הפרק
היה טוב
ורוניקה היתה סקסית בטירוף, אבל בט-י-ר-ו-ף עם תחפושת הסטייל מדי בית ספר הזאת. גרררר... שמחתי שולאס הצליח להשיג את הבחורה
הם חמודים יחד היום גם ראינו צד רגיש יותר בלוגן - בדר"כ הוא מוצג כמופרע ואידיוט, היום היה ממש מרגש איך שהוא ישב והכין את הסרט על לילי, ואהבתי את מה שהוא שם בסוף, לילי היתה שמחה - היא היתה מרגישה שזו באמת היא
ראינו גם צד רגיש באבא שלה, שבכה בסוף הסרט. בכלל, יש לי הרגשה שלא אבא שלה רצח אותה, אלא אמא שלה. האמא הזאת ממש לא התנהגה כאילו היא אוהבת כ"כ את הבת שלה, או אפילו מחבבת אותה - היא ניסתה להפוך את הבת שלה למשהו שהיא לא, גם כשהיא הייתה בחיים, וגם עכשיו אחרי המוות (ע"י קטעי וידאו שכ"כ ל-א משקפים את לילי האמיתית). דנקן היה חמוד שהוא ניחם את האבא. בכלל אני מחבבת את דנקן יותר ויותר
וויביל - למה הוא בכה בסרט על לילי? הוא בחור רגיש מתחת לתדמית הקשוחה, זה ברור, אבל מאיך שהוא בכה והתרגש מהסרט זה נראה כאילו הוא הכיר את לילי ומתגעגע אליה, ולפי מה שראינו עד עכשיו בסידרה לא היה שום הזכר לאיזה שהם קשרים ביניהם, מי יודע אם הם בכלל הכירו אחד את השני... טרוי די מעצבן - ושניייה - הוא באמת הזמין חדר לבית מלון לאותו ערב?
לא הייתי מאמינה עליו!