1x04.

Charmed Gal

New member
1x04.../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

שרשרו את תגובותיכם על הפרק לכאן.
סליחה על פתיחת השירשור המאוחר, עכשיו כבר אין טעם לתקצירים וזה.
אני, לצערי, אצפה בפרק בשידור החוזר ב-12 או בשבת.

Miss Kitty

New member
פרק ממש יפה..

ממש מרגש.. הקלטת הסופית שלוגן הקרין בהצגה של המזרקה על שם לילי הייתה ממש מרגשת.. והיה נורא עצוב כשמר קיין התחיל לבכות.. גם מתי שוויביל בכה אחרי השידור של הקלטת.. למרות שקראתי ספוילרים, אז ידעתי למה הוא בכה.
ארממ.. מה עוד... לא ממש השתגעתי על הרעיון של החקירה הפעם.. 'עקיצה' של שני חולי מחשב לא היה מרתק במיוחד
אבל כל מה שראינו על לילי, דאנקן, לוגן וורוניקה בנשף שהם הלכו אליו היה מאוד טוב.. אני אוהבת את כל הזכרונות האלה עם לילי.

Sweet Misery

New member
פרק מעולה.

באמת מקסים. אהבתי את הפלאשבקים, את שיתוף הפעולה בין ורוניקה ללוגן, את קית' וטרוי
. ולילי נראית... סוג של טיפוס. בחורה מהנה. הרצח שלה מתחיל להיראות לי יותר ויותר כמו "החיסול המכוון" במשפחת קנדי לפני כמה עשרות שנים, כשהכניסו את הבת שלהם לקומה עקב ניתוח ניסיוני שנעשה עליה כדי שתפסיק לעשות בושות למשפחה. נהניתי יותר מהמסביב מאשר מהעלילה עם מאפיית הסיליקון. כבר מחכה לחצות.

צלוזן

New member
היה גדול!!! (כרגיל...)

הרבה פחות דיבורים, הרבה מאוד קטעים של חזרה אחורה בזמן והרבה יותר צילומים.., והפתעה: אני חשבתי שיווצר קונפליקט בין החבר של ורוניקה לידיד השחור שלה... הוא ירצה "לשדרג" את עצמו מידיד לחבר אבל מי שמתנשק עם ורוניקה על המרפסת יפריע לו. דווקא חמודה החברה של הידיד השחור. *יוו איך שכחתי את השמות של כולם!!!* אהבתי נורא את הקטע כשהיא פרצה לחדר של ...אווףף שני ה"חנונים" האלו... אמממ.. טוב זהו!

ממש לא נראה לי שולאס

ירצה להיות יותר מידיד של ורוניקה, לא נראה לי שהוא מחבב אותה בדרך הזו...

הפרק

היה טוב
ורוניקה היתה סקסית בטירוף, אבל בט-י-ר-ו-ף עם תחפושת הסטייל מדי בית ספר הזאת. גרררר... שמחתי שולאס הצליח להשיג את הבחורה
הם חמודים יחד היום גם ראינו צד רגיש יותר בלוגן - בדר"כ הוא מוצג כמופרע ואידיוט, היום היה ממש מרגש איך שהוא ישב והכין את הסרט על לילי, ואהבתי את מה שהוא שם בסוף, לילי היתה שמחה - היא היתה מרגישה שזו באמת היא
ראינו גם צד רגיש באבא שלה, שבכה בסוף הסרט. בכלל, יש לי הרגשה שלא אבא שלה רצח אותה, אלא אמא שלה. האמא הזאת ממש לא התנהגה כאילו היא אוהבת כ"כ את הבת שלה, או אפילו מחבבת אותה - היא ניסתה להפוך את הבת שלה למשהו שהיא לא, גם כשהיא הייתה בחיים, וגם עכשיו אחרי המוות (ע"י קטעי וידאו שכ"כ ל-א משקפים את לילי האמיתית). דנקן היה חמוד שהוא ניחם את האבא. בכלל אני מחבבת את דנקן יותר ויותר
וויביל - למה הוא בכה בסרט על לילי? הוא בחור רגיש מתחת לתדמית הקשוחה, זה ברור, אבל מאיך שהוא בכה והתרגש מהסרט זה נראה כאילו הוא הכיר את לילי ומתגעגע אליה, ולפי מה שראינו עד עכשיו בסידרה לא היה שום הזכר לאיזה שהם קשרים ביניהם, מי יודע אם הם בכלל הכירו אחד את השני... טרוי די מעצבן - ושניייה - הוא באמת הזמין חדר לבית מלון לאותו ערב?
לא הייתי מאמינה עליו!

