1x10 - היסטוריה - Histories ב 19:50

randomguy

New member
1x10 - היסטוריה - Histories ב 19:50

היום הפרק מתחיל ב 19:50, בדרך כלל זה ב 19:52 בזמן האחרון, אז שימו לב שזה טיפה יותר מוקדם מהרגיל. שידור נוסף ב 00:36.
תקציר רשמי: היסטוריה: הומלסית הסובלת מהתקפים מעוררת את חשדו של ד"ר פורמן, בעוד ד"ר ווילסון מגלה בה עניין לא מובן. האוס מבין שרק באמצעות חשיפת זהותה המסתורית וההיסטוריה הרפואית שלה יוכל להציל את חייה. נא לשרשר הודעות שקשורות לפרק הזה להודעה הזאת
לדעתי זה פרק נחמד...בעיקר הסוף מאוד מרגש. ציטוטים בהאתר הזה: http://www.drgreghouse.com/episode10.php House: Hey, [Foreman] knows more homeless people then any of us. Go check out the 'hood, dog. House: I hate to cite a cliché, but... Dad on the streets? Foreman: Dad's with Mom. House: They're both on the streets? Wilson: I forgot - I need a reason to give a crap? House: You're giving two craps. Wilson: The metric system always confuses me. Wilson: You know, in some cultures, it’s considered almost rude for one friend to spy on another. Of course, in Swedish, the word friend can also be translated as "limping twerp." Wilson: Did your pager really go off or are you ditching the conversation? House: Why can't both be true? House: Okay, you two – grab some scalpels and settle this like doctors. Student: You're reading a comic book. House: And you're calling attention to your bosom by wearing a low-cut top. (Looks up) Oh, I'm sorry, I thought we were having a state the obvious contest. I'm competitive by nature.

Elizabell

New member
והינה הScreencaps של הפרק:

משרוצה: http://www.hughlaurie.net/histories/index.php|סלינק

Word Up

New member
פרק מצויין D:

ראיתי אותו אתמול שוב,פרק טוב עם סוף מרגש.

randomguy

New member
סוף של פרק הכי מרגש אי-פעם...

נדמה לי ממה שזכור לי...מה דעתכם?

randomguy

New member
אני מתכוון כמובן לקטע של החולה עם

פורמן, לא לקטע של ווילסון.

randomguy

New member
אפילו בפעם השנייה שראיתי את הפרק

הקטע של פורמן בסוף גרם לי ממש צמרמורת והתרגשות (בפעם ה3 כבר לא ממש)..וגם לפני זה כשפורמן וווילסון מגלים את ההיסטוריה של ויקטוריה (החולה)..זה קטע חזק.

Word Up

New member
הכי מרגש שאני ראיתי.ויחסית לרוב פה,

לא ראיתי הרבה
הקטע של הסטודנטיות היה מצחיק לאללה
והאמא שהייתה בקלינק נשמעת פולנייה משהו

randomguy

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif ד.א. אהבתי איך שקמרון נראתה

ב 2X11 עם החולצה הלבנה
והקטע הנ"ל בהחלט שווה "חרישה"

lightanddark

New member
אחד הפרקים המעפנים

שעה אני צועקת לטלוויזיה "כלבת זה כלבת אלוהים ישמור אותכם!" והם לא מקשיבים!
הם קוראים לעצמם "רופאים" איזה גרועים הם וגם הם מה זה ייפו את זה היא יצאה בזול מהמחלה.

randomguy

New member
בפרק הזה התעלומה לא היתה המחלה

את צודקת שהאבחנה היתה קלה, אבל התעלומה בפרק הזה היתה פחות המחלה והרבה יותר ההיסטוריה של האישה (ובמידה פחותה יותר ההיסטוריה של ווילסון, שבגללו היה אכפת לו ממנה מהתחלה) (לכן קוראים לפרק באנגלית "היסטוריות" ברבים) זאת היתה תעלומה לגלות את ההיסטוריה הרפואית של האישה הזאת קודם כל, ודבר שני, הרבה יותר מעניין, לגלות את ההיסטוריה האישית שלה - וזה פשוט מצממר כשמגלים את זה - בגלל זה לפרק הזה יש את הסוף אולי הכי מרגש אי פעם - ודווקא זה שפורמן שנא אותה בהתחלה ובסוף הוא עשה את הדבר הכי הכי חשוב בשבילה - היה עוד יותר מרגש. זה היה סיפור עצוב הסיפור של האישה הזאת. ד.א. מה שלומך? מזמן לא ביקרת אותנו! שמחים שבאת!

lightanddark

New member
כן זה דווקא גרם

לי קצת לחבב את פורמן מה שהוא עשה בסוף (אבל רק קצת אחרי זה חזרתי לעצמי) אבל אותי יותר מעניין הקטע של המחלות הסיפורים האישיים יש בכל סדרת בית חולים והסידרה הזאת מתמקדת לרוב במחלה עצמה וזה דיי דבילי מצידם לא לעלות על זה שזה כלבת (זה כמו פרק שהיה לא מזמן באי.אר רק שם עם דלקת קום המוח) אם הם רצו למתוח את זה הם יכלו לעשות את זה טיפה יותר קשה. לפחות הם חסכו מאיתנו את התסמינים שהיא הייתה צריכה לעבור באמת בסוף (היא מתה דיי בשקט). ואני לא כותבת פה הרבה כי אני מחכה שהעונה השלישית תתחיל בערוץ 3 (שזה יקח זמן אני יודעת) בנתיים אני מגיבה רק לפרקים שאני רואה בפעם הראשונה.

randomguy

New member
אני חושב שלפורמן זה הפרק הכי טוב

אולי...בעיקר בגלל הסוף...וגם בגלל המהפך 180 מעלות שחל בו - הוא ממש שנא את החולה ובסוף הוא עשה את הדבר שהיא הכי חשוב לה בחיים - לקבל את הסליחה של בעלה!

randomguy

New member
באיזה שלב של הפרק נחשת שזה כלבת?

ותעשירי את הידע הכללי שלנו, מה התסמינים המאוחרים של כלבת?

lightanddark

New member
תאמת כשהראו את העטלפים זה

דיי הדליק נורה אדומה ואז כל הקטע עם המים והאור (שהם קישרו לדלקת קרום המוח) אז זה כבר היה ברור ואם חושבים על זה זאת הייתה אשמת פורמן הוא ידע על העטלפים ולא קישר. והתסמינים המאוחרים ממש לא נעימים זה דיי או שיגעון וריר מהפה או פסיביות . (אני ראיתי סרט על בן אדם שבואו נגיד לא היה בקטע של הפסיביות וזה ממש לא נעים)

randomguy

New member
אבל עטלפים הם נשאים של המון מחלות

ובכל זאת את צודקת שפורמן היה צריך לחשוב שהיא נדבקה מהעטלפים, והם באמת פיספסו את התסמינים הראשונים של כלבת...זה אירוני שדווקא בפרק שפורמן כזה נחמד, אז לפי מה שאת אומרת אנחנו מגלים שהוא פישל כאן בגדול! ובנושאים הרפואיים, מה היה הקטע אם הבחורה החולה שהזיכרון שלה נפגם...היא סבלה מחוסר תזונה נכון? אז למה היה לה אף אדום? נראה לי שלא כל כך הבנתי את הקטע הזה

randomguy

New member
לא הבנתי משהו...מישהו יכול לעזור?

(השאלה בהודעה למעלה...בקשר לבחורה עם הבעיות בזיכרון)

למעלה