1967...

elike

New member
כנראה קראת הודעה אחרת

אם אחרי כל שכתבתי את מרגישה מותקפת לא יודע מה לומר לך לא ניסיתי כלל ללמד אותך שיעור במקורות אלאלתת לך נקודת מבט שונה "אלוהים תמיד עזר והעניק מרחמיו.....,"את זה את כתבת. האנלוגיה לסדום היא בענין חיפוש הצדיקים ולא בענין השמדת סדום,הרי את כותבת על חברים ערבים המעונינים בשלום,ואני בטוח שכל אחד מאיתנו נפגש בכמותם ,ולכן ..למעננו ולמענם אסור להרים ידיים ד"א מה השתנה בעולם אחרי ה11 בספט" מה העולם נהיה טוב יותר? אלימות מביאה אלימות מביאה אלימות.

elike

New member
גלים

בנוסף לעיל כאחד שמתענין קצת בצד הרוחני והמיסטי לא ברור לי איך את מסוגלת למלא את ליבך בכ"כ הרבה שינאה?

גל ים..

New member
העולם הבין שרצח והרג יש בכל מקום...

לא רק בישראל...פתאום אמריקה הבינה שפיגועים זה לא רק בתל אביב...פיגועים זה לא רק בירושלים ..פיגועים זה גם בליבה ..ורק בכח אפשר למגר כח..עובדה שהם הלכו להתקיף בכל מקום בו נמצא או חשבו שנמצא בן לאדן..עובדה שהם רוצים לצאת למלחמה נגד סאדם כי יודעים שחבל על הדיבורים איתו...למה בוש לא מוכן לתת צ´אנסים יותר לסאדם כי ההיסטוריה הוכיחה שחבל על הדיבורים איתו...על זה אני דיברתי שרבין נתן והעניק וממשלות לפניו נתנו והעניקו צ´אנסים לערפאת ומה יצא??? המסקנה העצובה שאין עם מי לדבר ולמי לתת צ´אנסים...לכן באיזה שהוא מקום כאב לי שהוא שהיה החבר הכי טוב של קלינטון...שהוא שהיה לו את הקלף הכי חזק עוד מתקופת בגין ושמיר פספס ובגדול...הוא יכול היה להביא לנו שלווה שגשוג ובטחון..אם רק היה שוקל את מעשיו אחרת...הוא עשה שגיאות ודרכו היתה לא נכונה והוא היה חלש מול פרס וביילין ...ולכן הוא לא לקח מנהיגות כפי שציפו ממנו ועל כך כעסתי...ציפיתי ממנו ליותר ברגעים הקריטיים ...והרי לא בחרתי בפרס או בביילין...בחרתי בו ...למה הוא נאלץ לקבל תכתיבים שלהם..כשהוא ידע והכיר את ערפאת ופשעיו.. למה הוא לא ידע לקחת מנהיגות ולהגיד ערפאת שקרן ובוגד... למה הוא לא ידע בזמן לקום וללכת כשהבין שהוא עושה רע למדינת ישראל.? והכי חשוב למה יגאל עמיר רצח אותו במקום לבקש ממנו הסברים על מעשיו כלפי העם היהודי?? על כך הכעס שלי יותר גדול...כי חשוב היה לי לשמוע אותו אומר לעם למה הוא הסכים ובאיזה רשות הוא הסכים לתת את כל הגולן מבלי לשאול את העם... ולמה הוא לא ידע לנצל את הכח שלו באמריקה לטובת עם ישראל... שאלות אלו מציקות לי ... כי היינו יכולים היום אולי אולי לחיות אחרת...ביל קלינטון אהב את מדינת ישראל מאוד..ואהב את רבין והיה לנו הכל בידיים ... אבל הוא פספס ובגדול.. גל

גל ים..

New member
ואני באמת לא מבינה מאיפה אתה שואב

שאני מלאת שינאה.?????? אני מלאת כעסים על מצב שבו הדברים יכלו להיות אחרת... היה לנו הכל והיום אין לנו שום דבר..בוש היום עסוק בעיניניו ואין לו שום כח למזרח התיכון...אריק שרון זה לא רבין שאהבו אותו האמריקיאים וראו בו הג´ינג´י מכדורי...את אריק שרון זוכרים על סברה ושתילה ומלחמת לבנון... אני מדברת על ההחמצה על הפספוס ...אני מדברת על תקופה שבה העם יכול היה לצאת מהבוץ ולא להכנס עמוק יותר....היו לנו הכלים היו לנו את הכוח והיה לנו את האופציות...כולם ראו את הפיגועים ..כולם ראו את האוטובוסים המתפוצצים אבל רבין פרס וביילין המשיכו הלאה כסומים באפילה והובילו אותנו להשמדה... על זה אני מדברת אותם רובים שרבין נתן יורים וירו על גילה...אותם רובים ונשק שרבין נתן הם הנשקים שפעלו בג´נין... האם הדברים האלו לא הוכחו.?? גל

גל ים..

New member
היי תודה לצדיק בסדום שקורא ...

בין השיטין...ואכן אם מישהו יבטיח לי שהוא מסוגל להביא שלום אמיתי ...וכלכלה מצויינת ויוכל להגיד לי שהוא בטוח במליון אחוז שידיו של הפושע ערפאת לא רחוצות בדם ילדינו ואחרי שהוא סיים לשטוף אותן במיים יהיה מוכן לעשות עם היהוד שלום..אזיי אבחר בו.. לא הולכת כצאן לטבח עבור שום מפלגה אלא על הדרך...ולכן מבחינתי רבין הוא דרך ולא מפלגה....ולכן גם אם מישהו חושב אחרת ממני אין צורך לתקוף אותי ולהיות יפה נפש כי זה באמת מוריד מערך העיניין... והרי יש מישהו שלא רוצה שלום?? והרי השיר שלי שכתבתי בתחילת דבריי לא אומר זאת חד משמעי??? והרי מי יותר ממני כאם לילדים רוצה שלום??מי אם לא אני כאם שמגדלת את ילדיה פה ולא בחו´ל ולא חושבת לרגע לעזוב לחו´ל ורואה במדינה דבר מקסים וערך עליון לא רוצה שיהיה פה שלום?? מי כמוני לא רוצה לשבת בתל אביב בשישי בערב ולא לחשוב שעוד רגע יבוא מטורף מצבאו של ערפאת ויהרוג אותי... מי כמוני לא רוצה לשבת באוטובוס ולנסוע לכל מקום בארץ כולל ירושליםםםםםםם ולחזור הביתה בריאה ושלמה?? אבל המציאות היא שונה ואחרת ...ולדעתי ולדעת רבים ששותקים מעט מאמינים שרבין הוא התוצאה האמיתית לכל המפגעים האלו...רבין ראה את הפיגועים והבין את גודל האסון שעומד להתחולל אבל הוא לא נלחם אלא אמר יהיה בסדר ניתן צא´נס והצ´אנסים שלו הביאו עלינו אסוןןןןן!!!! מצטערת אם פגעתי ברגשותיהם של השמאלניים אבל אני בהחלט לא בעד שום מפלגה.. גל

למעלה