1x10 - היסטוריה - Histories ב 19:50

אהבתי../images/Emo47.gif../images/Emo60.gif

החולה של היום מאוד צימררה אותי
היא באמת נראיתה חולה, כל האדמומיות הזו, איפרו אותה טוב
בחלק שהיא צעקה בגלל האור שהיא התחילה לראות ושהיא התחילה לצעוק "מר פיורי" וכו' היא גרמה לי לצמרמורת, וגם בחלק שהכניסו אותה לאמבטיה מלאה קרח שם בכלל
היא שיחקה טוב
ות'שניה האחרונה פספסתי.. כאילו מה שהיה לפני הקטע עם האוס והשני, היא מתה בסוף
חיה
פספסתי
החולה שלא זוכרת והתחילה להמציא כל מיני דברים הצחיקה אותי
אהבתי שהאוס בא לה עם תמונה של גלגל ענק והיא התחילה להמציא לו סיפור
פרק יפה
רוצים תמונות מהפרק
צילמתי
[TV במחשב]

shahar615

New member
לכלבת אין תרופה

אפשר למנוע אותה כמו שעשו לפורמן, אבל כשהזמן נגמר והמחלה מתפרצת אז מאוחר מדי והיא תמות בסופו של דבר.

../images/Emo2.gifשלא נדע../images/Emo57.gif../images/Emo60.gif

ניתנים לזה חיסונים בארץ לכל בנאדם או שרק כשכלב נושך

shahar615

New member
אני קיבלתי

4 חיסונים כואבים במיוחד. היה חשד שלכלב של חברים שלי הייתה כלבת אז חיסנו כל מי שהיה איתו במגע. (דמט זאת הפעם השניה שאני כותבת את זה אינטרנט דפוק! גם כתבתי הערות על הפרק!)

randomguy

New member
../images/Emo2.gif מסכנה! קיבלת את החיסונים האלו

בבטן? שמעתי שהיום כבר לא נותנים בבטן (נדמה לי
). ונחכה להערות שלך...אם המחשב שלך לא יפשל

shahar615

New member
האמת שהיום זה בזרוע

ואני אשלח אותם מחר. נאבדה לי המוזה...

randomguy

New member
אני חושב שבכוונה עשו שהיא תראה

כל כך נורא (בעיקר בהתחלה אבל לא רק) כדי שיהיה מהפך מדהים בסוף כשמגלים שהיא היתה אישה רגילה והחיים שלה נהרסו לחלוטין בגלל תאונה. פספסת את הסוף?????? אוי!!! זה סוף כל כך דרמתי!!! מה היה הדבר האחרון שראית? ואת צודקת שהקטע עם שתי הסטודנטיות והחולה השכחנית היה קורע!

randomguy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזו תמונה מצחיקה!

מגניב שאת עושה לנו תמונות...תודה רוית..נחמד מצידך!

sacrament

New member
עוד פרק שמבלבל אותי

לגבי הדמות של פורמן אז אוקיי, אנשים הם מורכבים וכל אדם הוא עולם ומלואו אבל גם לכל דבר יש סיבה. ולא מובנת לי חוסר העקביות הזו בדמות שלא מוסברת בשום דרך.

sacrament

New member
אני לא רוצה לעשות ספוילר

אם לא ראית את עונה 2 בכל אופן, הדמות של פורמן הופכת להיות מגעילה באופן קיצוני, ברמה של לזרוק כסאות על הטלוויזיה

אהה אוקיי../images/Emo60.gif

אף פעם לא אהבתי את פורמן
כאילו, יש ת'פרקים שהוא נראה נחמד ובסדר אבל לרוב אני לא מתה עליו.

randomguy

New member
פורמן אף פעם לא היה נחמד אבל הוא

בדרך כלל מתנהג יפה ומנומס אל אנשים. אבל כמו האוס, לא אכפת לו ממש מהחולים, והנה ציטוט מפרק 1X08 (שבו רואים במובהק את הדימיון בינו לבין האוס): Foreman: His CAT scan was clean. There's no sign of infection, and it’s not diabetes. House: And you don’t care about him. Foreman: That’s what you wanna hear. Not in the slightest House: Me neither. Means we’ll be objective האוס שואל את פורמן אם אכפת לו מהחולה ולכן הוא רוצה לטפל בו, ופורמן עונה: "אפילו לא טיפה"...לא אכפת לו בכלל! לגבי מה שעבר על פורמן בסוף עונה 2, ראיתי רק פעם אחת את הפרקים האלה, אז אין לי עדיין דעה מגובשת על זה.

דנברית

New member
פרק טוב...

גם בגלל התפקיד המרכזי יחסית של ווילסון תכל'ס בזכותו בכלל טיפלו בה, ופורמן עבר במהלך הפרק מהרצון להעיף אותה מביה"ח - לחיפושים אחריה, ובסוף כמובן השיחה שלו איתה, ש'מר פיורי' סלח לה... חוצמיזה,
מה דעתכם: זה לא קצת מוזר שווילסון לא סיפר להאוס אף פעם על אחיו ההומלס?! אם נחזור לניתוח שלו מהשרשור הקודם, אני מסכימה עם רן שהוא רק נותן - ולא מוכן לקבל עזרה, או תמיכה כלשהי גם מהחבר הכי טוב שלו...

אממ טוב אפשר להבין אותו...

אם כל התשבוחות שאפשר להרעיף על האוס (ואפשר הרבה) חברות טובה היא לא אחת מתכונותיו הבולטות (כמו שווילסון הדגיש הפרק, פעמיים). בכל מקרה אם האוס הוא החבר הכי טוב שלו אז די ברור למה הוא לא שש לספר לו על זה.. האוס היה עונה לו משהו בסגנון: "אני מקווה שהוא מאוד מאוד חולה.. אחרת למה חלקת איתי את האינפורמציה המיותרת הזאת"?? בכל מקרה.. ברור שזאת לא תיהיה תגובה אפטית.. אז למה שהוא יספר לו ככה סתם??

למעלה