1x04.

זה לא באמת סוף,

זה יותר כמו "גמרתי אותך", "אתה מחוסל" או משהו כזה. התרגום סתם גרוע. בכלל, היום שמתי לב למלא טעויות תרגום, משפטים שלמים שלא תורגמו, מטאפורות שדמות השתמשה בהם ולא תירגמו, וכל מיני דברים שתורגמו אבל לא נכון - פשוט נורא

Sweet Misery

New member
../images/Emo45.gif

בפרק של שבוע שעבר, דאנקן אמר משהו בסגנון "Six guys, bleachers", והמטומטמים תרגמו את זה "שישה בחורים, רווקים".

Charmed Gal

New member
פרק טוב.../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

מאוהבת אהבתי את כל הפלאשבקים לעבר בפרק הזה. בכלל, זה משהו מאד ייחודי לסידרה ותורם רבות לדעתי. למרות שלילי כבר לא חיה, היא ממש דמות ראשית בסידרה. זה מעניין. האמא באמת נראית לי חשודה והאבא פחות. אבל מי יודע, אולי זה בכוונה? לבלבל אותנו? שנחשוב בדיוק מה שאנחנו חושבים עכשיו, הוא בוכה, היא מרשעת... אבל זה יכול להיות טריק. תחשבו על זה. הקטע עם הגיימרים היה חביב, אבל לא מרתק מידי. שבוע שעבר העלילה הצדדית הייתה יותר מצחיקה עם האבא-אישה.
מצחיקות אותי התחפושות של ורוניקה בטירוף.
וטרוי מעצבן, לדעתי גם הוא לא כזה נשמה טובה. בטח יהיה איתו עוד משהו.

מדהימה69

New member
יש משהו בדברייך....

לדעתי יש מצב שאבא של ורוניקה בוכה מאשמה,או שהאבא רמח את לילי בגלל האמא או שהאמא יודעת שהאבא רצח=סתם כל מיני דברים שעלו לי בראש אחרי מיליון פעם שראיתי את הפרק....

SpinZ

New member
Ownage, Gamegirl

פרק מצוין! כל כך יופי, לא אהבתי את הקטע עם התלבושות זה קצת כמו דמות בדויה, אבל עדיין מדי הבית ספר, גררררררררררררררר, בסה"כ פרק מצוין, גם אני שמתי לב לאפקטי האור, אבל אי אפשר לדעת עם הסדרה הזאת, יכול להיות שהיא רק שנאתה אותה וזהו, ולא רצחה אותה או משהו לא יודע...

פרק מעולהההה אין עליו !!!

וזה באמת מזכיר את זהות בדויה חח עם כל המכשירים והתחפושות אגב תחפושות למה אתם אנשי הפורום מתחפשים?

אתם יודעים ש...

נוכל המחשבים שיחק בכמה סרטים שראיתי: חיקוי עלוב ל"לכודים" של סטלונה סרט על דבורים קטלניות סדרה לילדים על סיפורים מהאגדות - כשהיה קטן

lola666

New member
נכון גם אני שמתי לב

ראיתי אותו כבר באיזה סדרה ואיזה סרט בהולמרק

תתש

New member
נחמד לראות את הצד הרגיש של לוגן

אחרי שהוא מוצג אותו כסתם אידיוט. צריכים להיות יותר סצינות של ורוניקה ולוגן כי בטח לפני שלילי נרצחה הם היו חברים אבל יותר מהחברה של החברה או מהחבר של החבר שלי כי דנקן ולילי היו אח ואחות והם דיברו אחד עם השני וכ'ו אז אולי לורוניקה היה את אותו הדבר עם לוגן. בכלל אני חושב שיהיה יותר מעניין לראות את ורוניקה ולוגן ביחד מדנקן או טרוי כי חוץ מהעובדה שהוא החרים אותה וכ'ו גם מבחינת שתיהם זה יהיה יותר מעיינן בגלל שורוניקה תצא עם חבר של חברתה המתה והחבר הכי טוב של האקס שלה ולהפך.

פרפר17

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo90.gifפרק מהמם

ורויקה ממש מהממת והפלאשפקים היו ממש חמודים והסירטון בסוף היה מרגש

DesertRose7

New member
אחד הפרקים הטובים, אם לא הכי טוב

ואני יודעת שהיו רק 4
וכנראה שמה שעשה את הפרק היו כל הפלאשבקים ל"נשף" שהיה עם לילי. היא באמת חתיכת טיפוס (וגם די מפחידה רוב הזמן). מפרק לפרק אני יותר משתכנעת שזאת האמא - כל כך מפריעה לה הפאדיחות שלילי גורמת לה והיא כל כך מנסה לשנות אותה שכבר אי אפשר לדעת עד לאן היא תגיע עם זה. אבל דבר אחד שלא מתסדר לי זה שאם האמא היא הרוצחת, אז מה הקשר של אמא של ורוניקה לאבא של דנקן לפחות באותו לילה?! דנקן נהיה חמוד יותר מפרק לפרק, אולי זה בגלל הפלאשבקים שרואים מה שהוא היה בעבר ולא מה שהוא עכשיו תחת השפעת הכדורים נגד דכאון (מסכן) ולוגן הפתיע כנראה את כולנו והראה צד יותר.. רגיש (?!) כנ"ל לגבי האבא שבכה - היה מרגש! ומה לעזאזל היא חשבה לעצמה להיכנס ככה לים עם התסרוקת הזאת?! לפחות שתעשה את זה אחרי הנשף
שכחתי משהו?? אה אולי את זה שאני חדשה

DesertRose7

New member
ידעתי ששכחתי להגיד משהו..

לא משמ הרבה.. אבל שיהיה.. החקירה השבועית לא הייתה משהו בכלל.. רק התוצאה שלה הייתה חמודה+ אבל שתהיה בריאה הורוניקה הזאת.. היא יודעת לעבוד על אנשים בעיניים ועוד עם תלבושות/תחפושות מעולות
אולי אני אמצא בסדרה הזאת משהו לפורים..

DesertRose7

New member
ברוכה הבאה לעצמי כנראה?!

בכל מקרה.. אני שחר .. אני בת 16.. אממ.. צריך עוד משהו?

Miss Kitty

New member
שחר!../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה!
באמת מה היא חשבה לעצמה להיכנס ככה למים? נכון, היא אף פעם לא עשתה את זה, והיא הרגישה שהיא צריכה לעשות את זה, ספק בשביל עצמה, ספק בשביל לילי, אבל למה לפני הנשף? לא חבל על ההשקעה של השיער, האיפור?..
לפחות הייתה עושה את זה אחרי הנשף

DesertRose7

New member
את מוכרת לי מאיפשהו..

את מנהלת איזשהו פורום?? אני בטוחה שראיתי את הכינוי שלך לפני..

למעלה