, אבל חוץ מזה הפרק היה כמעט כולו דרמה ומעט מאוד קומדיה ובדיחות טובות, וזה חסרון גדול לדעתי.

lola666

New member
לא מוזר בכלל

מה וילסון כבר יגיד לו, יש לי אח אני לא יודע מה קרה איתו ולא שמעתי ממנו כבר שמונה שנים? זה מידע שקצת קשה להעלות בשיחה רגילה. וזה גם מידע קצת רגיש, להגיד דבר כזה להאוס בשיחה יום יומית יוביל לציניות ולעג מצידו. אבל מה שכן אהבתי את העובדה שהאוס לא אמר כלום לוילסון בסוף הפרק כשוילסון סיפר לו כנראה האוס יודע לסתום את הפה לפעמים.

randomguy

New member
אי אפשר לדעת אם האוס סתם את הפה

כי הפרק נגמר כשווילסון מספר להאוס על האח שלו, ואז המצלמה הולכת ומתרחקת מהם ואי אפשר כבר לדעת מה הם אומרים אחד לשני - אפשר לנחש שהם מדברים על האח של ווילסון. מה שהיא נחמד מצד האוס היה להגיד שזה שלווילסון יש עוד אח, זה כן רלוונטי (וכן מעניין אותו!), גם אם הוא לא מעורב בחיים של ווילסון.

randomguy

New member
מסכים עם מה שכתבת על פורמן...

זה בדיוק מה שגם אני חשבתי. לא בטוח שהבנתי מה כתבת בחלק השני של ההודעה.

פרק מרתק, מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

היה פרק פשוט נפלא...תענוג של 45 דקות
התוכן, הכל... הסוף היה כל כך מרגש.... באופן אישי אני ממש לא סובלת את פורמן...אבל בסוף הפרק הוא היה פשוט מלך
...איך שהוא התחשב והכל...
.... וכל זה שהוא חקר את ההסטוריה... בכלל, פרק מדהים
ולא הבנתי...למה פורמן ווילסון התעניינו בחולה
[פורמן הכוונה למה הוא חקר והכל..]
ראיתי את הכל, כולל הסוף עם ווילסון, אבל לא ממש הבנתי
ב-ו-ר-ה-
שבוע נפלא, לוויתן ורוד

randomguy

New member
ווילסון התעניין בחולה בגלל אח שלו

שגם הוא היה הומלס (לפחות בפעם האחרונה שווילסון פגש אותו). פורמן לא התעניין כי הוא חשב שהיא סתם מרמה כדי לקבל ארוחה חמה וקורת גג והיא לא באמת חולה, וכשגילו שהיא באמת חולה הוא הפך נחמד והתעניין בה, אולי מתוך רגשות אשם כלפיה.

Elizabell

New member
איך זה שאף אחד לא אמר מילה על

הקטע שבו האוס מלקק את האצבע שלו אחרי שהוא נגע בג'קא המתונף שלה? לקח לי כמה רגעים כדי לעכל את משהוא עשה... זה היה פשוט...נורא >< XD

randomguy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo5.gif זה מתאים להאוס לעשות

כזה דבר

למעלה