...

...

זה שוב קרה לך, ידעת שזה יקרה, אם היו שואלים אותך לפני שנה מה יהיה הסוף, היית אומר שזה יגמר ככה, לא חוכמה. מאז שחרב בית המקדש ניתנה הנבואה לשוטים. אבל חשבת, וקיוות, וכל כך השתדלת. אתמול הוא שוב נכנס בי, הסתכלתי על עצמי במראה ולא זיהיתי אותי, רעדתי, ופחדתי, כל כך פחדתי. איפה הייתי? איפה אני עכשו אני יודע. אני פה כותב לי. אבל איפה הייתי אתמול ? ולמה נעלמת לי ? הייתי לבד? הבטחת לי שתמיד תהיה איתי. אז למה הרגשתי כל כך מוקף בהם ? הצלחתי בסוף לחזור לעולם החיצוני עזרת לי למצוא את המלאך שבי. עזרת לי להבין שהשדים הם בחוץ ושהמלאך הוא בי. אבל זה לא היה שווה את זה. כי כל כך פחדתי. וכל כך רעדתי עד שמצאתי. אתה יכול לסדר שזה לא יקרה שוב כי אני מפחד. אל תתן לי לאבד את עצמי. אל תתן לי להיות עצוב. לא בצורה כזאת. ולך איש יקר. שלום.

מהמודרה

New member
לאבד את עצמי -זו התשובה

הו אלוהים, עזור לי לאבד את עצמי, עצמי גורם לי לשכוח שאנחנו אחד, עצמי דואג רק לעצמו, אגואיסט. אני-אתה-אנחנו-כולנו אחד, אין הפרדה אמיתית. אשחרר את עצמי, אלך לאיבוד, לא אחזור לעצמי... למה לדאוג רק לחלק מתוך שלם. הו אלוהים, רק ליזכור, ליזכור.

rami369

New member
תהליך הרחבת העצמי

העצמי חווה התרחבות במדיטציה וריכוז . הבנת העצמי על העצמי מתרחבת . יצירת עצמי מורחב מתחוללת . . חוויה . הבנה . יצירה .

למעלה