עוד משהו:

שמתם לב שורוניקה לבשה לנשף את השמלה שלילי אמרה שתתאים לה? זה היה כ"כ מרגש
ואיך שאבא של לילי בכה בסוף הסירטון עליה. יאן, אין סיכוי - הוא לא רצח אותה. יכול להיות שהוא קשור למוות שלה, ושהוא פגע בה בטעות או משהו - לא נראה לי שהוא היה רוצח אותה. האמא שלה, לעומת זאת - עליה הייתי מאמינה הכל

ו|הדגש|עוד|סדגש| משהו - חשוב!

בסצינת הזיכרון האחרונה בפרק, הילדים חוזרים מהלילה בחוץ, הפריע לי משהו בעיניים. ועכשיו קלטתי מה זה - כל הילדים היו מוארים כאלה, לבנים, מלא אור מסביבם. ג'ק קיין וקית' היו פחות מוארים ולבנים, אבל האמא של לילי ודנקן היתה לא מוארת בכלל. תחשבו על זה - אני בטוחה שזה מסמל משהו! הילדים הם תמימים ולכן לבנים ומוארים, ג'ק וקית' פחות, כי בכל זאת הם כבר מבוגרים יותר - אבל האמא שלא מוארת בכלל, זה מראה שהיא רעה! זה רק עוד תימוכין לתיאוריה שהיא הרוצחת. בזה שצילמו את הסצינה ככה עם השימוש המסוים הזה באור, מנסים להעביר לנו לתת מודע מסר - שהאמא היא מ-מ-ש לא תמימה או טהורה. מצורפת תמונה
לילי מוארת, אמא שלה לא.

flowers girl

New member
../images/Emo46.gif המשך../images/Emo3.gif

יואו, נכון! לא שמתי לב בכלל! מגנייייב

Sweet Misery

New member
יכול להיות שזה בגלל זוית הצילום.

בכל מקרה, אני חושבת שכל הרמזים מתחילים לכוון אותנו לכיוון סלסט, אבל זה פשוט שקוף מדי. אז אני חושבת שאפשר רק לחכות (הרבה) ולראות.

GloomyAndWrath

New member
ממממממ!

אני אוהב את הכתיבה שלך
בכל מקרה ממממ לא שמתי לב לזה, זה נשמע דיי מעניין כל העניין הסימבולי...אהבתי =]

GloomyAndWrath

New member
גרררר!

ורוניקה נראית מדהים שם! X_X בא לי ;( ממממ כן, וואלס והבחורה ההיא נורא חמודים יחד והוא נראה ממש טיפוס אוהב כזה. אני מסכים, אבא שלה בכללי בפלאשבקים נראה הרבה יותר שלו ורגוע לעומת האמא הפסיכית שלה T_T דנקן היה פחות בולט הפעם =\ אבל הוא חמוד אז זה לא משנה
מממ הוא גם נראה הרבה יותר טוב...כלומר פחות מדוכא וכו'. וויבל חחחח איזה מצחיק הוא, אני אוהב את הדמות שלו, הוא נראה כזה קטנצ'יק שהוא בכה, כמו הילד שהוא באמת ולא הגבר הקשוח שהוא מנסה להראות. ובקשר לטרוי...כלום X:

DARTHME

New member
איזה פרק!

אהבתי במיוחד את ורוניקה בתור גיימרית, ובכלל את התעלומה של הפרק, וגם אהבתי את לילי בפרק הזה, אבל ממתי pwnage זה "סוף"?!?

Sweet Misery

New member
Pawnage

פירושו משכון. אני משערת שהכוונה היא לכך שהמשתמש שנוצח כאילו "מושכן". השני לקח את המשחק. שפה של גיימרים, לכו תבינו.

למעלה